iPhone'a Tema Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
iPhone'a Tema Yüklemek
iPhone'a Tema Yüklemek


Bilindiği gibi genelde iPhone'a program ,oyun ,tema gibi içerikleri yüklemek için ilk önce iPhone'un dosya sistemi açılmış olmalıdır.

Dosya sistemi açık ve versiyonu 2.x (x=0,1,2 olabilir) olan iPhone'umuzda iCydia adında bir yükleme ortamı bulunmaktadır.


Cydia sayesinde temalarda dahil olmak üzere ücretsiz olarak bir çok içeriğe sahip olabilirsiniz. iPhoneServis' te yapılan tüm yazılımsal işlemlerde standart olarak iPhone'unuz dosya sistemi açık ve yüklemeye açık haldedir.
  1. Dosya sistemi açık ve yüklemeye hazır iPhone'umuzda Cydia programını çalıştırıyoruz. İlk önce bize gerekli olan uygulamamız WinterBoard. Cydia uygulamasına girdikten sonra search ikonuna tıklıyoruz.Search (arama) ekranına WinterBoard yazıp uygulamayı buluyoruz.
  2. Daha sonra uygulamayı yükleyip iPhone'muzu yeniden başlatıyoruz.
  • Yeniden başlatma işlemi tamamlandıktan sonra, Winterboard ikonu iPhone masaüstünde olacaktır.
  • Sonrasında temalarımızı indirmek için Cydia'ya tekrar giriyoruz.
  • Sections ikonunu tıklayıp alta doğru iniyoruz.
  • Themes, themes(app), themes(battery), themes(complete) gibi klasörleri göreceksiniz.
  • Bunlar temaların bulunduğu klasörlerdir.
  • Ayrı Ayrı olması da örneğin batarya tipi için tema, tüm ekranı etkileyecek olan tema, sadece uygulamaları ekleyecek tema şeklinde sınıflandırılmış olmasındandır.
  • Bu klasörlerin içine girip bir tema yüklediğimizde bu yüklenen tema Winterboard'un içine eklenmektedir.
  • Tekrar winterboard'u açarak burdan temamızı seçip aktif hala getirebiliriz.
Fikir olması için bir kaç tema örneği yükleyelim. Hepsini Cydia içinden Search'e tıklayıp themes yazarak bulabilirsiniz.





Gördüğünüz gibi temalar sayesinde iPhone kişiselleştirebiliyoruz ve iPhone ekranımız bambaşka görünümlere bürünebiliyor . Sahip olduğunuz iPhone Cydia ve Installer yükleme ortamlarına sahip değilse dosya sistemi kapalı demektedir ve bu özgürce yükleme imkanından faydalanamazsınız. Teknik servisimize ulaşarak veya "Uzaktan Yardım" hizmetimiz ile gerekli işlemleri yaptırabilirsiniz.

Not: Bilgisayarınıza indirdiğiniz temaların iPhone'da kullanılabilmesi için de iPhone'un dosya sistemi açık ve Winterboard veya Summerboard uygulamaları yüklenmiş olmalıdır . Bu durumda iPhoneBrowser yazılımı ile iPhone'un içeriği görüntülenerek tema dosyalarını iPhone dosya sistemi içerisinden tema programınızın ( winterboard veya summerboard ) bulunduğu dizinin altındaki Themes klasörüne kopyalamanız yeterli olacaktır.

iPhone Servis
 
  • Beğen
Tepkiler: madalimert, metincen, beyaznarin ve 11 diğerleri


Ozan

Ozan

Admin
Teşekkürler güzel anlatım gayet açık ve sorunsuz .
 
profazzz

profazzz

Üye
dostum bide iPhone Browser kullanarak temaları nereye atıyoruz hangi klasöre onuda sölersen cok sevinirim :)
 

safa34

Üye
indirdim ama wınterboard masaüstünde görünmedi
 

kunteperto

Üye
tema dosyasının içinen neleri atıyoruz?
 

samonite

Üye
Mükemmel ötesi temalar var abi. Yok iphone nun kabiliyetini geçtim bazı temalar çılgın ya :D yapanlar kimlerse yaratıcılar baya ;)
 

alperacr

Üye
cydia yoksa pekı apple stor war sadece nasıl tema ındırcez
 

myesil33

Üye
tsk ederiz...
 
C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
nasıl silecez peki temayı orji hale dönmek için
 
carantinas

carantinas

Üye
arkadaslar bu icydia ve winterboard ı nasıl aktif etcez.. bide onu soyleseniz. nerde bunlar. telefon 16 gb 3gs 3.1.3 firmwire..
 
kmlerg

kmlerg

Üye
Bende tema yüklemek istiyorum ancak ikonları falan değil sadece arka planı değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Cihazda winterboard yüklü. Mesala PC de yüklü olan bir resmi nasıl arka plan olarak belirleriz?
 

nakedevil

Üye
winterboard ayarların içerisinde yer alır içine girdiğinizde select themes bölümü çıkar içinde yer alan temalar dan birini secip sol köseden winterboard diyoruz daha optimize dediğimiz zaman tema yüklenmiş oluyor ancak select themes bölümünden temalardan birinin tikli olduğuna dikkat edin aksi halde çok krışık bir tema olarak karşınıza çıkar bilginiz olsun,, cydia yoksa googleden arattır cydia homeden iphoneye indir ve kur

--------------- Ekleme ---------------

cydia adan winter board die arattır ve indir karşına chancge die bi yer çıkar burdan 7 dosya çıkar bütün dosyaları chance yapıp telefonu bir kere kapat aç ayarların içerisinde winterboardı görebilirsin, tema indirme istiyorsan yine cydia dan arat ve indir

--------------- Ekleme ---------------

bende çok uğraştım arka planı değiştirmek için ama olmadı sadece temalarla birlikte değişiyor, ancak iphone 4 de istediğin resmi arka plan olrak koyabiliyorsun
 
rapege

rapege

Üye
İOSDE oluyor ve winterboardla oluyor
 

hta

Üye
Arkadaşlar Winterboardı nereden indireceğiz ve nereye yükleyeceğiz? Anlatım çok güzel ama :)

Ne kadar bilirsen bil ve ne kadar anlatırsan anlat senin bildiğin karşıdakinin anladığı kadardır.

Biraz daha yardım lütfen
 


Üst Alt