Son aktivite

Sponsorlu Bağlantılar

• DarkredBlue61
    DarkredBlue61, cimri minoo konusundaki 0sıfırcı adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Revengeful : Mert ağabey Emekli Yönetici Minoo : Harun ağabey Shs : ??? Eski mod. Veya admin ✓ Diablos: Ali ağabey Pala ...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Muhabbet Edelim başlıklı konuya cevap yazdı.
    ben dibinden beri aynıyım basmaydı ganga. orta okuldan liseye kadar mat geo hep 0 1 0 1 gidiyordu. sonrasında ise bütünlemeye...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Hakka Suresi 38-39-40-41-42-43-44-45-46. Ayetlere, Lütfen Kulak Verelim. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu video, ATV adlı iş ortağına ait olan ve iş ortağının bu web sitesi veya uygulamada gösterilmesini engellediği bir içerik barındırıyor...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Mesaj ne yapılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    şey ney lo anlamadım tekrar et bi zahmet
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Bu konuya son mesajı kim atacak? başlıklı konuya cevap yazdı.
    ödül yerine başkla bişey aldın sanırım
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Olay var olay başlıklı konuya cevap yazdı.
    park yeri için mi
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Adamlar yapıyo be abi başlıklı konuya cevap yazdı.
    neden tahta ki
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Oyun Bitti başlıklı konuya cevap yazdı.
    tamamen yazılım aslında gerisi bişey değil çoğu belkide hazırdır
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Konya sadece Konya ile ilgili haberler başlıklı konuya cevap yazdı.
    geçen haberde görmüştüm adamlar yani veliler yok oğluma tahta sildirmişler bilmem ne durumlarıda yazmışlar :D ben ne zaman yazdıysam işe...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Allah Domuz Etini Neden Haram Kılmıştır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    @0sıfırcı bi bak hele doğru mu

Üst Alt