• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Recuva 1.25.409 : Yanlışlık ile sildiğiniz dosyaları geri döndürmek artık çok kolay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Recuva 1.25.409 : Yanlışlık ile sildiğiniz dosyaları geri döndürmek artık çok kolay


Bütün bilgisayar kullanıcılarının tek bir sorunu vardır. Yanlışlık ile sildikleri dosyaları geri getirmeyi olanaksız olarak düşünürler. Aslında Recuva adlı program ile bu olanaksız iş artık bir gerçeğe dönüyor ve yanlışlık ile sildiğiniz programları ücretsiz bir şekilde geri yükleyebiliyorsunuz.


Peki, ama ben zaten bilgisayara yanlışlık ile yüklediğim dosyaları zaten başka programlar ile bilgisayarıma geri döndürebiliyorum diyor gibisiniz. Bu program ile sadece bilgisayarınızdaki silinen dosyaları değil bunun yanı sıra; USB belleğinizdeki, fotoğraf makinenizdeki, hard diskinizdeki, hafıza kartınızdaki yanlışlık ile sildiğiniz dosyaları artık geri döndürebilirsiniz.

Geri Dönüşüm Kutusu'ndan da silseniz veya Shift+Delete tuş kombinasyonunu kullansanız da mutlaka bu seçeneği bir yerlere not edin. Recuva, kısa sürede silinen dosyaları karşınıza getiriyor ve tek tıklamada yeniden kullanılabilir yapıyor.

 


excelance333

excelance333

Üye
Arkadaşlar Bu Programı Herkese Tavsiye Ederim Az Önce Flash Diskimden Dosya Sildim Ve Flash Diski Tarattırdım Ve Tüm Sildiğim Dosyaları Buldu :)
 
ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
acaba ne tr dosyaları kurtarabiliyo bu program?
Bir ara ben recover my files programı kullanıyodum ama hafıza kartındaki videoları ya da müzik programlarını kurtarmak istediğimde müzikler,videolar,resimler birbirine karışmış haldeydi,çalışmıyordu.
Bu program bahsettiğimden farklı mıdır,deneme fırsatın oldu mu?
 
vagabond59

vagabond59

Üye
çalışmıyor düzgün sonuç vermiyor
 
Ozan

Ozan

Admin
programını kullanıyorum ve başarılı buluyorum normalde ancak bu da kayda değer bir program gerçekten en az onun kadar performanslı ve pratik

Saygılar
 

c_cpcnl

Üye
recuva yı kullandım 2-3 kez sonuç alamadım ama farklı şekillerde deneyince sonuç verdi herkese tavsiye ediyorum
 

akrep4965

Üye
dostum nasıl farklı şekillerde kullandın sonuç aldın yaa işimle ilgili birşeyler sildim şimdi yanlışlıkla ve geri alamıyorum hafıza kartındaydı programı yükledim ama bulamıyorum şimdi :((
 

brindar671

Üye
recuva çok güzel program hekese tavsiye ederim
 

emre592

Üye
Çok teşekkürler mükemmel bir program =}
 

AVCI1981

Üye
Çok çok çok teşekkürler çok işime yaradı
 
hizan

hizan

Üye
link çalışmıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt