ertin
Üye
Yapay zekayı s40 ve s60 cihazlarında çalıştırmak: Midplay
MIDPlay
Mobil cihazlar için J2ME (Java Micro Edition) kullanılarak geliştirilmiş, özellik açısından zengin bir çevrim içi müzik çalar uygulaması. Burası Tanıtım maskesidir.
Tabi içinde Google Gemini Flash 2 ile sohbet edebilirsiniz. Yapay zeka nimetini artık eski telefonlarda da kullanabilirsiniz bu java uygulama sayesinde.
Özellikler
Sistem Gereksinimleri
Google Play Store'dan J2me Loaderi indirip kurdum. Bu jar dosyasını da kurdum çalıştı. Elinde aktif sinyali s40 s60 telefonları olanlar denedikten sonra sonuçları buraya yazabilirlerse sevinirim
İşte Link:
Mobil cihazlar için J2ME (Java Micro Edition) kullanılarak geliştirilmiş, özellik açısından zengin bir çevrim içi müzik çalar uygulaması. Burası Tanıtım maskesidir.
Tabi içinde Google Gemini Flash 2 ile sohbet edebilirsiniz. Yapay zeka nimetini artık eski telefonlarda da kullanabilirsiniz bu java uygulama sayesinde.
Özellikler
- Birden fazla kaynaktan müzik akışı (NCT, SoundCloud, YouTube Music, Spotify)
- Kategorilere ve çalma listelerine göre müzik tarama
- Gemini Ai sohbet.
- Şarkı, sanatçı ve albüm arama
- Favoriler oluşturma ve yönetme
- Çoklu dil desteği Türkçe dahil.
Sistem Gereksinimleri
- J2ME MIDP 2.0 destekleyen cihaz
- CLDC 1.1
- Akış için ağ bağlantısı.
Google Play Store'dan J2me Loaderi indirip kurdum. Bu jar dosyasını da kurdum çalıştı. Elinde aktif sinyali s40 s60 telefonları olanlar denedikten sonra sonuçları buraya yazabilirlerse sevinirim
İşte Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme: