Ayakkabı Dünyası'ndan bayanlara özel ayakkabı, bot ve çizmeler

Sponsorlu Bağlantılar

jöly

Üye
    Konu Sahibi
Ayakkabı Dünyası'ndan bayanlara özel ayakkabı, bot ve çizmeler
Ayakkabı Dünyası 2008 / 2009 Sonbahar Kış Bayan Koleksiyonu

Ayakkabı Dünyası'ndan 2008/2009 Sonbahar Kış koleksiyonu için birbirinden şık ayakkabı, bot ve çizmeler. Deri ve süetin cazibesi sonbaharda Ayakkabı Dünyası'ndan.

Ayakkabı Dünyası'ndan bayanlara özel ayakkabı, bot ve çizmeler. Deri ve süet kullanılarak hazırlanan ayakkabılarda rahatlık ön plana çıkarken, şık ve hoş olmasına yine dikkat edilmiş. Kahverengi, siyah ve bej renklerin hakim olduğu koleksiyonda, fiyatlar da oldukça cazip.



Ayakkabı Dünyası'ndan Loissane deri topuklu ayakkabı: 129.90 YTL



Ayakkabı Dünyası'ndan Loissanne deri bot: 179.90 YTL


Ayakkabı Dünyası'ndan Bentini deri bot: 169.90 YTL


Ayakkabı Dünyası'ndan Loissanne deri çizme (solda): 249.90 YTL
Ayakkabı Dünyası'ndan Loissane deri çizme (sağda): 249.90 YTL


Ayakkabı Dünyası'ndan Loissanne deri çizme (solda): 229.90 YTL
Ayakkabı Dünyası'ndan Loissane deri çizmee (sağda): 229.90 YTL

Marka: Ayakkabı Dünyası.
 
  • Beğen
Tepkiler: huri$


Pure Life

Pure Life

Üye
resimler yok
 

jöly

Üye
    Konu Sahibi
Ayakkabı Dünyası 2008/2009 Sonbahar Kış koleksiyonunda yer alan seçkin markaların, özel tasarımları. Ayakkabı modasında en son inciler.

Daha Fazla şıklık, daha fazla moda sloganıyla yola çıkan Ayakkabı Dünyası, 2008/2009 Sonbahar Kış sezonunda şık ve ekonomik seçiminden vazgeçmeyerek moda takipçilerini adeta mutlu etmeyi başarıyor. Baştan sona ışıl ışıl bir koleksiyon. Ruganlar, canlı renkler, krokolar, sofistike deriler, alternatif retro ve fütüristik formlar.

Her zevke ve her kullanıma uygun ayakkabı ve aksesuarı, yüzlerce markayı bir arada bulabileceğiniz Ayakkabı Dünyası’nda binlerce seçenek arasından seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.


Steve Madden, Loissane, Bentini, City Life, U.S Polo, Marc, Adidas, Reebok, Converse, Nike, Rocket, Dog, Fifty, Furrina, Camel Active, Agatha, Casa Rossi, Bellini, Eveet, Greyder, Kiddo, Eva Moon, Gant, Clarks, Barbie, Solagna, Cabani, FNS, Pablosky, Eclipse, Twigy, Richard Smith, Benetton, Samsonite gibi Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markaları Ayakkabı Dünyası Mağazaları’ nda yer alıyor.






Marka: Ayakkabı Dünyası.
 
batuhan6565

batuhan6565

Üye
sudan ucuz
 
fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Genç işi değil :)
 


Üst Alt