Yapay zekayı s40 ve s60 cihazlarında çalıştırmak: Midplay

Sponsorlu Bağlantılar

ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Yapay zekayı s40 ve s60 cihazlarında çalıştırmak: Midplay
MIDPlay
Mobil cihazlar için J2ME (Java Micro Edition) kullanılarak geliştirilmiş, özellik açısından zengin bir çevrim içi müzik çalar uygulaması. Burası Tanıtım maskesidir.
Tabi içinde Google Gemini Flash 2 ile sohbet edebilirsiniz. Yapay zeka nimetini artık eski telefonlarda da kullanabilirsiniz bu java uygulama sayesinde.

Özellikler
  • Birden fazla kaynaktan müzik akışı (NCT, SoundCloud, YouTube Music, Spotify)
  • Kategorilere ve çalma listelerine göre müzik tarama
  • Gemini Ai sohbet.
  • Şarkı, sanatçı ve albüm arama
  • Favoriler oluşturma ve yönetme
  • Çoklu dil desteği Türkçe dahil.

Sistem Gereksinimleri
  • J2ME MIDP 2.0 destekleyen cihaz
  • CLDC 1.1
  • Akış için ağ bağlantısı.
Tabi ben bunu koleksiyonluk telefonlarımda denemedim. Çünkü 7 yıl hat takılmadığı için kapandılar
Google Play Store'dan J2me Loaderi indirip kurdum. Bu jar dosyasını da kurdum çalıştı. Elinde aktif sinyali s40 s60 telefonları olanlar denedikten sonra sonuçları buraya yazabilirlerse sevinirim
İşte Link:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: XXXturi01, 0sıfırcı ve Notxr

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Ttpod varken

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
Notxr

Notxr

Üye
MIDPlay
Mobil cihazlar için J2ME (Java Micro Edition) kullanılarak geliştirilmiş, özellik açısından zengin bir çevrim içi müzik çalar uygulaması. Burası Tanıtım maskesidir.
Tabi içinde Google Gemini Flash 2 ile sohbet edebilirsiniz. Yapay zeka nimetini artık eski telefonlarda da kullanabilirsiniz bu java uygulama sayesinde.

Özellikler
  • Gemini Ai sohbet.

Sistem Gereksinimleri
  • CLDC 1.1
Tabi ben bunu koleksiyonluk telefonlarımda denemedim. Çünkü 7 yıl hat takılmadığı için kapandılar
Google Play Store'dan J2me Loaderi indirip kurdum. Bu jar dosyasını da kurdum çalıştı. Elinde aktif sinyali s40 s60 telefonları olanlar denedikten sonra sonuçları buraya yazabilirlerse sevinirim
İşte Link:
biraz geç oldu ama yararlı bir uygulama geniş müzik kütüphanesi sayesinde.

Notxr

Notxr

Üye
Yav yapay zeka botu bu ya bu anlatamadım galiba
A feature-rich online music player application developed using J2ME (Java Micro Edition) for mobile devices.

Features​

• Stream music from multiple sources (NCT, SoundCloud, YouTube Music, Spotify)
  • Browse music by categories and playlists
  • Search for songs, artists, and albums
  • Create and manage favorites
  • Multi-language support

System Requirements​

• Device supporting J2ME MIDP 2.0
  • CLDC 1.1
  • Network connectivity for streaming uygulama bile kendi açıklamasında müzik appi diyor

ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
A feature-rich online music player application developed using J2ME (Java Micro Edition) for mobile devices.

Features​

• Stream music from multiple sources (NCT, SoundCloud, YouTube Music, Spotify)
  • Browse music by categories and playlists
  • Search for songs, artists, and albums
  • Create and manage favorites
  • Multi-language support

System Requirements​

• Device supporting J2ME MIDP 2.0
  • CLDC 1.1
  • Network connectivity for streaming uygulama bile kendi açıklamasında müzik appi diyor
Sen iyi misin?
Kurdun mu?
Gemini diye mi yazacaktı?
İçine Gemini yapay zeka sohbet botu ekli diyorum. I speak Turkish, you don't understand至少讓我用中文寫一下。這些是面具。
Mesaj birleştirildi:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Notxr
Notxr

Notxr

Üye
Sen iyi misin?
Kurdun mu?
Gemini diye mi yazacaktı?
İçine Gemini yapay zeka sohbet botu ekli diyorum. I speak Turkish, you don't understand至少讓我用中文寫一下。這些是面具。
Mesaj birleştirildi:

varmış pardon ama müzik appi yazıyordu ne yaapyım 🙂

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı, MAERKEK ve ertin
Notxr

Notxr

Üye
MIDPlay

Özellikler
  • Gemini Ai sohbet.

Sistem Gereksinimleri
  • CLDC 1.1
İşte Link:
Yapay zeka desteği 1.7.0 sürümü ile kaldırıldı :(

• Şaşırdım
  • Beğen
Tepkiler: ertin, XXXturi01, 0sıfırcı ve 1 kişi daha

Üst Alt