Ayakkabı ve Botlarda Bu sezonun Öne Çıkanları

Sponsorlu Bağlantılar

jöly

Üye
    Konu Sahibi
Ayakkabı ve Botlarda Bu sezonun Öne Çıkanları
Botlar platform tabanlı çizmeler kırmızı ve rugan

Bu kış vitrinlerde yer alan en gözde modeller, bootie diye adlandırılan bilekte biten botlar ile platform tabanlar. Koyu renklerin yanı sıra kırmızı, mor, sarı, elektrik mavisi ve yeşile de sık sık rastlayacağız. Çizmelerde kadife de var ama isterseniz seçiminizi rugan modellerden yana yapabilirsiniz. Eğer yüksek topuklulardan hoşlanmıyorsanız, düz babetler, babet süsü verilmiş çizmeler bu kış da çok var.
Kırmızı, sarı mor, yeşil
Hotiç’te farklı renk ve modellerde pekçok çizme ve bot seçeneği var. Sezonun ana renkleri siyah ve gri. Kırmızı, sarı, mor, yeşil de göze çarpıyor. Bilek boyunda botlar, leopar desenli ayakkabı modellerinin yanı sıra soft, dökümlü, fermuarsız ve fermuarlı çizmeleri tercih edenler de Hotiç’e uğrayabilir. Ayakkabı ve çizmelerin fiyatı 150-450 YTL arasında değişiyor.
Leopar baskı ağırlıkta
Desa’nın koleksiyonunda babetler, dolgu topuklu ve burnu şapkalı ayakkabılar, bilekte biten botlar bulunuyor. Binici çizmelerinin yanı sıra önden bağcıklı, yuvarlak burunlu ve platform çizmeler de dikkat çekiyor. Yılan ve leopar baskı, kapitone kumaş, rugan ağırlıklıkta. Renklerde gri, mor, yeşil ve siyah ön planda. Çizme ve ayakkabılarda sarı metal aksesuvarlar, babet ve botlarda fiyonklar ile yuvarlak düğmeler kullanılıyor. Desa’da fiyonklu bot 279 YTL, fiyonklu babet 179 YTL, kapitoneli rugan çizme 289 YTL.
Zebra ve tay desenli
Divarese’in kış koleksiyonunda rugan, klasik sivri burunlar, platform tabanlar, tokalı ve düğmeli modeller dikkat çekiyor. Çizme ve ayakkabılarda zımba, taş, fermuar ve büyük metal tokalar göze çarpıyor. Siyaha alternatif olarak kahve, taba, haki, bordo, yeşil, gri, antrasit ve mor renkler sunuluyor. Leopar, tay, zebra desenleri, yılan derisi, süet, ağırlıklı olarak kullanılıyor. Ayakkabıların fiyatı 99 - 599, botların 275-675, çizmelerin 299-749 YTL arasında değişiyor.
Fuşya rengi de var
Nine West koleksiyonunda siyah, gri, fuşya, sarı ve elektrik mavisi gibi renkler; yuvarlak, sivri burun, bağcıklı ve tokalı modeller bulunuyor. Lastik yağmur çizmeleri de bu sezon çok gözde. Deri, süet ve rugan kimi zaman tek başına, kimi zaman bir arada kullanılıyor. Metalik pırıltılı kumaşlar da çok tercih ediliyor. Gece ayakkabılarında saten ağırlıklı taşlı, fiyonklu, yüksek topuklu rugan ve deri çizmeler, arkası ve burnu açık ayakkabılar moda. Ayakkabıların fiyatı 139-199, bot ve çizmelerinki ise 199-349 YTL arasında değişiyor.
Lazerle işlenmiş deriler
Camper’in çizme ve bot koleksiyonunda süetler, geometrik lazer desenleri, timsah baskılar, kürklü modeller yer alıyor. Renk olarak siyah, bordo, füme, yeşil, kahverengi kullanılmış. Tahta ve metal süslere ise yüksek topuklularda rastlanıyor. Ayakkabılarda yuvarlak burun ön plana çıkıyor. Babetler ve sneaker’lar günlük, metalik ve rugan topuklular gece kullanım için ideal. Ayakkabı fiyatları 229-279 YTL arasında değişirken, bot ve çizmeler 289-549 YTL aralığında.
Botta çeşit bol
Elle’in koleksiyonunda babetler, bilekte biten rugan botlar, topuksuz dökümlü ve süet çizmeler bulunuyor. Timsah ve leopar baskı ağırlıklı olarak kullanılıyor. Bordo ve gri ruganlar, mor ve yeşil deriler de çok tercih ediliyor. Özellikle parlak rugan ve baskılı siyahlar çok moda. Platformlu modellerde kalın topuk tercih ediliyor. Fiyatlar 89-349 YTL arasında.
Gölgeli süetler taşlanmış deriler
Diesel’in çizme ve bot koleksiyonunda gölgeli süetler, ruganlar, taşlanmış deriler yer alıyor. Yuvarlak burunlu ve binici çizmelerin yanı sıra delikli deri üzerinde şerit şeklinde kullanılan kürklü modeller dikkat çekiyor. Bot ve çizme koleksiyonunda zımba, kürk, tüy, püskül ve metalik detaylar göze çarpıyor. Sezonun favori renkleri siyah ve metalik gri. Kırmızı, kahve ve yeşil gibi renklere de ağırlık veren Diesel’de çizme fiyatları 150-900 YTL arasında.
Babette çeşit arayanlar buraya
Accesorise’da düz babetler bu sezonda da çok var. Babet modelleri sivri ve yuvarlak burunlu, tokalı, taşlı, kurdeleli, fiyonklu ve sade. Renklerde siyah, bordo ve gri hákimiyeti göze çarpıyor. Malzemeler ise süet, rugan, kadife ve deri. Fiyatları 69-144 YTL arasında.
Gümüş ve metalik renkler
Aldo’nun kış koleksiyonunda dolgu, ince ve platform topuklu ayakkabılar, bilekte biten botlar ve babetler bulunuyor. Mor, gri, bordo, bronz ve gümüş sezonun en gözde renkleri. Ayakkabı ve babetlerde bantlar, taşlar, düğmeler, tokalar, transparan ve geometrik desenler göze çarpıyor. Çizmeler ponponlarla süsleniyor. Ayakkabıların fiyatı 59-589 YTL, bot ve çizmelerinki 119-979 YTL arasında.
Derinin doğal tonları
İnci’nin kış sezonunda kahverengi, siyah ve naturel deri tonlarına, rugan modellere rastlamak mümkün. Koleksiyonda maskülen ayakkabılar göze çarpıyor. Günlük kullanım için binici çizmeleri ve rengárenk babet çizmeler uygun. Sivri burunlar, platform tabanlar ve burnu açık modeller daha çok gece kullanımı için. Renklerde gri, siyah ve beyaz ön planda. Bot ve çizmelerin fiyatları 139.90-279.90 YTL arasında değişiyor.
Nefes alan iç taban
Clarks’ın koleksiyonunda yer alan ayakkabı, çizme ve botlarda sade dikişler, zarif yaprak desenleri ve el işi detaylar ön planda. Yumuşak deri, süet ve süslü iç tabanları kullanılıyor. Botlarda sadelik ve klasik badem topuklar göze çarpıyor. Nemi alan özel iç tabanları ile ayaklarınızın nefes almasını sağlıyor. Fiyatlar 150-450 YTL arasında değişiyor.
 

delirza

Üye
fiyatlar hesaplı bence
 


Üst Alt