Lumia Telefon Yazılımımı Nasıl Güncelleri​m?

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Telefon Yazılımımı Nasıl Güncelleri​m?
İstediğiniz yeni özellikleri eklemek ve telefonunuzun performansını en üst düzeye çıkarmak için düzenli olarak Windows Phone yazılım güncelleştirmeleri geliştirilerek yayınlanmaktadır. İndirebileceğiniz bir yazılım güncelleştirmesi olduğunda, size otomatik olarak bilgi verilmektedir ve böylece Wi-Fi veya hücresel veri bağlantısı üzerinden güncelleştirmeyi doğrudan telefonunuza indirebiliyorsunuz.


- Güncellemeler sırasında ayarlarınız, uygulamalarınız, fotoğraflarınız ve kısa mesajlarınız güvenli kalır.
- Yazılım güncellemeleri ücretsizdir.
- Güncellemeyi indirmek için internet bağlantınızın olması gerekir ve veri aktarım maliyetleri geçerli olabilir. Olası maliyetlerle ilgili daha fazla bilgi için şebeke servis sağlayıcınızla irtibata geçiniz. Veri maliyetlerini düşük tutmak için, Wi-Fi bağlantısı kullanmanızı öneririz.

Telefonunuzu güncellemek için izlemeniz gereken adımlar:
1. Adım: Güncellemeleri görüntülemek ve yüklemek için bildirim mesajına dokunmanız ve telefonunuzda gösterilen talimatları izlemeniz yeterlidir. Güncellemeyi hemen yükleyebilir veya daha uygun bir zamana erteleyebilirsiniz.
2. Adım: Güncellemenin yüklenmesi 15-30 dakika sürer ve güncelleme yüklenirken telefonunuz kullanılamaz. İşlem sırasında telefonunuz birçok kez kapanıp açılırsa endişelenmeyin, bu tamamen normaldir.
3. Adım: Güncelleme başarılı! Şimdi telefonunuzu kullanabilir ve yeni özellikler ile gelişmiş deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz.

Güncelleme için Wi-Fi bağlantısı kullanmanız önerilir.
Nokia Lumia telefonum için güncellemeler olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?

Güncelleme kullanılabilirliği, telefon modeliniz, bölgeniz ve şebeke servis sağlayıcınız veya operatörünüz gibi etkenlere bağlı olarak değişebilir.
Telefonunuz güncellemeleri her hafta otomatik olarak kontrol eder. Wi-Fi bağlantınız varsa, telefonunuz güncellemeyi sunulur sunulmaz indirir. Ayarları değiştirmek veya güncellemeleri manuel olarak kontrol etmek için, Ayarlar > Telefon Güncellemesi seçeneklerine dokunmanız yeterlidir.

Güncelleme sırasında sorun yaşamanız halinde, yapmanız gerekenler
Güncelleme başarılı olmazsa, telefonunuz önceki yazılım sürümünde kalır ve veriler değişmez. Hata kodu alırsanız, bunu bir yere not edin. Sorunun nedenini sayfasından öğrenebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Telefondan güncellemeleri denetle dediğimde sadece sistem güncellemelerinimi denetliyor yoksa diğer kurulu olan uygulamalarıda denetliyor mu ? Çünkü denetlediğimde güncel diyor ama L.Pusher'den baktığımda güncelleme var diyor (Tabi olduğunda) bu nasıl iş :hmmm
 


Üst Alt