Son aktivite

Sponsorlu Bağlantılar

• DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , 27 Nisan Huawei Çekilişi Ve İndirimler başlıklı konuya cevap yazdı.
    yanı yok tamamdır
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61, 27 Nisan Huawei Çekilişi Ve İndirimler konusundaki 0sıfırcı adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yooo devam ediyor Haaa o mu o çoktan bitti ya 10 litre soğuk su iç ama çok soğuk içme sağlık açısından ılık soğuk arası iç 1786381020...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Traderlik Günlüğüm başlıklı konuya cevap yazdı.
    valla o daha da artacak gibi boşver salı ver garı.bak altın artıyo ediyo
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , nasılsınız ne var ne yok başlıklı konuya cevap yazdı.
    evi satın alıncamı yoksa elektrik abone vs sinde mıydı zorunlu tutuyorlardı hatırlayamadım.bizim iş yerinin garşisinda var ama pek iş...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , cimri minoo başlıklı konuya cevap yazdı.
    abinin nokta nokta kom tere. adamlar emekli olmuş gitmiş salı ver gari
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61, cimri minoo konusundaki 0sıfırcı adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Revengeful : Mert ağabey Emekli Yönetici Minoo : Harun ağabey Shs : ??? Eski mod. Veya admin ✓ Diablos: Ali ağabey Pala ...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Muhabbet Edelim başlıklı konuya cevap yazdı.
    ben dibinden beri aynıyım basmaydı ganga. orta okuldan liseye kadar mat geo hep 0 1 0 1 gidiyordu. sonrasında ise bütünlemeye...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Hakka Suresi 38-39-40-41-42-43-44-45-46. Ayetlere, Lütfen Kulak Verelim. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu video, ATV adlı iş ortağına ait olan ve iş ortağının bu web sitesi veya uygulamada gösterilmesini engellediği bir içerik barındırıyor...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Mesaj ne yapılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    şey ney lo anlamadım tekrar et bi zahmet
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Bu konuya son mesajı kim atacak? başlıklı konuya cevap yazdı.
    ödül yerine başkla bişey aldın sanırım

Üst Alt