xCaller - Sahte Arama Yapma Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
xCaller - Sahte Arama Yapma Uygulaması
Bu proğramla sahte aranma yapabilirsiniz. Şöyleki; misalen bir yere veya misafirliğe gittiniz ama erken kalkmak için bahane arıyorsunuz, Ah şimdi biri beni arasa da kalkıp gitsem burdan. şeklinde derseniz, bu proğram tam size göre,
proğrama girin ve Options/Set Schedule/Set X Countdown seçeneğinden aranmak istediğiniz zamanı girin. daha sonra OK yani onay tuşu ile zamanın aktifleşmesini sağlayın.
Bu işlemi yaptıktan sonra proğramı kapatmayın, olduğu gibi bırakın, eğer kapatırsanız telefon çalmaz yani.

Yükleme esnasında sis dosyası size bir seri numarası verecek, onu unutmadan proğrama girerek o seri numarası ile önce full yapın.

Ekli dosyalar

DaRkRaiN

DaRkRaiN

Üye
arkadaşım tamam herşey iyi güzelde çalışmıyor ki program attım tele dosya bozuk diyor

iversonn3

Üye
ben yükledim zamanı da ayarladım ama çalımıyo zamanı es geçiyo

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar program çalışıyomuş pğardon zaman geri sayıya o yüzden mesela 1 saat falan zamanlama sayacına 1 saat sonra özelden aranıyomuşssunuz gibi oluyo.Zil sesini de değiştirebiliyosunuz

babak0

babak0

Üye
bende yüklemeye çalıştım ama olmadı :(

FFuuKKaN

Üye
abiler ablalar kardeşler bu programın girerken sorulan kodunu yazarsanız sevinirim

ayyıldız18

ayyıldız18

Üye
süpermiş

Altun.

Altun.

Üye
abiler ablalar kardeşler bu programın girerken sorulan kodunu yazarsanız sevinirim

program kurarken sana kod weriyor o kodu yazacaksın. dikkatli okursan görürsün açıklamalarında öle yazıyor

selope

Üye
sagol guzel paylasimda n95 kullaniyorum attim telofon desteklemiyo diyor anlamadim valla , bi yardimci olursan sevinirim

bayro91

bayro91

Üye
n95 çalıstırmaz onu bu symbian telefonlar için yani s60 modaller belki java sıda vardır

türk_bulldozer

Üye
ya kardeş kodu yazıyorum ama sıfır olayı yok registerdekodu 36068 sıfır girmiyor registerde yardım lütfen

miharbi1455

miharbi1455

Üye
Tam Aradığım Program Kardeş Çok TeşekkürLer.. :alkis:alkis:alkis:alkis

Benim Uğurlu Sayım << 1453 >>
1 + 4 + 5 + 3 = " 13 "
Uğursuz Sayan Batılılara Osmanlı'dan Bu Şahi Hediye Olsun Sonsuza..
Uğrunda gemiler yürütüldü karada Boşuna mı yatıyor altında şüheda ?
Hazırlamışsındır benim kara toprağımı İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı..

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
güsel proğram...ezsms gibi süper...yüklemeyeceğim ama proğram güzel

keles18

Üye
bn yükledim süper bişii.(kaç dk sonra arayacak onu yazacaksın zamana saati deil.)

mahmut-89

Üye
şifre yok kuramıyorum..biri şifreyi yazsın..lütfen

mahmut-89

Üye
kod falan yok biri kodu tyazsın lütfen............

ikonx

Üye
n70 de denedim.

TR yaması ile türkçeleşmiyor.
dier türlüde ne ettimse arama yaptıramadım çalışmıyo galiba

KOSOVALIMANKEN

Üye
arkadaşlar kodu zaten yüklerken kendi veriyor ben yükledim denedim çalışıyor bende 6630 var

macman

macman

Üye
deniyelim..

tgulec

Üye
teşekkürler

hacıyusuf

Üye
n70te sorunsuz çalışıyo,saol

Üst Alt