Epocware Handy Weather ( Online Hava Durumu Takibi )

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Epocware Handy Weather ( Online Hava Durumu Takibi )
Hava durumunu her ülke ve şehir için anlık takip edebileceginiz bir yazılım + programın ekran koruyucu destegi de var, ekran koruyucu ayarladıgınızda hava durumu bilgisini de içeren bir ekran koruyucunuz olmuş oluyor.

Hava durumu sadece sıcaklık degil, yağmurlu/güneşli durumlarını ve fazlasını da görebiliyorsunuz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: phasan, acemi2009, sobe16 ve 6 diğerleri

bebetohsn

Üye
kanka süper program

feci

feci

Üye
ya bunun ****** kayıt şifresini biliyormusun arkadaşım yardımcıı olabilirsen sevinirimm

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
paylaşım için saol :oke:

netwane

Üye
şifre nedir kardeş

pinhani

pinhani

Üye
sağol

DeviL453

Üye
Şifresini de söylersen iyi olur

paylaşımın için sağol

sersalan

Üye
arkadasim öncelikle emegin icin cok tsk. benim bilgisi olan her arkadasa sorum olucak. ben bir nokia n73 kulanicisiyim. suanki programi indirdim arti bir diger taraftada ihtiyacim olan sözlük vardi onuda indirdim ve hafiza kartina yükledim. ama malesef sis dosyasi oldugu icin testeklenmiyor diye telefonun kabul etmedi? acaba sorun nerden kaynaklaniyor? sis dosyasi neden acilmiyor telefonumda ki telefonuma format bile atirmama ragmen acilmiyor. yardimci olabilirseniz cok ama cok sevinirim. simdiden tesekkürler cevaplariniz icin.

anasonus

Üye
harikaymış tşk ler

--------------- Ekleme ---------------

birde şifre olsa ilac yaniiiiiiiiiii

yenerk

Üye
Güzel bir program. Teşkkürler

alaybeyi

Üye
Yazmışlar...
"iyi program teşekkürler vs."
iyide kardeşim bunu kullanabilen varmı, yani devamlı.
Birdefa kullanıyorsun.

fatal19ty

fatal19ty

Üye
arkadaş köntör gidyomu + ******6+ teşekkür güzel progrma emeğinee sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkk

ensu

Üye
paylasım için saol

berke2

Üye
Arkadas program ıcın tesekkur...Bu programların hepsı kendı sıtesınde deneme amaclı var, ındırıp deneme yapabılıyorsun.. Ancak programı bır yıl kullanmak ıcın sıfresı gerekıyor...hızmetı tam yapalım kı tesekkur hakkınız olsun ve vatandas bosa ugrasmasın...nerede ılac..

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
çook saol dostum emeğine alık

new_reefy

Üye
cracklema konusunda sorun yaratıyor. Bence bu sorunu aşamıycaklar. Cünkü yerin konumunun gönderirken ******ide kontrol ediyor kayıtlımı yoksa kayıtlı değil diyemi.

s4m1c4n

Üye
şifre versene :S

EFEBURAK

Üye
helal olsun abı super yapmışın

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
kaçıncı sürüm bu

--------------- Ekleme ---------------

türkçe mi bu