Telefon Tavsiyesi Asus Zenfone5 mi General Mobile Discovery mi Galaxy S3 Neo mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Zenfone 5
 


OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Zenfone 5al kardeş bende öyle yapardim zenfone 5in tek ustun tarafi asus güvencesi android desteği ve 2gb RAM olmasi discoveryden fakat androidbechmark.nete bak ne bileyim diğer yabanci sitelere bak gmd deki oyun performansıni z5 vermiyor asus kendi sitesinde kendi leyhine bi grafik yapmis kafa buluyor miletle bunlara bilmeme rağmen bende olsam zenfone 5alirim asus var arkasında ve ne bileyim daha güncel android bakimindanBende şuan discoverry kullanıyorum ama en ufacik sorunum yok 1sene oldu olacak alali çok işkence yapmama rağmen telefon pes etmiyo tel benim okulda arkadasdada var sürekli yere dusuruyo tek olan köşeleri ezilme yapiyo fakat ben aldim alali hic dusurmedim ufacik yerden bile dusurmedim arkadaş kendi telefonunu dusuruyo bisey olmuyor gider sen kamyonun altına kor test edersen hic bir telefon dayanmaz o saglamliga dur bakalim 1sene kullanmadan bozulur diyodu discoverye maxicepin genel kullanicilari bu teli 2 sene kullanacak inş o zaman bursa ana avrat tövbe estagfullah neyse konuyu da hortlattim k'bakma:-)
 
  • Beğen
Tepkiler: ca_sus
Invoke

Invoke

Üye
Hangi performanstan bahsediyorsunuz ya? Gmd mi daha iyi oyun performansı veriyor? =P
 
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Tek çekirdekli povervrsgx544mp dediğimiz discoverydeki GPU çift çekirdekli GPU ve s3deki mali400mp4 3d bechmarkda 20fps çekerken duscovery 18fps cekiyo olsun o kadarda çift çekirdeğe 4ceirdek GPU ama discoverynin mimarisi dağ fazla gelişmiş 40 nm mali 400 28nm povervrsgx544 arkadasimda var zenfone 5aspalt 8de fulle aldik 2mizde onda çok rahatsiz edecek kazma verdi benm telden fazllydi benim telde birazcik kasma verdi ister video cekip atayim discoveryle GTA sanadreas oynanmaz fullde açmaz diyonuz asfalt 8e felan bende aciyo GTA sanandreas fullde kasmiyo asfalt 8 birazcik kasiyoYa benim telefon discovery 1 değil discovery2 yada sizin bi şey bildiğiniz yok
 
Invoke

Invoke

Üye
Gerek yok videoya. :D
 
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Simdi bana optimize sorunu diye palavra atacaksiniz öyle birşey söz konusu olamaz cunku ayni ekran chipseti kullaniliyo
 
Invoke

Invoke

Üye
Kardeş ne dolmuşsun yahu. Bir şey demedim. İlk mesajı gördüm, okudum. Tamam, dedim. Bi sakin.
 
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Yok Estağfurullah kardeşim sakinim bu forum yuzxunden telefonu cope atacaktim valla fakat çok arastirdim karsilatirma yaptim bu konuyla ilgili resimi jkaynaklara bakarak konuşuyorum discovery 3d bechmarkda 743 s3 843 moto g 738 turkcell t50 769 asus zenfone 5 744 aliyo 3 sitede de ayni sonuclar farkli bechmark programlarıyla olculmus ve ay ay guncelleniyo biraz arastirin kulaktan dolma bilgilerle geliyolar karsima ondan biraz doluyum neyse amaaaan fazla uzatmayalim hayirli geceler
 
  • Beğen
Tepkiler: ca_sus

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
?
 
kartalim91

kartalim91

Üye
en iyisi s3 neo diğerlerini telefon diye cebime koymam
 
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Ya zenfone 5 in ekran parlakligi igrenc 1
Pil sorunu var uykuya girmiyor
Eski islemci gpu
3 nude alin demem moto g bu cihazlardan daha iyi her türlü
 
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ya zenfone 5 in ekran parlakligi igrenc 1
Pil sorunu var uykuya girmiyor
Eski islemci gpu
3 nude alin demem moto g bu cihazlardan daha iyi her türlü

Zenfone5 kullanıcısı olarak ilk gün en düşük parlaklıkta ekrandaki resimler bana da garip geldi fakat öyle bol ışık ile gözümü alan ekranları sevmediğimden olsa gerek ekranı çok sorun yaratmadı. Üzerine geçen gün gelen ekran parlaklığı güncellemesiyle ekran daha normale döndü ve şuan ben en düşük parlaklıkta bile gayet rahat kullanıyorum.
Pil sorunu ilk günden beri sürekli azalıyor. Ben de çok endişelenmiştim ilk aldığım gün ve sonraki gün gördüğüm performans ile ama şuan 1 günü rahat çıkartıyorum, hatta fazla kurcalamazsam akşamları bitirmek için oyun oynuyorum ki cihaza baya bir oyun ve program yüklemiş durumdayım.
Uyku moduna da gayet normal giriyor, ayrıca flip cover kapak ile kapak kapandığında direk kapak moduyla birlikte uykuya girmesi de güzel pil tasarrufu sağlıyor. Şarj konusunda sıkıntı çekmemeniz için kesinlikle uyku modlu flip cover kılıf almanızı tavsiye ediyorum.
İntel atom işlemciyi cep telefonlarında ne zamandır görüyorsunuz bilemedim şimdi, belli ki bir yerde PowerVR Sgx için "eski gpu" ibaresini okumuşsunuz ve kafanıza yerleşmiş. PowerVR Sgx bir performans/tasarruf serisi gpudur. Tüm çekirdekleriyle 2d ve 3d çizimlere odaklanabilmesi ve düşük güç tüketimiyle bilinir. GalaxyS cihazımda da kullanılmış olan PowerVr gpu ile birçok oyunu oynamışken çift çekirdekli yeni versiyon PowerVR Sgx 544mp2 nin yeterli olamayacağı kaç tane oyun sayabilirsiniz merak ediyorum :) Thor, Asphalt 8, Ice Age, Dark Avenger, Undead Slayer, Manuganu2, Subway surfers, Fifa 15 UT gibi oyunları gayet rahat bir şekilde oynadım ve bir ısınma ile karşılaşmadım. Hatta bunları kullanırken yaptığım multitasking denemelerimde de oyunları gayet hızlı şekilde bellekten kaldığı yerden devam ettirdiğini söyleyebilirim.

Zenfone5 boyut itibariyle büyük bir cihaz olmasına rağmen ele alındığında verdiği his bambaşkadır. GMD2 ve Zenfone5 i aynı anda alınca bu farkı çok bariz hissedebiliyorsunuz. O tok sağlamlık hissine kapılıp sadece bakmaya gittiğim bu cihazı almış olarak vatan dan çıkınca anladım :)

Moto g de güzel bir cihazdır. Muhtemelen uygun fiyata ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır ama benden tavsiye, düşündüğünüz telefonları gidip bir de canlı görmelisiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: ca_sus

Benzer Konular

Buğra
Cevap
12
Görüntüleme
952
gonyalı
falconn00
Cevap
20
Görüntüleme
1K
falconn00
Cevap
5
Görüntüleme
3K
turan3068
Cevap
2
Görüntüleme
1K
falconn00


Üst Alt