Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Turkcell
Vodafone
Türk Telekom
Android Uygulama
Android Oyun
Samsung
Xiaomi
Huawei
General Mobile
Giriş
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Sponsorlu Bağlantılar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktivite
Notxr
,
Nisa Suresi 60 Ve 61. Ayetlerin Uyarılarını Hala Görmezden, Duymazdan Mı Geleceğiz?
başlıklı konuya cevap yazdı.
yok sağol yollama @DarkredBlue61 e yolla
13 Ağu 2026
0sıfırcı
,
Nisa Suresi 60 Ve 61. Ayetlerin Uyarılarını Hala Görmezden, Duymazdan Mı Geleceğiz?
@Notxr Sağol 1000. Like senden olmuş oldu Olurda bir gün çok zengin olursam sana hediye yollicam. O şanslı kişi sensin
13 Ağu 2026
Notxr
,
konusundaki
0sıfırcı adlı üyenin mesajına
Kahkaha
tepkisini verdi.
Köyde o temiz havayı stokla Angarada sat :) Ondan da para gazanırsın bana da bi ciklet alırsın gazandığınla SAnki geçmiş yıllarda öyle...
13 Ağu 2026
Notxr
,
Symbian topluluğu ve sistem hakkında düşüncelerim (Güncellenecek)
konusundaki
KomiserMemoli_12 adlı üyenin mesajına
Beğen
tepkisini verdi.
Nokia telefonlarda kimsenin bilmediği Dünya kadar özellikler vardı. En popüler olanı kablo ile telefonu TV ye bağlama vardı ben N8 ve...
13 Ağu 2026
KomiserMemoli_12
,
Nokia telefonlarda kimsenin bilmediği Dünya kadar özellikler vardı. En popüler olanı kablo ile telefonu TV ye bağlama vardı ben N8 ve...
13 Ağu 2026
Notxr
,
geri aldık :oke: @0sıfırcı
13 Ağu 2026
Notxr
,
konusundaki
0sıfırcı adlı üyenin mesajına
Kahkaha
tepkisini verdi.
Alıcan eline bir sürü temz şişe kapağınıda kapatcan oldu bitti 1786647508 Stokla dirken bunu gasdetmiştim 1786647885 @Notxr dislikeyi...
13 Ağu 2026
0sıfırcı
,
konusundaki
MAERKEK adlı üyenin mesajına
Beğen
tepkisini verdi.
Bluettohtla ses açma kapama , şarkı değiştirme , internet paylaşma vb. özelliklerini daha yeni öğreniyorum. Nokia x2-00'da bluteetohh...
13 Ağu 2026
0sıfırcı
,
Alıcan eline bir sürü temz şişe kapağınıda kapatcan oldu bitti 1786647508 Stokla dirken bunu gasdetmiştim 1786647885 @Notxr dislikeyi...
13 Ağu 2026
Notxr
,
PTT ATM
konusundaki
ModX adlı üyenin mesajına
Beğen
tepkisini verdi.
Olmayan parayı nasıl versin :zong: Bankalar para yetiştiremiyor atmlere Yeni banknotlar şart
13 Ağu 2026
Ana sayfa
Neler yeni
Alt