UFO arayan hacker kriz yarattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
UFO arayan hacker kriz yarattı
Gizli UFO belgelerini bulmak için Pentagon'un gizli sisteminde cirit atan hacker'ın başı belada.

Gizli UFO belgelerini bulmak için Pentagon'un gizli sisteminde cirit atan hacker krize yol açtı.
1999 ve 2002 yılları arasında Pentagon'un bilgisayar sistemlerine giren Gary McKinnon 60 yıllık hapis cezası ile karşı karşıya. 42 yaşındaki Londra'lı McKinnon Amerikan savcıları tarafından çok gizli bilgisayar sistemlerine giriş yapmakla suçlanıyor.

McKinnon bu iddiaya karşılık olarak amacının sadece Amerikan hükümetinin elinde bulunan UFO'larla ilgili bilgilere ulaşmak olduğunu ve bilgisayar sistemlerine zarar vermediğini söylüyor. Fakat bu savunma McKinnon'un A.B.D.'ye teslim edilmesini isteyen Amerikalıları tatmin etmiyor. McKinnon 2006 yılında Yüksek Mahkeme tarafından kendisinin A.B.D.'ye teslim edilmesine dair çıkan karara itiraz etmişti. İtiraz konusunda son karar önümüzdeki Çarşamba günü verilecek.
McKinnon 2002 yılında tutuklanmasından sonra Amerikan savcılarının kendisine Amerika'ya teslim olup suçlamaları kabul ettiği takdirde üç veya dört yıllık hapis cezası teklifi önerdiklerini, fakat bunu kabul etmediğini belirtiyor. İngiliz hacker daha sonra savcıların bu tekliften vazgeçip onu askeri mahkemede yargılamakla tehdit ettiklerini de iddia ediyor.
McKinnon'un avukatlarına göre savcıların tekliflerini kabul ettirmek için tehdide başvurmaları yargı sürecini kötüye kullanmak anlamına geliyor. Eğer mahkemeden McKinnon lehine bir sonuç çıkarsa, Amerikan savcılarının suçlu teslim sürecine baştan başlamaları gerekecek. Bu kararın Amerika'ya teslim edilmeyi reddeden diğer İngiliz suçlular için de bir avantaj olabileceği belirtiliyor.
Geçtiğimiz günlerde McKinnon'un Amerikan savcılarıyla ilk görüşmelerinin kayıtlarının ortadan kaybolması ve McKinnon'un telefonunun dinlenmekte olduğu dedikoduları ortalığı daha da karıştırdı.
Londra'daki apartman dairesinden dünyanın en güvenli bilgisayar sistemine girmeyi başaran McKinnon bugünlerde hayatını kamyon şoförlüğü yaparak kazanıyor. McKinnon Perl dili ve ucuz bir PC kullanarak şifre ile korunmayan Pentagon veritabanlarına girmeyi başarmıştı. McKinnon'un bu sistemlere böylesine kolay girebilmesi, dikkatleri Amerikan ordusu, donanma, Pentagon ve NASA gibi çok önemli kurumların bilgisayar sistemlerindeki güvenlik açıklarına çekmişti.
Aradığı bilgilere ulaşamadan yakalanan McKinnon'a göre tüm yaşadıkları Amerikan hükümetinin UFO'lar hakkındaki gerçekleri saklamakta olduğu iddiasını destekliyor. 56k modemle dokümanlara ulaşması uzun süren McKinnon uzayda çekilmiş bir UFO veya Amerikan uzay taşıtının resmini içeren bir dokümanın üçte ikisini indirmeyi başardığını belirtiyor. McKinnon'un iddiasına göre savcılık tarafından el konulan dokümanda "dünya dışı çalışanlar" başlıklı bir isim listesi bile bulunuyor.
McKinnon'un hacker'lık kariyeri 2002 yılının Mart ayında ani bir şekilde son buldu. Ulusal Teknolojik Suç Birimi tarafından tutuklanan McKinnon İngiliz savcılar tarafından herhangi bir suçlamayla karşı karşıya kalmadıysa da, olaydan iki yıl sonra Amerikan hükümetinin İngiliz hacker'ın ülkelerine teslimi için harekete geçti. Amerika'ya teslim edildiği takdirde McKinnon 60 yıllık hapis cezası ile karşı karşıya kalacak.
 


onursss

onursss

Üye
bulsada biz de görsek merak ettim
:):(
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ateş oLmayan Yerden Duman Çıkmaz..
A.B.D. Dünya Kamuoyuna Artık Bu Gibi KonuLarda Net Bir AçıkLama YapmaLı..
1940'Lı YıLLarda Cereyan Eden "RosweLL Vakası"nda Önce "Tabak" ŞekLinde Uçan Cismin Yere ÇakıLdığı AçıkLandı..
Ertesi Gün Amerikan Ordusu "Sadece Deneme BaLonuydu." Deyip Geçiştirdi.. Dur BakaLım Daha NeLer oLacak..
 
keremerson

keremerson

Üye
İlginç.... :)
Ufolar varmı gerçekten acaba ? :)
 

KAFKAS KARTALI

Üye
keşke bir tane ufo görebilsem. fakat o beni görmesin.:)
ufo varmı yokmu karasızım.
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
VaLLa İnanır Mısınız İnanmaz Mısınız BiLmem Ama Sanırım Ben Gördüm..
Birkaç Yıl Önce Köyde Gece Saat 23.00 SuLarıydı..
iLk Gördüğümde 1 Tane Mavimsi Bir Işık Yayan Bir Cisim Gördüm Önce YıLdızdır Deyip Geçiştirdim..
Ama Hareket Ediyordu..
Bir Sağa Bir SoLa Garip ŞekiLLer Çizercesine DoLanıyordu..
Gece Uykudan Uyandım Çıktım Dışarı Tekrar Baktım Gökyüzüne Ama O Gördüğüm "yıLdız" Yoktu..
2. Gece Yine Gördüm..
En az 1 Saat Oturup İzLedim Benim Yıldız Sandığım Şeyi..
SürekLi DoLanıp Duruyordu..
KardeşLerimi Çağırdım..
OnLar da Gördü ve Çok ŞaşırdıLar..
Çünkü İLk Gün Gördüğümden Daha ParLaktı ve Hareket Ettiği ÇıpLak GözLe Çok Açık GörüLüyordu..
3.Gün İse GözLerime İnanamadım O "YıLdız" Dediğim Cisimden Tam 3 Tane Vardı Bu Defa..
Gökyüzünde DoLanıp DuruyorLardı..
Hatta İçLerinden Birinin Bir AnLık Kırmızı Bir Işığa Bürünüp Tekrar Mavimsi Işığa Yani NormaLe Döndüğünü Gördüm..
KardeşLerim ve KuzenLerim Hepsi Gördü..
Ama GeLin Görün ki..
BüyükLerimizi İnandıramadım..
"YıLdızdır O GördükLeriniz" "Çocuk İşte" Deyip GeçiştirdiLer..

Şunu SöylemeLiyim UFO Demiyorum..
Sanırım UFO'ydu Diyorum..
O Günden Beri Ne Zaman Köye Gitsem Hep O CisimLeri Gördüğüm Gökyüzüne Bakarım..
Ama Yok..

Şimdi Size Sorarım..
Bu Cisim YıLdız Mıydı ?
Yoksa Bir Uçak mı?
Süpermen Olamayacağına Göre :)
Benim AkLıma Başka Birşey GeLmiyor..

BeLirtmemde Fayda Var Sanırım..
UzayLıLarın VarLığına KesinLikLe İnanıyorum..
Biz NasıL Bir Koca Evrende Bir Gezegende Yaşıyorsak..
Bizim Gibi BeLki Başka GaLaksiLerde Yaşayan CanLıLar Vardır..
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
VaLLa İnanır Mısınız İnanmaz Mısınız BiLmem Ama Sanırım Ben Gördüm.. Birkaç Yıl Önce Köyde Gece Saat 23.00 SuLarıydı.. iLk Gördüğümde 1 Tane Mavimsi Bir Işık Yayan Bir Cisim Gördüm Önce YıLdızdır Deyip Geçiştirdim.. Ama Hareket Ediyordu.. Bir Sağa Bir SoLa Garip ŞekiLLer Çizercesine DoLanıyordu.. Gece Uykudan Uyandım Çıktım Dışarı Tekrar Baktım Gökyüzüne Ama O Gördüğüm "yıLdız" Yoktu.. 2. Gece Yine Gördüm.. En az 1 Saat Oturup İzLedim Benim Yıldız Sandığım Şeyi.. SürekLi DoLanıp Duruyordu.. KardeşLerimi Çağırdım.. OnLar da Gördü ve Çok ŞaşırdıLar.. Çünkü İLk Gün Gördüğümden Daha ParLaktı ve Hareket Ettiği ÇıpLak GözLe Çok Açık GörüLüyordu.. 3.Gün İse GözLerime İnanamadım O "YıLdız" Dediğim Cisimden Tam 3 Tane Vardı Bu Defa.. Gökyüzünde DoLanıp DuruyorLardı.. Hatta İçLerinden Birinin Bir AnLık Kırmızı Bir Işığa Bürünüp Tekrar Mavimsi Işığa Yani NormaLe Döndüğünü Gördüm.. KardeşLerim ve KuzenLerim Hepsi Gördü.. Ama GeLin Görün ki.. BüyükLerimizi İnandıramadım.. "YıLdızdır O GördükLeriniz" "Çocuk İşte" Deyip GeçiştirdiLer.. Şunu SöylemeLiyim UFO Demiyorum.. Sanırım UFO'ydu Diyorum.. O Günden Beri Ne Zaman Köye Gitsem Gözüm Hep O CisimLeri Gördüğüm Gökyüzüne Bakarım.. Ama Yok.. Şimdi Size Sorarım.. Bu Cisim YıLdız Mıydı ? Yoksa Bir Uçak mı? Süpermen Olamayacağına Göre :) Benim AkLıma Başka Birşey GeLmiyor.. BeLirtmemde Fayda Var Sanırım.. UzayLıLarın VarLığına KesinLikLe İnanıyorum.. Biz NasıL Bir Koca Evrende Bir Gezegende Yaşıyorsak.. Bizim Gibi BeLki Başka GaLaksiLerde Yaşayan CanLıLar Vardır..


Kesinlikle katılıyorum! Çok doğru bir yorum olmuş yazının sonu... Ve belirtmeliyim ki öyle ya da böyle gördüğün bir UFO! U F O = Undefined Flying Object! Yani belirlenemeyen uçan cisim! Belirleyebildin mi ne olduğunu? Hayır! Uçuyor muydu? Evet! Bir nesne miydi? Evet!.. :)
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kesinlikle katılıyorum! Çok doğru bir yorum olmuş yazının sonu... Ve belirtmeliyim ki öyle ya da böyle gördüğün bir UFO! U F O = Undefined Flying Object! Yani belirlenemeyen uçan cisim! Belirleyebildin mi ne olduğunu? Hayır! Uçuyor muydu? Evet! Bir nesne miydi? Evet!.. :)

SağoLasın..

Ayrıca Bu Konuda UyanıkLık Yapmaya ÇaLışan (Sahte Resim ve Video DüzenLeyenLer..) İnsanLar Yüzünden Kimseye KoLay KoLay İnandırıcı GeLmiyor..
Gerçek HaberLerde İnandırıcı oLamıyor..
5-10 YıLa KaLmaz Tıpkı Ay'a Ayak Bastığımız Gibi Mars'ta da KeşifLere Çıkacağız ve Elbette En Küçük Bir KaLıntı, Bir İz, Ne BiLeyim Bir Kanıt BuLunmasıyLa İşte O Zaman Bütün SoruLara AçıkLık GeLecek..
RosweLL UFO Vakası'nın HâLâ Gerçek oLup oLmadığı TartışıLması Gibi..
 
Silinen Üye 453145

Silinen Üye 453145

Kapalı Hesap
bizim fizik hocası diyorki:
Amerikalılar son deneylerinde hücre yenilemeyi buldular her organı yenileyebiliorlar (ki buda ölümsüzlük demektir)
ama açıklamıyorlar hükümet formulu yaktırdı...
sebeb ölümsüzlük olursa dünyaya sıgamazmışızda kaynak tükenirmiş
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
İlginç.
 
dersimli.h

dersimli.h

Üye
tesekkurler :)
 
corchy

corchy

Üye
adamı merak ettım
 
POWER

POWER

Üye
acaba ulaştığı bilgilere ne oldu :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt