Opera Mini 5.10(22783) Beta2 S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed [Sis - Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini 5.10(22783) Beta2 S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed [Sis - Türkçe]

http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-...0v3-s60v5-symbianos9-x-signed-sis-416865.html
Opera Mini cep telefonunuzda Web deneyimini tam sağlayabilen bir uygulamadır. Facebook'ta arkadaşlarınız ile temas halinde olabilir, Google'da arama yapabilir, çevrimiçi bankacılık e-postalarınızı alabilirsiniz, Opera Mini'de sınırlama yoktur istediğiniz bir Web sayfasına ulaşmak hızlı, kolay ve güvenlidir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: julyus45, ulutas33, dust61 ve 12 diğerleri

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
türkçede eklenmesi çok güzel oldu operanın bu son halini çok sevdim bence çok hızlı hem sayfa açma konusunda hem telefonda çalışma konusunda hiç kasıntı yaratmıyor rahat rahat takılıyor :D

darknss

darknss

Üye
Saol ellerine sağlık....

xErKaNx

Üye
teşekkürler

nmehtap

Üye
bi şey sormak istiyorum bu tarayıcıda resimleri telefona indiremiyor muyum yada oluyorsa nasıl yapoabılırım bı de vıdeoları da açmıyor web tarayıcısında rahatlıkla kullanabılıyorum o da bıraz yavaş:S??

G-maxicep

G-maxicep

Üye
Opera mini

hull_ram

hull_ram

Üye
bi şey sormak istiyorum bu tarayıcıda resimleri telefona indiremiyor muyum yada oluyorsa nasıl yapoabılırım bı de vıdeoları da açmıyor web tarayıcısında rahatlıkla kullanabılıyorum o da bıraz yavaş:S??

resmin veya kopyalamak istediğin içeriğin üzerinde orta tuşa basılı tut ya da 1 e bas kardeşim. Bilgisayardaki sağ tık görevini bu tuşlar görüyor opera da.
Youtube vidyoları izleyebilirsin tabi vidyoya tıkladığında varsayılan tarayıcıya yönlendiriyor o da tutup real player a yolluyor. Velhasıl youtube dan kolayca izleyebilirsin. Opera mini flash player desteği sunmadığından diğer vidyoları izlemek için farklı yöntemler kullanabilirsin(videohub programı tarzı programlar ya da core player dan izleniyor yanlış bilmiyorsam:))

legendezut

legendezut

Üye
Çok teşekkürler... Türkçe olması daha iyi oldu.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
teşekkürler..

kendal_47

kendal_47

Üye
Teşekkürler 5.1 var bende inşallah farklar vardır

Aleksandra

Aleksandra

Üye
Opera mini 5.1 beta kullanıyorum... Kullanışlı gayet hızlı... Ama bende bir sorun var bir başlığa mesaj yazıp tamam dediğim zaman mesajım tamamen siliniyor ve mesajınız fazla karakter içeriyor diyor... Hiç bir yere cevap yazamıyorum... Acil yardım lütfen...

Üst Alt