Son aktivite

Sponsorlu Bağlantılar

• 0sıfırcı
    0sıfırcı , Ben başlıklı konuya cevap yazdı.
    hayırlı yolculuklar dilerim Ben gezmeyi sevmiyom Yine de teklif için teşekkürler
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Şu anda hangi şarkıyı dinliyorsunuz ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Aferin otur 0
  • 0sıfırcı
    0sıfırcı, Ben konusundaki DarkredBlue61 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben Gidicem Nasip olursa yarın. İlk Uşağa Gidicem. Dönüşte Zaman Olursa Gütahya yada Uğrarım Belki. Gel Gezdirim Seni Orda Asgerliği...
  • 0sıfırcı
    0sıfırcı , Yönetim başlıklı konuya cevap yazdı.
    yeni öğrenmişsin ben kaç yıldır biliyodum trumpla ülkeyi yıkacaklar iç savaş is loading öyle diyolar bakak görek
  • 0sıfırcı
    0sıfırcı, Yönetim konusundaki DarkredBlue61 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisini verdi.
    zaten faiz yüzünden bu hale geldik bence. çıktı bu yürek yedi düşürdü aşa olan yine garibana oldu. bir gavur ata sözü derki dünyada 1...
  • 0sıfırcı
    0sıfırcı , Yaprak başlıklı konuya cevap yazdı.
    azıcık yiyom napam tam işyerine varmadan herhalde sitelerde idi o ağaç geçerken uzanıp alıp çiğniyom
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Bir Bardak Su başlıklı konuya cevap yazdı.
    kesin kesin
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Mesaj başlıklı konuya cevap yazdı.
    he o zaman sıffır sıkıntı ıhh
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Ben başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben Gidicem Nasip olursa yarın. İlk Uşağa Gidicem. Dönüşte Zaman Olursa Gütahya yada Uğrarım Belki. Gel Gezdirim Seni Orda Asgerliği...
  • 0sıfırcı
    0sıfırcı, Yaprak konusundaki DarkredBlue61 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisini verdi.
    ula napıyon yeşillik mi otlanıyon bilmediğini yeme zehirler alerjı yapar. şehirdekı çoğu şey yıkanmadan yenmez

Üst Alt