Nokia 5800 XpressMusic - N97 s60v5 Msn Live Messenger Mobile

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mathamara, qweratomic, palaska2525 ve 216 diğerleri

sCarY_sHadOW

sCarY_sHadOW

Üye
Eline sağlık kardeş :oke:

erntncl

Üye
saol kardeş teşk... emeğine sağlık...

bocek42

Üye
tskler:oke:

smart81

Üye
nokia 5800 .... "Can not allow login" hatası veriyor.. Türkiye de çalışmıyor....

Yinede emeğine sağlık...

sezzar

Üye
hata verio bi ilgilenebilirmisin...

Solamente

Üye
doğuşum benim ablasının gülüüü nelerde bulur getirir sunar bize de bu ne işe yarıyor :)

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
arkadaşlar program çalışmıyor. Şu ana kadar 5800 da çalışan tek msn prosu ım oda paralı:(

kuvvetiz

Üye
Arkadaslar Wireless'dan baglanmiyor GPRS denemedim. Emeginize saglık yanlız işe yaramıyor.

domenic

Üye
arkadaşlar selam ben yeni nokia 5800 aldım ama bu içinden cıkan cd yi kurdum ama ama bi türlü ne uygulama ne video ne müzik atabiliyorum bana yardımcı olursanız seviniri arkadaşlar uygulama ve birkaç oyun yüklemek istiyorum ama bi türlü beceremdim bu cd ovi pcsuit yükledim ama ondada yapamadım yardım ederseniz sevinrim saolun...

--------------- Ekleme ---------------

eski pcsuitlerde uygulama yükle vardı ama bunda ovıpcsuitte öle birşey

Blacksea17

Üye
arkadaslar slick diye bi program varmıs o 5800 icin ozel bi instant messenger yapmıs crackli olanı da varmıs bulamadım bakar mısınız

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
arkadaşlar fring final versiyonu sorunsuz çalışıyor 5800 da denedim. hatta msn araması bile yapabiliyorsunuz... 5800 müzik yada video atamayan arkadaşlar kabloyu takıp bilgisayara bağladığınızda depolama olarak seçin ve hafızadaki ilgili dosyaya istediklerinizi ekleyin. (eğer pc suite yükleyemediyseniz)

eyitux

Üye
yapanın ellerinesağlık da sorunlu bu msn programı wirelessden bağlanmıyor hatta hiç bağlanmıyor silmek istiyorum silemiyorumda ne yapıcaz şimdi (tel 5800)

pekerkeser

Üye
arkadaşlar selam ben yeni nokia 5800 aldım ama bu içinden cıkan cd yi kurdum ama ama bi türlü ne uygulama ne video ne müzik atabiliyorum bana yardımcı olursanız seviniri arkadaşlar uygulama ve birkaç oyun yüklemek istiyorum ama bi türlü beceremdim bu cd ovi pcsuit yükledim ama ondada yapamadım yardım ederseniz sevinrim saolun...

--------------- Ekleme ---------------

eski pcsuitlerde uygulama yükle vardı ama bunda ovıpcsuitte öle birşey

cd den cikan programlari kullanmiyorum ben.usb yi taktigin zaman depolama aygiti falan yazmasi lazim(benimki ingilizce oyuzden bilmiyorum turkce ne yaziyo) onu secip normal sounds bolumune kopyala yapistir yapicaksin sonra da muzik bolumune gelip guncelle veya yenile ne yaziyosa artik ona basip yeniliyceksin muzik listeni bukadar

eyitux

Üye
yokmu arkadaslar bu programı silmek için bi önerisi olan,programı kullanmadığım için silmek istiyorum lakin silemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
saygılarımla...

private

Üye
ya arkadas iyi guzelde bunlari niye rarlarsiniz? Cepten giriyoruz foruma dosyalari acamiyoruz.

kuzusumm

Üye
Tşkllere

toorule87

Üye
tesekkurler

cengaver_008

cengaver_008

Üye
bu adresten indirebilirsin

Pyrexez392

Üye
arkadaslar mfaronline in messengeri 5800 da cok guzel calisiyor gayet de kullanisli

Üst Alt