eyeSight Moove! Mp3 Player v1.04(3) S60v5 SymbianOS9.4 Signed-Mükemmel bir Müzik Çalar..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyeSight Moove! Mp3 Player v1.04(3) S60v5 SymbianOS9.4 Signed-Mükemmel bir Müzik Çalar..
Arkadaşlar mükemmel bir müzik çalar..aşağıdaki videoyu seyredince daha iyi anlayacaksınız..elinizi yaklaştırınca müzik çalıyor..müzik değişiyor..program imzalıdır..deneme imkanım yok..deneyen arkadaşlar deneyimlerini yazarsa sevinirim..aldığım bilgilere göre sadece 5800 da çalışıyor..

Control “Moove” MP3 shuffler without touching your phone! Based on the Revolutionary eyeCan Technology. eyeCan enables a Touch Free user interface for mobile phones. With eyeCan, a simple hand gesture can silent an incoming call, navigate between GPS menus; activate the MP3 player and more.

müziği değiştirmek için elinizi yavaşça yaklaştırıyorsunuz...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: muhsinsa, asd31313131, ahmethanozkan ve 104 diğerleri

Εthnic

Εthnic

Üye
tesekurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
deneyen yok mu arkadaşlar? süper bir programa benziyor..

maviay98

maviay98

Üye
arkadaşlar ben denedim gerçekten harika bir program. Nadir Kardeşimize teşekkür ediyoruz. Sertifikaya gerek yok arkadaşlar.

antalyayavu

antalyayavu

Üye
denicem......

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

everest11

everest11

Üye
eye play kamera ozellıgıne gore yaptıgı programların en ıyısı sagol sensor gayet ıyı elını gecırır gecırmez muzık degıstırıyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..herkesin yüklemesi gereken bir program..

djdeycan

djdeycan

Üye
N97 de denedim çalıştı sesi azdı power mp3 ile baya artmıştı ama u program mükemmel arttırdı saol kardeş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..şunu belirteyim videoyu izleyince 5800 ve N97 olanları kıskandım açıkçası..

• Beğen
Tepkiler: eqq6
djdeycan

djdeycan

Üye
nadir abi şimdi ben benim N97 ye yükledim çalıştı arkadaşımın N97 sine yükledim support the divice id hatası veriyo neden olabilir sertifikaladık yine kurduk aynı ne yapmalıyız

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşının N97'si çin malı da ondan..

djdeycan

djdeycan

Üye
yok beraber aldık çin malı değil orjinal eminim benim tel hackli onunki deil ondan olabilirmi peki ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olabilir ama hackli kurulacağına dair bir açıklama yok..

djdeycan

djdeycan

Üye
tamam teşekkürler yinede

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"no support device id" aletin kimliğini desteklemiyor demek..bu program için ne anlama geliyor bilmiyorum..
diğer arkadaşlarda bir sorun çıkmaz İnşallah..

korayyzb

Üye
acaba 5530 da çalışırmı??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabii ki çalışır..

sezer baran

Üye
this applicaton is not supported for this device ! hatası verdi n 97

korayyzb