Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar



OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Whatsaap çalışmıyor mesaj yollanmıyore
 
...decode...

...decode...

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bana bi güncelleme geldi ama ?
 
lynx3333

lynx3333

Üye
Boyutu neydi bu wp 10 un
 
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
şuan ben bu camerayı kullanabiiliyorum hatta bendeki sürümde camera 5.5.7 var ancak, lumia camera değilde kamera olarak uygulama listesinde var, bu gün fark ettim bende denedim fena değil sadece odaklama yaparken tıkladığınız yeri seçmiyor bazen onun dışında video kısmı çok iyi yapmışlar çekim anında da ayarlama yapmaya falan izin veriyor süper
 
Bay H

Bay H

Üye
 
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Bakalım builden sonra bize verilecek hangi sürüm olacak :)
Win10 dan beklentilerimden biri de çok basit mantık hataları olmasın. Yani bunu da düşünemedinizmi diyeceğimiz ufak tefek sıkıntılar olmasın. Ufak ama çok yararlı şeyler bolca olsun istiyorum.
 

Emre

Üye
Microsoft bunlar hep senin yüzünden Microsoft. Ben sırf NOKİA yazdığı için gidip Windows Phone almıştım. Bin pişmanım aldığıma. Telefon bomboş hiçbir özellik yok. Arkadaşlarımın bedavaya indirdiği oyuna ben para vermek zorundayım :D . Millet Snap atıyor ben öksüz gibi seyrediyorum. YouTube yok, Google yok. Facebook ve Twitter var ama hiç işlevsel değil az gelişmiş. Instagram aylardır hala Beta sürümünde. Kasmıyor kasmıyor diyorlar. Uygulama olmadıktan sonra stabil olması ne işime yarar? Kendimi dar ve karanlık bir odada sıkışıp kalmış gibi hissediyorum. İlk fırsatta Nokia Lumia 720 telefonumu satacağım. 2016'da Nokia "Android" telefon çıkarsa kesin alırdım. Ama madem çıkarmayacakmış, bekle beni Samsung Galaxy S4 ben geliyorum..!! (kasıyor donuyor ama en azından gelen mesajları zamanında cevaplayacağım)
+5
 


Üst Alt