Symbian^3 ve sonrası için SymTube (YouTube uygulaması)

Sponsorlu Bağlantılar

Notxr

Notxr

Üye
Forumda kimse kalmadı zaten maksat geyik yapmak.
Mesaj birleştirildi:

Şuna bu kadar kafa yoracağına madem o kadar yazılım bilgisi var şu androide bir tane PS2 emülatörü yapsın bomboş işlerle zamanını harcamasın. Oyun tam anlamı ile oynanabilir seviyeye gelene kadar Android 20 çıkar :D
PS1 emulator var symbian için zaten, PS2 de denenebilir valla dürüst olak

SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Android için varmı demiştim aslında. Doğrusu Symbian cihazlarını PS2 emülatörü aşar bence.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
Notxr

Notxr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: SymPsion
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
ps2 4mb vram,60mhz civarı cpu değilmi ya? :bilmem: olması gerekmezmi?
4 MB???? 60 MHz???? Şaka demi. 32 MB ram ve emotion engine var. 4 MB ile nasil god of War ve GTA oyunlarını açacak makine. :D

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve SymPsion
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
ps2 4mb vram,60mhz civarı cpu değilmi ya? :bilmem: olması gerekmezmi?
Emülatör işi taklit olayı olduğu için büyük performans kaybı verir. bundan dolayı zor sıkıntı ram değil Komiser abinin dediği gibi olay Emotion engin ve onun için yazılan oyunları ARM üzerinde takliti.

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve 0sıfırcı
Notxr

Notxr

Üye
4 MB???? 60 MHz???? Şaka demi. 32 MB ram ve emotion engine var. 4 MB ile nasil god of War ve GTA oyunlarını açacak makine. :D
doğru 32mb ram ve 128bit emıtion engine idi bide 4mb olan ram değil vramdi(ekran kartında bulunan bellek) :sweatsmile:

• Beğen
Tepkiler: SymPsion
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
doğru 32mb ram ve 128bit emıtion engine idi bide 4mb olan ram değil vramdi(ekran kartında bulunan bellek) :sweatsmile:
Lise yıllarım geçti bu makinede. Az San Andreas WWE oynamadık. Bugün hala oyunlarını oynamaya devam ediyorum telefonda emülatörle. Bir daha Sony asla böyle konsol yapamadı

• Beğen
Tepkiler: Notxr
Notxr

Notxr

Üye
SymTube, Symbian^3, Anna ve Belle işletim sistemlerini kullanan klasik akıllı telefonlar için modern, yerel bir YouTube istemcisidir . Bu proje, Nokia'nın ikonik cihazlarına video izleme özelliklerini geri getirerek sınırlamaları ortadan kaldırıyor.

Özellikler
Anasayfa: Güncel öneriler ve popüler videolar.
YouTube Shorts: Sonsuz kaydırma ve döngü özelliğiyle kısa videolar için tam destek.
Arama: Önerilerle birlikte hızlı arama.
Yetkilendirme: Aboneliklerinize ve geçmişinize erişmek için Google OAuth üzerinden QR koduyla giriş yapın.
Oyuncu:
Donanım düğmeleriyle ses kontrolü.
Şık OSD ses seviyesi göstergesi.
Arka planda oynatma desteği.
Arayüz: Dokunmatik kontrollere tamamen uyarlanmıştır, ekran yönü değişikliklerini destekler.
Başlangıçta İngilizce, Rusça ve Lehçe dilleri desteklenmektedir.

Qt (4.7.3) gerektirir.
1.05.2026 v0.3 sürümü çıkmış(fp2 uyumlu değil realplayer https yaması istiyor oda fp2 uyumsuz ondan)

Son düzenleme:
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi

GTA 3, E7'de çalışırken. Bu arada N95'te de deniyorlar calisması için
Mesaj birleştirildi:

1.05.2026 v0.3 sürümü çıkmış(fp2 uyumlu değil realplayer https yaması istiyor oda fp2 uyumsuz ondan)
Oh niye öyle yaptı ki? Ne güzel düz çalışıyordu

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve MAERKEK
Notxr

Notxr

Üye

GTA 3, E7'de çalışırken. Bu arada N95'te de deniyorlar calisması için
Mesaj birleştirildi:

Oh niye öyle yaptı ki? Ne güzel düz çalışıyordu
Bilmiyorum,resmi Youtube API kullanmaya başlamış bide galiba İnital Relase hala çalışıyor.:bilmem:

SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

Dobraokuyucu

Üye
Android 2.3 yt clienti gibi tamamini ai a yazdırıp yayinlamislarsa hiç uğraşmasinlar.

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Nokia 808 ile denemesi yapabilirim. Bir fırsat bulsam. Gta3 'ü denerim.

• Beğen
Notxr

Notxr

Üye
Neyse bir ara o halinide denerim 🙂 Resmi API ise iyi aslında
Not: https stream yamasındaki dosyalar modlu 808 stream dll dosyaları yani fp2 de çalışma ihtimali yüksek onu farkettim :sweatsmile:
Mesaj birleştirildi:

Not: https stream yamasındaki dosyalar modlu 808 stream dll dosyaları yani fp2 de çalışma ihtimali yüksek onu farkettim :sweatsmile:
fp2 ye uyguladım yamayı sorunsuz çalışıyor :D

Son düzenleme:
  • Beğen
  • Şaşırdım
Tepkiler: MAERKEK ve SymPsion
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj birleştirildi:

fp2 ye uyguladım yamayı sorunsuz çalışıyor :D
çok iyi! :-D

• Beğen
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Zaten PS2 emülatörleri var android için, performansları kötümü yoksa? Valla Symbian için kafa yorsun Bu GTA'ya sonra bakar PS2'ye 😅
Kötü hocam ,snapdragon gen3 'de bile doğru düzgün çalışmıyordu şimdi MTK 8350'ye geçtim neredeyse hiç çalışmıyor
Neyseki kırılmış ps2' ve tüplü televizyonum var😂

• Beğen
  • Sevdim
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kötü hocam ,snapdragon gen3 'de bile doğru düzgün çalışmıyordu şimdi MTK 8350'ye geçtim neredeyse hiç çalışmıyor
Neyseki kırılmış ps2' ve tüplü televizyonum var😂
Ne çalışmıyor? Aethersx emülatörü ile birkaç oyun dışında calismayan oyun yok..hatta 2x çözünürlükte oynuyorum oyunları

• Beğen

Üst Alt