Symbian BELLE Nasıl Kurulur? Dead Phone Flash Nasıl Atılır? - VIDEOLU ANLATIM

Sponsorlu Bağlantılar

mkryvz

mkryvz

Üye
ilk sayfada Türkçe belle linkinde sorun var.
 


noar

noar

Üye
FlighTAiR elerine emegine saglik, sonunda belle' gectim
bir sorum olucak ilk mesajdaki resimlerde hava durumunu gosteren yazilim hangisi.. adini veya linkini ekleyebilirmisin..
 
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesajda Turkce Belle linki duzeltildi.

Oradaki havadurumu widget'i SPB weather. google'dan aratinca hemen cikiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: mkryvz ve noar
noar

noar

Üye
Tesekkurler :)
 
firfir79

firfir79

Üye
diğer yerdende takip ediyorum.. evet atamamşısınız , xp li pc ile bile olmamış :( .. valla ben pek anlamam ama vardır yine birşey , flaş atarsınız yaa. vardır bi çözümü.. sıkmayın canınızı..
evet abım olmadı ama benım usb portlarında sorun var galıba aksam murat abı de baglanıp denedı olmadı. Hataya bakıcam dedı halledıcez ınsallah
 
wratH!

wratH!

Üye
flight ben belle kurarken dead flash atmamıştım şimdilerde şarj sorunları çıkmaya başladı 1 -1,5 gün gidiyor en fazla araştırdım deas flash falan diyolar ne yapmak lazım?
 
n000k

n000k

Üye
flight ben belle kurarken dead flash atmamıştım şimdilerde şarj sorunları çıkmaya başladı 1 -1,5 gün gidiyor en fazla araştırdım deas flash falan diyolar ne yapmak lazım?
dead flaş ile zaten belle kurulmuyor.. deneme , ben denedim olmadı.. bak şöyle söyliyim annayı oviden indirdim şarj sorunu yaşadım. flash ile anna yı tekrar yükledim düzeldi.. sonra belle ye geçmek istedim.. flash ile yükledim belle yine şarj sorunu yaşadım.. sonra flighTAIR abim dediki dead flash kesin çözüm olur.. ama şu varki dead flaş atcaksan önce tele scandinavia yüklemen lazım.. yani ilk yazılım sonra onun üzerinden belle yüklersin.. ben öyle yaptım. tel mis gibi oldu!! :oke:
 
wratH!

wratH!

Üye
oh oh kolay iş de zaman alıcı.başka bi çözümü yoksa Bakarım bir ara sağol :)
 
n000k

n000k

Üye
oh oh kolay iş de zaman alıcı.başka bi çözümü yoksa Bakarım bir ara sağol :)
bazıları diyorki hard format at.. burda yorumlarda okumuştum biraz önce.. bi at bakalım hard format..belki düzelir..
 
Punish3R55

Punish3R55

Üye
tskkurler
 
wratH!

wratH!

Üye
hard format atmak hafızayı biçimlendirmeyle eşdeğer değil mi. Öyle ise yedek almam lazım denerim sağol :)
 
rockn87

rockn87

Üye
selamarkadaşlar bu forumda ne kadar varsa denedim phoenix le ama ben beceremiyorum anlatımlarıda var ama hepsinin farklı farklı kafam karışıyor benim telim ıraktan geldi pasaporta kaydettim ama phenixle baktığımda usa america dark grey 059C8T6 olarak gözüküyor türkçe ve belle ve ya anna yüklemek istiyorum bi yardmcı olsanız sadaka vermiş gbi dua ederim arkadaşlar :)
 
noar

noar

Üye
Belle'yi yukleyeceksen urun kodu farketmiyor bildigim kadariyla.. cunku bende baslka urun kodu yukluyorum telefona sorun olmuyor.
Dogru burdaki baslikta diyer belle yukleme basliginda biraz fark var, FlighTAiR arkadasimiz dead flashing yaparak nasil belle kurmaliyiz anlatimini yapmis..
Ben Belle'yi yuklemistim ama dead flash atarak degil normal flash atarak, ama dun telefon birden bire internete girmeye calistim zaman invalid server name hatasini vermeye basladi, bende belle'den kaynalklaniyor zanaderek, ilk once scandinavia ile dead flash atim ilk surume dondum, yine internet hatasi sonra annayi normal flash atarak yukledim hata ayni, anladim ki tel'de sorun degilmis. evimdeki wireless'te sorunmus (neyse onu duzeltim) ve simdi yine dead flash atarak (yani bu konuyu takip ederek) belle'yi yukledim. Normal flash'la belle'yi yukledigim zaman resim eitoru yazilimi yoktu tel'de, simdi dead flash atigim icin o gerigeldi.. Eyer dead flash atmaya biliyosan dead flash at en iyisi bence.
 
Treez

Treez

Üye
geçtiğimiz perşembe annayı yükledim şuan ise belleyi yükleyecveğim elimde 4 dosya var fakat hiçbir şey bilmiyorum :D phoenix ve belleye ait 4 dosya mevcut bunlardan birisi RM-596_111.020.0203_79u_prd.core.fpsx ve 3 dosya daha var phoenixden direkt file altında open product deyip rm-596yı seçtim benim annadan sonraki hali rm-718 596 için uyarı verdi devam etmem mi gerekiyor ve bunun öncesinde de birşeyler yapmam gerekiyor mu ve sonrasını ne takip ediyor? yardım edebilecek arkadaş varsa minnettar kalıcam 1.5saat içinde yurda dönmem gerek..
 

eyo18

Üye
arkadaşlar çok acil yardım
telim dead phone oldu dead flash yapıorum 25 den geriye saydıktan sonra hata veriyo telefonun güçüne bastdığımda titriyor ama ekran gelmiyor nolur yardım edinnnnnnnnnnn
 
Punish3R55

Punish3R55

Üye
....
 
rockn87

rockn87

Üye
eNes_pr bak sen ne güzel istediğin şeyi yapyorsun ben şimdiye kadar hiç kullanmadım yapmaya çalışıyorum heralde yalns yapyorum resimde anlatılır gbi yapyorum ama sonda hata veryo bende tele format attm hâlâ öylece duruyor bekliyorum :(:(:(
 

eldanare

Üye
telefona belleyi yüklerken sorun oldu dead phone oldu ve düzeltemiyorum acil yardım dead phone flash attım olmadı olmadı
 


Üst Alt