Melon Call & SMS Filter v1.02.47 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Melon Call & SMS Filter v1.02.47 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Tanım:

Bazı durumlarda yapmak veya arama almak istemiyorsanız:
Gürültülü bir caddede, rahat bir akşam yemeğinde, kalabalık bir ofiste. Tüm aramalarınızı yönetmek ve SMS almak istemezseniz Call & SMS Filter uygulamasına güvenebilirsiniz.

Özellikler:

• Sadece aramalar veya metin mesajlarını kabul etmek ister misiniz?
  • Gelen aramaları sessiz veya titreşimsiz engellemek ve özel bir SMS ile otomatik cevaplamak istiyor musunuz?
  • Gelen aramaların bir kısmını ve mesajları asistanınıza iletmek istiyor musunuz?
  • Bilinmeyen numaları engellemek istiyor musunuz?
  • Bir kara liste ya da beyaz liste yapmak ister misiniz?
  • Yaşam tarzınıza uygun arama ve metin engelleme filtreleri zamanlamak ister misiniz?

İşte tüm bu sayılanları Call & SMS Filter uygulamasıyla yapabilirsiniz.

Yenilikler:

• Daha ilk sürüm

Yorumum: Gerçekten çok kaliteli bir uygulama. Daha ilk sürümü olmasına rağmen eksiği yok gibi. İstediklerinizi engelleyin.:)

Konuda soru sormadan önce mutlaka okuyunuz. http://www.maxicep.com/symbian-s60v...enler-son-guncelleme-16-06-2010-a-334478.html

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: genesis__, sevilksk, hg21 ve 19 diğerleri

Yusuf_EMRE

Üye
Eline sağlık.
Yine süper benim kardeşim:D

Aziz™

Aziz™

Üye
teşekkürler..:)

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler...!!!

korhan27

Üye
çok süperrr bi prgram engellli listesi yapıyorsun o engellediğin kişiler sana ne sms nede çağrı atabiliyorlarr ben handy blackblist kullanıyordum onda sms engelle olayı yoktu bide geçmişe yönelik kayıtları göremiyordun bu süper

tek kötü yanı ekranda aktifken "v" ibaresi gözükmekte oda küçük boyutlu ama ekranda onuda gizeleme seçeneği olsa süppper olurdu handy black listte vardı bu özellik çünkü... ama emeği geçen arkadaşlara tşklerrrrrrrr....

mahmut_hoca

Üye
emeğine sağlık kardeşim...

rkap

rkap

Üye
ellerine sağlık

mmanyak

mmanyak

Üye
indiridim şimdi deniyicem
yorumunu dikkate alarak.. :)

kraanrahan

Üye
teşekkürler..

EgebeYY

Üye
sertifika tamda istediğim bi programdı :(

mree2323

Üye
şu an nidirdim sertifika hatası diyor :nono::nono::nono:

ku10

Üye
bakalm bi

Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
Ty For Paylaşım

tihame

Üye
telefon çalmadan arayanı engelleyen güzel bir program tavsiye ederim

Crazyizzzooo

Üye
TeŞeKKüRLeR KaRDeŞ e71 KuLLanıYoRum iNŞaLLaH KaßuL eDeR ve DeMo DeiLDiR iNŞaLLah DeMoSu vaRDı ßenDe CoK GüzeLDi aRıoRDum iNŞaLLah öyLeDiR..
ßiDe KiMSe ToPLaNTı fLn DeMeSin ßiLiYoRum HeRKeS 2. SevGiLiSiNin YaNıNDa RaHaT eDeßiLSin Diye iNDiRiYoR ßu PRoGRaMı :)

mafevk

Üye
süper olmuş gerçekten. Teşekkür ederim.

---------- Eklendi 05.05.2012 @ 00:03:28 ---------- Yazıldı 04.05.2012 @ 23:59:05 ----------

sertifika hatası diyo. Nasıl çözebiliriz bunu?

---------- Eklendi @ 00:03:43 ---------- Yazıldı @ 00:03:28 ----------

sertifika hatası diyo. Nasıl çözebiliriz bunu?

Üst Alt