Özel İller Kampanyası Her yöne 10 saat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Özel İller Kampanyası Her yöne 10 saat
Şimdi numaranızı Turkcell'e taşıyın, her yöne 10 saat konuşun! AĞRI, ARDAHAN, BATMAN, BAYBURT, BİNGÖL, BİTLİS, GÜMÜŞHANE, HAKKARİ, IĞDIR, KARS, MARDİN, MUŞ, SİİRT, ŞANLIURFA, ŞIRNAK, VAN'da mı yaşıyorsunuz?

Numaranızı Turkcell'e Faturalı olarak taşıyın, ayda sadece 29 TL ödeyerek yurt içi her yöne 10 saat konuşun!

5. derecede kalkınmada öncelikli illerde yaşıyorsanız, numarasınızı Turkcell'e taşıyın, 29 TL'ye 12 ay boyunca toplam 10 saat yani 600 dakika doya doya konuşun.

Tek yapmanız gereken numaranızı her yöne 150 dakika tarifemize taşıdıktan sonra FIRSAT yazarak 6655 'e mesaj atmak, vergiler dahil toplam 29TL'ye ek 450 dakikanızla 12 ay boyunca tam 600 dakika yani 10 saat görüşebileceksiniz!

Kampanya 23 Ekim -31 Aralık 2009 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyanın geçerli olduğu iller Ağrı, Ardahan, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van'dır.
Kampanyadan numara taşıma işlemi ile kampanya tarihleri arasında Turkcell abonesi olan bireysel müşteriler kampanya tarihleri arasında başvurmaları ve onaylanmaları durumunda yararlanabilirler.
Numara taşıma işleminiz gerçekleştikten ve BizBize Kamu Heryöne 150 dakika tarifesine kayıt olduktan sonra, FIRSAT yazıp 6655 'e göndermeniz gerekmektedir.
Gelen onay mesajını EVET yazıp 6655 'e gönderdikten sonra kampanyaya katılım koşullarınızın uygunluğu kontrol edilecek ve onay verilecektir.
Kampanyaya numara taşıma işlemi tamamlandıktan sonra toplam 30 gün içerisinde başvurulması gerekmektedir Kampanya iptali için IPTAL yazıp 6655 'e göndermeniz gerekmektedir. Kampanyanız iptal edildiği zaman size SMS ile bilgi verilecektir.

Tarife değişikliği, devir ve ihya gibi işlemlerde kampanya iptal olacaktır.

Turkcell kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Konuşmalar 6 saniyede bir ücretlendirilir.
Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.
Aylık ücret karşılığı verilen dakikalardan o ay içinde kullanılmayanlar bir sonraki aya devretmez. BizBize Kamu avantajları yalnızca yurtiçi görüşmeleri kapsar. Yurt dışından yapılan veya uluslar arası görüşmelerde geçerli değildir
 
  • Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan, Frittvilt, paradox1026 ve 1 kişi daha


LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
10 saat kampanyasına benzer kampanya yapmış yine. Hayırlısı olsun.
 
paradox1026

paradox1026

Üye
Turkcell hükümete destek veriyor:)
demokratik açılım yapmış fiyat çok uygun hemen bitlise taşınıyorum..
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende ağrıya
 
osnakli

osnakli

Üye
Ben kars'a taşındım bile:)
 
arslansem

arslansem

Üye
Ne bu saçmalık ya 10 şehir ne :hmmm
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Valla ha sadece doğu illerini kapsıyor ne iş Turkcell?
 

aLeSStyLe

Üye
yahu bu kadar mı fikir yürütmek zor doğu kürt açılımı zart zurt falanla alakalı birşey değil bu doğudaki telefon hatlarının %70 i şirketler tarafından kullanılan hatlar ve bunların tamamına yakını vodafone bununda sebebi habur sınır kapısını geçtikten sonra kuzey ırağın iç lerine kadar çekiyor olması adamlar ıraktan tr yi tr tarifesinden aramış oluyorlar yani roaming tarifesi devreye girmiyor buradan hareketle turkcell oradaki pastadan ısıramıyor bir başka sebebide turkcellin diğer operatorlere göre daha pahallı olması oradaki ekonomik yapıyı göz önünde bulundurduğumuzda turkcell yine devre dışı kalıyor tek amacı oradaki pastadan bir ısırık almak ;)
 

gabasan

Üye
Kampanya 23 Ekim -31 Aralık 2009 tarihleri arasında geçerlidir. 2010 yılındayız :)
 
BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
[sıze=4][ı]10 saat 29 tl her yöne özel iller sadece.[/ı][/sıze]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt