POWER Movie V.1.00 S6o-3rd SymbianOS 9.1.(T Ü R K Ç E)

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer381991

abuzer381991

Üye
    Konu Sahibi
POWER Movie V.1.00 S6o-3rd SymbianOS 9.1.(T Ü R K Ç E)
PowerMovie.V.1.00.
S6o-3rd.SymbianOS.9.1.Turkish.Translated.

Symbian OS Serisi 60v3 telefonlar için güçlü bir video oynatıcısı. Popüler video formatlarını (AVI(DivX, XVid), MP4 gibi) destekler. Zeka ürünü dizaynı ve yüksek performansıyla favori videolarınızı nerede olursanız olun izlemenizi sağlar. Klipleri internetten indirin veya DVDlerden çevirin ve cep telefonunuzda izleyin!

* - popüler video formatlarının çoğunu destekler: AVI(DivX, Xvid), MP4
* - 3 farklı yönden tam ekran modu
* - yüksek performans, videolarınızı takılmadan izleyin.
* - süreli başlat özelliğiyle videolarınızı istediğiniz yerden izlemeye başlayın.
* - kliplerinizi adlarıyla veya süreleriyle sıralayın.
* - en iyi görüntü için parlaklık, kontrast ve doyma ayarları

Smartphoneların ekranı PC ye göre küçük olduğu için, en iyi ve kaliteli görüntü alabilmeniz için, en yüksek performans için videolarınızı 320x240 çözünürlükte çeviriniz. Aynı zamanda DVD rip uygulamasını kullanarak favori filmlerinizi DVD den AVI formatına çevirerek telefonunuzda izleyebilirsiniz.

Not: Programı yükleme esnasında hata alanlar, (özellikle n95 8gb da bu hata var) zipli dosya içerisindeki unsigned olanı sertifikalandırıp kursunlar.

NOT:alıntıdır...​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: eyuu, aliasker42, murat001994 ve 21 diğerleri

ali32aft

ali32aft

Üye
saol dostum bendeki hata veriyordu umarım bu çalışır

halit33

Üye
arkadaşım ben nokia 6120 c attım fakat çalışmadı. hata olarak ;"uyg. kapandı: PowerMovie KERN-EXEC 3" yazıyor. bunun ne demek oldugunu biliyormusun. yardımcı olursan sevinirim. şimdiden tşekkür ederim. yine de ellerine saglık çalışırsa güzel bir programa benziyor.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
güzelde divx playerden farkı ne???

Ghost_Shadow

Üye
saol dostum emeğine saglık fakat turkce yaması hata veriyor bilgine...

maki20

maki20

Üye
saol kardeş

cazry

cazry

Üye
sağol

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
bende onu anlamadım.ha divx ha bu.ama genede teşekkürler.

luupuus

luupuus

Üye
Eline sağlık:oke:

deejayman

Üye
hata veriyor arkadaşlar

seydiaa

Üye
evet tam açacak malesef hata veriyor bu sertifika istemeyen tek şeydi tüh şansıma bak ya....

aniltanay2@hot

Üye
sağol kardeş :XSD

mavibager

mavibager

Üye
kardeş bu n73 de çalışmıyor

bocek42

Üye
paylasım ıcın tskler:)

kenan_27

Üye
eline sağlık kardeşim güzel olmuş ama hata veriyor uygulama kapanıyor telefonum 6120c yardımcı olursan sevinirim

exe1454

exe1454

Üye
tesekkurler eline saglık

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Not: Programı yükleme esnasında hata alanlar, (özellikle n95 8gb da bu hata var) zipli dosya içerisindeki unsigned olanı sertifikalandırıp kursunlar.

Burayı okumadınız sanırım...

*Emeğine sağlık güzel bir programa benziyor...

yunusunsal27

Üye
yardımınız için teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

burda dosya içerisindeki unsigned i sertifikalandırın diyorsunuz öyle dosya yok ve nasıl yapılacak kolay gelsin

yunusunsal27

Üye
n95 8 vidyo programları hata veriyor bunun için ne yapmam lazım? pover movie de sertifika landırmak nasıl yapılıyor? kolaygelsin

yunus3787

yunus3787

Üye
paylaşım için teşekkürler...

Üst Alt