4 aylık bebek çadırda donarak öldü !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
4 aylık bebek çadırda donarak öldü !!
4 aylık bebek çadırda donarak öldü


Orman işçisi aile, yanık bıraktıkları soba gece sönünce, korkunç bir sonla uyandı. Çadırda yaşayan aile, yanında uyuyan 4 aylık bebeklerinin sabah donmuş cesedini buldu.

Olay, Soğucak Yaylası'nda kesim yapan orman işçilerinin karla kaplı bölgede kaldıkları çadırlardan birinde meydana geldi. İşçilerden imam nikahıyla birlikte yaşayan 29 yaşındaki Soner Erdem ve 23 yaşındaki Serap Akça, yaktıkları sobayı söndürmeden uyudu, ancak soba gecenin ilerleyen saatlerinde söndü. Sabah çalışmak için kalkan çift, yanlarındaki 4 aylık bebekleri Melek Nur Erdem'i hareketsiz buldu.

Sobanın da sönmüş olduğunu gören aile, bebeklerini hemen Sapanca Sağlık Ocağı’na götürdü. Yapılan muayenede bebeğin donarak öldüğü anlaşıldı. Melek nur bebeğin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için, cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Cumhuriyet savcısına ifade veren Serap Akça “Kızımı, karnını doyurduktan sonra yatırdım. Sabah kalktığımda hareketsiz yatıyordu” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan Adapazarı'nda da gece etkili olan şiddetli rüzgar, sobadan zehirlenme olaylarına neden oldu., Yenigün Mahallesi’nde oturan Hanife Altmışdört ve 2 yaşındeki çocuğu Kerem, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Erenler Beldesi Yeni Mahalle’de de 61 yaşındaki Hasibe Gülle, 26 yaşındaki Halide Gülle, 33 yaşındaki Gülay Gülle ve 32 yaşındaki Birgül Saytaş, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Zehirlenme teşhisiyle tedavi altına alınanların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

:(:(
 


mservank

mservank

Üye
off garibim ya küçück yazık ya:(
 
ouSahin

ouSahin

Üye
:( ona toprak yakışmaz ya...

çaresizligin ve cahilligin verdigi sonuç...:(
 
c3r3n

c3r3n

Üye
:( çok kötü olmus yaa :agla
 
SelmanTE

SelmanTE

Üye
yazık :(
 
POWER

POWER

Üye
:( ne diyim ben şimdi...:(
 
sonbela

sonbela

Üye
:( ALLAH HİÇ KİMSENİN başına vermemesini temenli ederim ailesine de baş saglıgı :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt