forumda bir ilk... 6600 da kesin çalışan worms world party!Ve tüm V2 modeller...

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan38

ultraslan38

Üye
    Konu Sahibi
forumda bir ilk... 6600 da kesin çalışan worms world party!Ve tüm V2 modeller...
daha önce verilen worms oyunlarının hiçbiri doğru dürüst 6600 da çalışmıyordu. genellikle renk sorunu oluyordu ama upload etmiş olduğum bu oyun sorunsuz çalışıyor..
ÖNEMLİ UYARI
DİKKAT:OYUN 6600 DAHİL BÜTÜN S60 V2 MODELLERİNDE ÇALIŞIR
lütfen bi teşekkürü çok görmeyin!

ARKADAŞLAR KENDİ OYUNUMDAN UPLOAD ETMİŞ OLDUĞUM RESİMLER...RESİMLER OYUNUN NE KADAR GÜZEL OLDUĞUNU ANLATIYORDUR SANIRIM...

OYUN HAKKINDA Bİ SORUSU OLANLAR SORABİLİRLER...

arkadaşlar oyun baya bi download edilmiş ama çok az teşekkür edildi yhaw...altı üstü bi teşekkür.bu oyuna bi teşekkür bile az değil mi sizcede??

Bu güzel paylaşım sitemiz serverine tarafımca yüklenmiştir. Eklentiyi tıklayarak indirebilirsiniz. İyi oyunlar... POWER

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 38BordoBereli38, salih047047, ersantaran ve 33 diğerleri

DeJaVu1906

DeJaVu1906

Üye
cok saol ilk benden olsun

GS0

Üye
saol

looney

looney

Üye
6600 kulanıpta bu oyunu sevenler yaşadı o zman :D

kutayfun

kutayfun

Üye
saol

bikerboy18

bikerboy18

Üye
bende vardı bu oyun ama ayarlarınla oynamıştım ve dosyasını silmiştim buraya eklediin iyi olmuş saol:oke:

turkcerap

Üye
çok saol süper paylaşım :oke:

darke

darke

Üye
saol

Saay

Saay

Üye
muhteşemsin kardeşim..arıyodum uzun zamandır 10 üzerinden 10

canerxxfb

Üye
6600 varken oynuyodum bu oyunu
uzun zamandır arıyodum saol

kitle

Üye
sagol

ultraslan38

ultraslan38

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil arkadaşlarr...:oke:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
arkadaşım keşke emulatorüde paylaşsaydın.. böyle bişeye benzemiyor ki....:ehe aaaaaaaaah ahh!!!

ultraslan38

ultraslan38

Üye
    Konu Sahibi
ne emülatörü arkadaşım bu oyun emülatör oyunu deil ki.... oyun gayet iyi ve güzel bi şekilde çalışıorr... kendinizi fazla kaptırmayınnn bırakamazssınız yoksa!

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Way be güzel oyunmuş Worms'u biliyorum ama bu yeni oyunu sanırım hiçbir yerde görmedim bu oyunu ilk defa burda gördüm..:) Eline sağlık kardeşim...

hacamatadu

hacamatadu

Üye
süper paylaşım :d

wolfrak

wolfrak

Üye
saol kardes

arafat__

Üye
paylasım icin tsk ama bu symbiyan versiyonu n-gage versiyonu deil ok

ultraslan38

ultraslan38

Üye
    Konu Sahibi
ewet symbian versiyonudurr....n-gage versiyonu 6600 ile tam uyumlu değil o yüzden renk sorunu oluyor.onun için n-gage worms un 6600 da tam olarak çalışması imkansız.bu oyunun da ondan pek bi farkı yok. oyunla ilgili bi sorunuz olursa sorabilirsiniz...iyi oyunlar (oyunda ''0'' tuşu ile joystiği sağa sola iterseniz ekranı sağa sola çekebilrisiniz.):oke:

gatess

gatess

Üye
saol

Üst Alt