Opera Mini v6.00(24095) S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini v6.00(24095) S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed
Opera Mini Web tarayıcısının güncellenmiş en son sürümüdür.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: fnldstntn, SKD_, resulemre89 ve 3 diğerleri

asi430

asi430

Üye
çok sağol....kardeş..

Aleksandra

Aleksandra

Üye
Paylaşım için çook teşekkürler ediz...
Harika olmuş yeni sürüm... Kesinlikle daha hızlı... Kullanıyorum ve şimdilik çok memnunum... Hızına yetişilmiyor... :oke:
:yuru

kariizma47

kariizma47

Üye
teşekürler bu digrlrndn ii 11 yapmışlar bi halta yaramior

fatih_347

Kapalı Hesap
saol kardeş 5.10 dan daha hızlı

• Beğen
Tepkiler: ali_1907
celilcemre

celilcemre

Üye
mükemmel teşekkürler opera

lgkg300

lgkg300

Üye
Teşekkürler, bu beta 2 den kat be kat daha hızlı, tek kelime ile fevkalade. Opera mini 11 in dosya boyutu iyice artmış ve çoğu telefon açmıyor bile ram yetmezliğinden.

Özellikle yazı yazma alanları iyileştirilmiş çok harika olmuş. Video desteği yine yok.

zaza

zaza

Üye
indirip deniyecem birazdan :) süper oldu bu özelliklede sis olması :oke:

Kaya-25

Kaya-25

Üye
teşekkürler

reveletion

Üye
Opera mobile flash var ama telefona göre değişiyor

Kontrol

Kontrol

Üye
Çok geç bağlanıyor bende? Opera Mobile ile hemen bağlanıyor. bu arada yeni opera mobile gerçekten çok çok hızlı olmuş, tek tıkta bağlanıyor..

--------------- Ekleme ---------------

bu arada operanın bağlantı kesildiğinde tekrar devam etmesi yok ya duruyo arada devam et diyorum etmiyor keşke ucweb gibi olsa download yöneticisi..

wildtiger223

wildtiger223

Üye
teşekkürler

BANLI

BANLI

Üye
11 den kat ve kat daha güzel ve hızlı örneğin 11 de indirmeyi devam ettire basınca bir halt yapamıyorken 6 devam ettirebiliyor aynı anda 20
kadar sekme açıyorum yinede hafıza dolu uyarısı almıyorum ve bağlantım çok yavaş olmasına rağmen daha hiç sayfanın açılmasını beklemedim 1, 2 saniyede sayfaları açıyor süper olmuş ama artık symbian bitti bundan sonra devir android işletim sisteminin artık nokia android telefon çıkarmazsa nokia biter

karakule100

karakule100

Üye
11 den kat ve kat daha güzel ve hızlı örneğin 11 de indirmeyi devam ettire basınca bir halt yapamıyorken 6 devam ettirebiliyor aynı anda 20
kadar sekme açıyorum yinede hafıza dolu uyarısı almıyorum ve bağlantım çok yavaş olmasına rağmen daha hiç sayfanın açılmasını beklemedim 1, 2 saniyede sayfaları açıyor süper olmuş ama artık symbian bitti bundan sonra devir android işletim sisteminin artık nokia android telefon çıkarmazsa nokia biter

aynen katılıyorum

serkanacar25

serkanacar25

Üye
Önceki versiyon berbattı.Bunu gerçekten sevdim. Oldukça hızlı..bu arada flash desteği yok ama youtubeden videoları telefonun real player'iyle izleyebiliosunuz.Denemek isteyen opera mobile kullanıp bu konunun başındaki videoya tıklayablrler.. :megafon: bilmeyenlere duyrulur eheh :megafon:

rkap

rkap

Üye
ellerine sağlık

erkan32

Üye
Tşk

yeauw

yeauw

Üye
giriş ekranı desteklenmiyor hatası c6 01 de :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt