1. Siteyi tamamen reklamsız görüntülemek için; hemen şimdi Giriş Yap veya Kayıt Ol

Arap Kadayıfı (5 Kişilik)

  • 12 Kasım 2008
  • 3970 Okunma
  • 0 Yanıtlar
0/5, 0 Oy

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

  1. Malzemeler
    5 adet yassı kadayıf
    3 adet yumurta (çırpılmış)
    1 bardak un
    1 su bardağı süt
    250 gr çiçek yağı
    450 gr şeker
    600 gr su
    Yarım limon
    50 gr çekilmiş yeşil fıstık


    Yemeğin Tarifi
    Kadayıfların etrafını bir makas yardımıyla çok ince keserek aldıktan sonra tepsiye koyup ılık sütü ilave edin.
    Daha sonra önce una daha sonra çırpılmış yumurtaya bulayarak bir tavada kızgın yağda kızartın. Daha sonra hazırladığınız şurubun içine koyarak 20 dakika hafif ateşte arada bir alt üst ederek kaynatıp pişirip soğumaya alın.
    Soğuduktan sonra şurubun içinden alıp yeşil fıstık ile servis yapın.
     
Yüklüyor...
Benzer Konular - Arap Kadayıfı Kişilik)
    Ekmek Kadayıfı Tatlılar 13 Nisan 2013
    Kadayıf Tatlısı Tatlılar 12 Ekim 2012
    Kadayıf dolması Tatlılar 29 Ağustos 2012
    Arap Dudağı tarifi Tatlılar 3 Şubat 2010
    Arap Bacı tarifi Tatlılar 3 Şubat 2010
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
27/05/2016 - 01:26