Kurtadamın bana verdiği ayar.. (Zindan İçerir)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
    Konu Sahibi
Kurtadamın bana verdiği ayar.. (Zindan İçerir)
Hiç unutmuyorum lise yıllarında dersaneye gidiyordum ve yolda kalmış bir kız gördüm. kız da benim yaşlarımdaydı ve güzeldi :naughty: daha sonra "istersen gideceğin yere bırakabilirim" diye sordum. oda olur dedi ve arabaya bindi. sonra adın ne? hangi okuldasın vs.. konuşmaya başladık bir yandan da sevgilimle mesajlaşıyordumama bir şey farkettim kız mesajlarımı okumaya çalışıyordu. Bu durumdan ciddi bir şekilde rahatsız oldum 1–2 kere göz göze geldik kafasını çevirdi ama baktığını hissediyordum sonra kıza dönüp "hey sen mesajlarımıokumaya devam edicek misin seni ******" dedim. kız öylece donup kaldı. daha sonra yüksek bir sesle "in arabadan" dedi. bende "iyi misin sen benim arabamda olduğunu unuttun **k" dedim. daha sonra kız birden beni öptü, 1saat boyunca öpüştük beni çok etkiliyordu.. daha sonra boynumu öpmeye başladı uuuuu derken birden boynumu ısırdı. lan napıyon sen diyemeden kendimi zindanda buldum.

aklım öyle bir karışmıştı ki olanları anca toparlıyordum. daha sonra bu kızın kurtkadın olduğunun farkına vardım. peki benden ne istiyor? beni kaçırdı çünkü babam bir kurtadam avcısı ve beni de avcı yapmaya çalışıyordu bunu hissediyorum. daha sonra o kurtkadın geldi ve bana yaklaşıp "onca kişiyi öldürdünüz" dedi. bende "benim hiç bir şeyden haberim yoktu babamın intikamını benden almanız çok saçma" dedim. kurtkadında "nisa.. onu seviyorsun değil mi ?" dedi. bende "onun bu konuyla ne ilgisi var seni *****" dedim.

oda "onu kaybetmek istemezsin değil mi" dedi. bende öyle bir sinirlenmişim ki onu etkisiz hale nasıl getiririm diye düşündüm ve aklıma tek gelen şey edwırdın dedesinin silahıydı yani balgam. doğruca tam yüzüne balgamı fırlattım. kız aeeeeeeeeee diye bağırarak kaçtı. bende tam kaçacakken içeri kurtadam geldi ama beni öldürmek gibi bir niyeti gözükmüyordu sadece başımda duruyordu neyse daha sonra buradan kurtulmamın yolunu düşündüm düşündüm.

ve hemen zindandan kesici bir şeyler buldum ve kolumu kesip kanımı akıttım. ve kurtadam hemen kanı gördü ve kokusuna dayanamadı ısırdı. resmen kolumu yiyordu. kan kaybetmeden kolumu çektim ve kurtadama dönüşüyordum. planım iyi gidiyordu daha sonra kurtadamla ws çaktık ben kazandım. daha sonra arkamı bi döndüm kurtkadın oradaydı. "sen sen.." "sen avcı değil misin" dedi. sonra bende direk saldırdım pençelerimi karnına geçirdim.

daha sonra eve doğru koştum tam içeri girecekken bodrum katından sesler duydum. koşarak indim hemen gördüklerime inanamıyordum babam ve bir kaç avcı kurtadamlara işgence ediyorlar. birden dönüşüme geçtim herhalde öfkem beni direk kurtadama dönüştürüyordu. ve doğruca babama ve yanındakilere saldırdım deldim deştim. çünkü o babam değil düşmanımdı. neyse kurtadamları serbest bıraktım. daha sonra odama doğru çıktım bi baktım odamda o saldırdığım kurtkadın vardı. "sen ölmedin mi lan" dedim. oda "iyi işti genç kurt" dedi. daha sonra pençelerini çıkartıp, "ama bilmen gereken bir şey daha var kurtkadınlar asla ölmez" dedi ve boğazıma pençelerini sapladı. daha sonra beni zindana attılar.

Devamı

 


karayel90

karayel90

Üye
Oo hocam kendindemisin sen
 
  • Beğen
Tepkiler: Eni Vici Vokke
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu arkadaş ne içti ise aynısından istiyorum.
Yada ne diyeyim. 40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim. :)
 
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Abi Ne içtiysen bize de ver :aha:
 
otostopçu

otostopçu

Üye
edwirt olma yolunda ilerleyen arkadaşlara türk forumlarının her zaman ihtiyacı var :ehe
 
viktoreznov

viktoreznov

Üye
iyi ayar vermişsin kardeşim tebrikler.
 
WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
:d: Tam gaz devam :d: zindan :yuru
 
doctorrr

doctorrr

Üye
adam şurda absürd komedinin kiitabını yazdı ya la :D
 
ismail

ismail

Üye
gene mi zindan :trip:
 
TheMadness

TheMadness

Üye
Edwird de balgamcıydı :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Eni Vici Vokke
larten123

larten123

Üye
zindaaan :D
 
Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye


Copyright HacKLess :D
 
Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
    Konu Sahibi
upp
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt