Kültür - Sanat - Magazin - Tarih - Eğitim Dünyası | Yönetici adayı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


ANIL

ANIL

Admin
Hangi arkadaş abi :)
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
mustafa arkadaşin ismini bilsek fikir belirticez ama sen uygun gorduysen uygundur heralde:ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo, EroL ve Dede
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Gelişmiş görünmez üye modu
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve Nextman
KayraBey

KayraBey

Üye
Mustafa bu aralar dalgın ya nick yazmıyor ya da yanlış yazıyor :)
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekledim arkadaşlar dalgınlığıma geldi :D
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Evet gizli nick açığa çıktı :)
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Evlilik böyle bir şey işte :d:
 
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL, Dede, Nextman ve 1 kişi daha
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Admin




Sanırım daha sizden habersiz eve davet edilen misafir sendromu yada şu arkadaşlara davetliyiz sendromu yaşamadınız sanırım:d:.Arkadaş içinde hayırlı olsun diyelim
ahahaaa öyle bişey benim evimde biraz zor benden izinsiz misafirlik planı yapılmaz habersiz misafir de kapıda kalabilir yani:ehe

bu arada hayırlı olsun umarım başarılı olur arkadaşımız foumdaki her kategoriyi sürekli canlı görmek istiyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Buralardan hakiki bir örme kazak kokusu geliyor :kıskıs:
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cezzbedici3' Alıntı:
Şimdi sana çok nadide ve güzel bişeyden bahsedeceğim Mustafa hocam..

Bugün molaya gittim marketteki mutfağımıza.. Akşam saat 8 gibiydi.. Mutfaktaki takvim yapraklarını her gün koparır ve yazanları okurum. Yatsıyada bakarım kaçta okunuyor diye.. Takvimdeki yatsı saatini görünce bi an öyle kalakaldım.. Yatsı saat 20.02'de okunuyordu.. Sadece bakakaldım.. Sonra dalgınlığım geçip kendimi toparlayınca yüzümdeki karmaşık hisler gülümsemeye döndü. Şunları söyledim kendi kendime: ''Bugün, bu gece ya namazı kılarken ya da namazdan sonra güzel ve farklı bir şeyler olacak buna kesinlikle eminim'' dedim.. 2002 benim hayatımdaki en önemli sayıdır.. Daha doğrusu bir tarih.. Ve ben ilk defa yatsının o saate denk geldiğini gördüm.. Öncesini bilmem ben ilk defa görüyorum.. Ve eve gelip namazı kıldım, bilgisayarı açtım, maxiye girdim, özel mesajımı açtım ve senin haberini okudum...
Ağzım açık kaldı.. Hislerimde yanılmamışım :)


Ayrıca içimi yiyen şu kurttan kurtulmamda bu güne nasipmiş hani anlat içinde kalmasın derler ya:
Benim babaannem bu dünyada en en en sevdiğim insandır.. O benim hem annem, hem arkadaşım herşeyimdir.. Son zamanlarda Alzaimer hastalığı belirtileri var ve hafızası gelgit durumda.. İlk farkettiğimde 2-3 gün aklıma geldikçe ağladım.. Ve bundan bi kaç zaman önce evden çıktı saatlerce gelmedi koca bursayı yıktık bulamadık akşam saatleri olmadık bir akrabada olduğunu öğrendik.. O gün umutsuzluğun çaresizliğin nasıl bir duygu olduğunu daha iyi anlamıştım.. Ve senin bana uyarı puanı verdiğin o küfürü bu dar zamanımda denk gelip çılgına döndüğüm için yazdım.. Konu içeriğini biliyorsun ve ben bu durumdayken denk geldi bir anda nevrim döndü.. Yazmak içimdekini dışarı atmak istedim.. Biliyorum yapmamalıydım ama durumum buydu... Senden tekrar o hatam için özür diliyorum.. Artık zayıflıklarımın farkındayım onları nasıl yeneceğiminde.. Bunu sana anlatmasaydım olmayacaktı.. Şimdi daha iyi hissediyorum :)


Ve evet Mustafa hocam yazmış olduklarını okudum ve bu güzel haberin için teşekkürlerimi sunuyorum.. Aktiflikle ilgili sıkıntı yok çok şükür :) Biliyorsun Maxicep'i seviyorum.. Buradaki atmosferi ve arkadaşlıkları seviyorum.. Sizlere bildirdiğim tüm şikayetleri sadece burayı sevdiğim için yapıyorum.. Forumda genel olarak Yeni Mesajlar butonunda arama yapıp ilgimi çeken her başlığa girerek zaman geçiyorum.. Bizzat girdiğim bir bölüm yok eskiden biliyorsun N8'in star zamanlarında hep ama hep S3 genelde takılırdım artık oranın pek bir şaşası kalmadı gözümde..

Uygun gördüğün bölümler şu sıralar evet; Müzik, Sinema, Felsefe tam senin dediğin gibi yazmaktan diğer yerlere göre daha fazla haz aldığım yerler..

Lakin şunu da belirtmem lazım ki sen zaten bununda farkındasın hocam :) Ben diğer arkadaşlar gibi günde 20-30 konu açan biri değilim.. Yani faydalı olmayı sadece konu açmakla alakalı görmüyorum. Benim açtığım konulara bakarsan acemilik zamanındakileri saymazsak 30 tane falandır.. Bunların tamamı ya sosyal kültürel içeriklidir ya da faydalı klavuz anlatım içeriklidir..

Kısacası ben çok konu açmaktansa faydalı olduğuna ya da kendi açımdan zevk aldığım eğlenceli olduğu kanatine vardığımda konu açan birisiyim.. Hem genel olarak dolu dolu gördüğüm pek bir şey olmaması ya da bana denk gelmemeside konu sayımdaki dğer etkendir..

Ama yine senin farkında olduğun şekilde diğer arkadaşların aktivitesi ile aramdaki bu farklılığı dengeleyen bir unsur var; Arkadaşlarımın açmış olduğu konularda eksiklik yanlışlık varsa tamamlamayı, olumsuz bir durum varsa şikayet etmeyi, çözüm arayan yada sıcak bir tebessüm bekleyen varsa onun yanında olmayı konu açmaktan kat ve kat daha çok seviyorum..

Benim yönetime senin önderliğinle önerilme sebebimin işte bu olduğuna ve benden şu ana kadar olduğu gibi şu andan sonrada beklenenin bunlar olduğuna inanıyorum. Eğer ''Evet Fevzi böyle'' diyorsan hocam bana uygun gördüğün bu kararın için çok teşekkür ediyorum ve büyük bir zevkle kabul ediyorum..
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Abi ne yazıyor orda :D telefonla arasam bana özet geçsen olmaz mı :d:
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman, Dede ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Güzel şeyler yazmış :D
 
  • Beğen
Tepkiler: EroL
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Sevdiğim biri. Bana akvaryumum konusunda fikirlerde vermişti. Hayvan sevgisi var. Hayvansı üyelerimizi yola getirebilir..
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Sevdiğim biri. Bana akvaryumum konusunda fikirlerde vermişti. Hayvan sevgisi var. Hayvansı üyelerimizi yola getirebilir..

hayvansi uyeler derken hocam bir tahrik tahrir ve hakaret icinde gordum seni niyetin ban alip konu dişindan kurtulmaksa boşuna ugraşma:kop:
 
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Nextman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt