Son aktivite

Sponsorlu Bağlantılar

• Notxr
    Notxr, Mid melodi istek destek konusundaki gani2729 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hepsi var bende
  • 0sıfırcı
    0sıfırcı , Mid melodi istek destek başlıklı konuya cevap yazdı.
    Paylaşırmısın
  • 0sıfırcı
    0sıfırcı, Mid melodi istek destek konusundaki gani2729 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hepsi var bende
  • 0sıfırcı
    0sıfırcı , cimri minoo başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kessin hindi ortaklaşa yeriz emmi - yiğen Z kuşağını kılıçtan geçirsin tabi zındıkları Reisimiz Sedat Pekerle ortak olsun Ülkemizi...
  • 0sıfırcı
    0sıfırcı , Traderlik Günlüğüm başlıklı konuya cevap yazdı.
    :) 1786208456 :) 1786208456 :) 1786208456 :) 1786208601 Dün de 20₺ kâr ettim zarar 1780 e düşürdüm dün çok verimsizdi :(
  • gani2729
    gani2729 , Mid melodi istek destek başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hepsi var bende
  • gani2729
    gani2729, Mid melodi istek destek konusundaki Mekan32 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Arkadaslar . Önceden nokia telefonunda hewler mid polifonik melodi vardı. Tüm internetten okadar aradım bir türlü bulamadım. Elinde...
  • 0sıfırcı
    0sıfırcı , cimri minoo başlıklı konuya cevap yazdı.
    Emmim çağa ayak uydurdu Emmim X kuşağı ya ondan X yazmıştır [sende Y yaz. :) ] Ben hala daha gelenekselciyim diyi övünüyom Emmim...
  • 0sıfırcı
    Kumar dediysek yasal olanı Silivriye gitmedim Silivri de tanıdıkların mı var Nerden biliyon serin olduğunu Seneye borsa bist 22222 ytd.
  • 0sıfırcı
    Acemiliği atlattık Kumarda iyi para var Aylık 100.000₺ kazanmayı hedefliyorum oturduğum evi satıp hisse senedi alıcam Hastaneler kışın...

Üst Alt