Bursaspor 3-3 Trabzonspor

Sponsorlu Bağlantılar

lazo009

lazo009

Üye
    Konu Sahibi
Bursaspor 3-3 Trabzonspor
Süper Lig’de 14. hafta mücadelesinde Bursaspor-Trabzonspor maçı 3-3′lük beraberlikle sona erdi.

Yağmur Gibi Goller!

Spor Toto Süper Lig’de 14.haftaya damgasını vuran maçlardan biri hiç kuşku yok ki Bursaspor ile Trabzonspor arasında Bursa Atatürt Stadı’nda oynanan müsabaka oldu. Trabzonspor 15.dakikada Özer Hurmacı’nın golü ile öne geçti. Bursaspor 29’da Fatih Öztürk’ün sebep olduğu penaltı atışında Fernandao ile beraberlik golünü buldu. Ev sahibi takım 29.dakikada Ozan Tufan ile 2-1 öne geçti. İlk yarının son dakikasında Yusuf Erdoğan frikikten mükemmel bir gole imza attı ve takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlitle gitti.

Altın Kafa Mustafa

Karşılaşmanın ikinci yarısı da büyük bir heyecana sahne oldu. Karşılaşmanın 53.dakikasında Bursaspor Volkan Şen ile skoru 3-2 yaptı. Ancak Trabzonspor maçı bırakmadı. 70 ve 72.dakikalarda Trabzonspor Yatabare ile çok iki net pozisyondan faydalanamadı. 78.dakikada Bursasporlu oyuncu Fernandao ceza alanı içinde topa elle müdahale etti ancak hakem Bülent Yıldırım penaltı kararı vermedi. Müsabakanın 80.dakikasında Mustafa Akbaş, Mehmet Ekici’nin köşe vuruşundan yaptığı ortaya mükemmel bir kafa vuruşu yaparak topu filelere gönderdi ve müsabaka 3-3’e geldi. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

STAT: Bursa Atatürk

HAKEMLER: Bülent Yıldırım**, Baki Tuncay Akkın***, Serkan Gençerler***

BURSASPOR: Harun**, Civelli**, Şamil**, Şener***, Aziz**, Bekir**, Ozan Tufan***, Volkan Şen***, Belluschi**, Bakambu**(Dk.72 Ozan İpek*), Fernandao**

TRABZONSPOR: Fatih Öztürk*, Bosingwa**, Medjani*, Mustafa Akbaş***, Yusuf Erdoğan***, Fatih Atik**, Constant*, Mehmet Ekici**, Özer**(Dk.59 Waris*), Sefa Yılmaz*(Dk.60 İshak**), Yatabare*(Dk.75 Cardozo*)

GOLLER: Dk.24(pen) Fernandao, Dk.29 Ozan Tufan, Dk.53 Volkan Şen (Bursaspor), Dk.15 Özer, Dk.45 Yusuf, Dk.80 Mustafa Akbaş (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Dk.44 Civelli, Dk.83 Belluschi (Bursaspor), Dk.39 Özer, Dk.39 Yusuf, Dk.69 Mustafa Akbaş (Trabzonspor)

kaynak:takaonline
 


Üst Alt