Skin Symbian Belle SPB Shell (Süper Bişey)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy-murat

crazy-murat

Üye
    Konu Sahibi
Skin Symbian Belle SPB Shell (Süper Bişey)






Resimlerden de anlaşılacağı gibi spb symbian belle görselliği kazandırıyor. Kurulum oldukça basit. İndirdiğimiz dosyanın içindeki SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_7_598.sis adlı dosyayı telefonumuza kuruyoruz. Ardından programı kapatıp.Dosya içndeki Sbp Shell klasörünü E:/ Others içine kopyalıyoruz (böyle bir başka dosyanız varsa siliniz ikonlar aksi halde üst üste binebilir) Ardından Symbian Belle by Az.set dosyasını E:/Data klasörüne atıyoruz ve telefonumuzdan Spb yi çalıştırıyoruz ordan Spb menüye ve Sbp menüdeki ayarlara giriyoruz sağ alt köşedeki tuşa basarak geri yükleme ayarlarna giriyoruz oradan E:/data ya girip Symbian Belle by Az.set dosyasını seçiyoruz 1-2dakika bekleyip ev ekranımızı düzenlenmiş bir biçimde görüyoruz. (Not Bazı uygulamaların ikonlarının görseleri değiştirildiği takdirde eski ikon görseline geri yükleme yapılmadıkça ulaşılamıyor. ) Bence çok kullanışlı ve görseli iyi bir çalışma olmuş.Videodaki her şey bire bir olmaktadır yalnız ev ekranı geçişleri sırasındaki farklı arka plan olayını çözemedim. Bağlantıların bulduğu sayfaya girmek için ekranda yukarı aşağı kaydırınız ev ekranınıza dönmek için aynı işlemi yapınız. Umarım memnun kalırsınız S60V5 in bütün telefonlarında kullanılabilir 5800da denenmiştir...

omer_01_01 arkadaşımızdan sonradan eklenen detaylar :
*******rompatcher programı olanlar tüm yamaları kapatsın sonra;************
SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_7_598.sis adlı dosyayı telefonumuza kuruyoruz. Ardından programı kapatıp.Dosya içndeki Sbp Shell klasörünü E:/ Others içine kopyalıyoruz (böyle bir başka dosyanız varsa siliniz ikonlar aksi halde üst üste binebilir) Ardından Symbian Belle by Az.set dosyasını E:/Data klasörüne atıyoruz ve
******* "barra belle by az.jpg" dosyasını E:/images e atıyoruz daha sonra***************
telefonumuzdan Spb yi çalıştırıyoruz ordan Spb menüye ve Sbp menüdeki ayarlara giriyoruz sağ alt köşedeki tuşa basarak geri yükleme ayarlarna giriyoruz oradan E:/data ya girip Symbian Belle by Az.set dosyasını seçiyoruz 1-2dakika bekleyip ev ekranımızı düzenlenmiş bir biçimde görüyoruz.

Hala olmadıysa 2.yolu deneyin buyrun;

1) Öncelikle rompatcher programı olanlar tüm yamaları kapatsın sonra SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_7_598.sis dosyasını yükleyin.
2) e:/others i açın indirmiş olduğunuz dosyadaki spb shell klasörünü oraya atın eğer öyle dosya varsa onu silin.
3) Symbian Belle by Az.set dosyasını E:/Data klasörüne atın.
4)
E: / Private / 20028b16 dosyasını silin.
5)
"barra belle by az.jpg" dosyasını E:/images e atıyoruz
6) Spb yi çalıştırın ordan Spb menüye ve Sbp menüdeki ayarlara girin sağ alt köşedeki tuşa basarak geri yükleme ayarlarna girin oradan E:/data ya girip Symbian Belle by Az.set dosyasını seçiyoruz 1-2dakika bekle olacaktır.
Hala sorun olursa bir yol daha var onuda anlatayım hangi yol sorunsuz olursa 007yaşar arkadaşımız düzenleme yapsın konuda.
Deneyenler sonuçları yazsın...



 
  • Beğen
Tepkiler: sublieutenant


buraky2006

Üye
tesekkürler kurdum
ama 15 günlük deneme sanırım.
 

klassby

Üye
dosya bozuk uyarısı veriyo acaba sorun nerde
 
crazy-murat

crazy-murat

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Signed.

- - - Eklendi - - -

Bütün talimatları eksiksiz yaparsan çalışır. Ben kullanıyorum şuanda.
 

klassby

Üye
talimatlara daha gelmeden sorun başlıyor yüklemeye başlıyor ama yüklenmeden dosya bozuk uyarısı veriyor
 
xenon56

xenon56

Üye
37 mb boşuna mi indirdik! dosya bozuk diyor...
 
crazy-murat

crazy-murat

Üye
    Konu Sahibi
Dosya bozuk falan değil yapan yapıyo.
 
sinanorta

sinanorta

Üye
teşekkürler fakat bu belle skin çok fazla ram harcıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt