Alişveriş Ve İndirimin Tam Zamanı Ayakkabı Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Alişveriş Ve İndirimin Tam Zamanı Ayakkabı Dünyası
Daha Fazla Moda ve daha fazla markanın vazgeçilmez adresi Ayakkabı Dünyası, davetlerin, düğünlerin yoğun olduğu, karne heyecanın yaşandığı, Babalar Günü’nün sevinçle karşılandığı ve tatil planlarının yapıldığı, alışverişin tam zamanı Haziran ayına sürpriz indirimlerle giriyor. Nakit alışverişlere %25 ve tek çekime %15 indirimin yanı sıra farklı ürün gruplarında farklı sürpriz kampanyalarıyla da dikkat çekiyor. Taksitli alışverişleri tercih eden müşteriler için ise tüm kredi kartlarına 8 taksit imkanı sunuyor. Çünkü Ayakkabı Dünyası, modanın bir lüks değil, herkes için bir hak olduğuna inanıyor.
Ayakkabı Dünyası, farklı konsepti, geniş metrekare ve her yaş grubuna hitap eden şık mağazaları, özenli hizmeti ve moda kokan, keyifli, renkli konseptiyle bambaşka bir dünya… Buna bir de çeşit çeşit kampanyalar eklenince insan kendini alışverişten alıkoyamıyor. Özel günler ve tatil keyfiyle aktif Haziran ayı için, çeşit çeşit kampanyalar hazırlanmış. Davetler, mezuniyetler ve düğünler için birbirinden şık, ışıl ışıl Steve Madden ve Eva Moon stilettolar, tatil alışverişi için Samsonite, Benetton, Pierre Cardin, Eastpak ve City Life valizlerin en seçkin modelleri; plaj şıklığı için Adidas, Nike, Twigy, Ipanema, Defonseca, Rider ve Rebecca’nın en renkli terlikleri ve deniz ayakkabıları; babalar için sporda Adidas’ lar, Nike, Puma, Reebok ve Converse’ler, günlük ve klasik modellerde Furrina, Camel Active, Cabani, King Paolo ve Richard Smith’ler; Dockline deri sandaletler; çocuklarda hem sağlık hem renk arayanlar için Pabloksy, Kiddo, Bubba, Pappa ve Perlina’lar, Sponge Bob, Barbie, High School Musical ve Spider Man çantalar; yazın tüm renklerini yansıtan, rugan, süet, deri, platform, dolgu taban, babet ve gladyatör sandaletlerde Loissane, Bentini, City Life, Fifty, Casa Rossi, Rocket Dog, Clarks ve Steve Madden’lar, ayağınıza rahatlığı, masajı getirecek Eclipse’ler Ayakkabı Dünyası’nda…
Üstelik tüm bu fırsatlardan yararlanmak için size en yakın Ayakkabı Dünyası’na uğramanız, ya da dahafazlamoda.com u tıklamanız yeterli..

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt