cyber
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hünkarım GPU sorma bence rezalet telefonNe yazıkki tasarım bana göre rezalet.Bu arada gpu ne?
Hünkarım GPU sorma bence rezalet telefon
4S mi bu muEvet rezalet Hünkarım
Ne yazıkki tasarım bana göre rezalet.Bu arada gpu ne?
Gpu'nun ne olduğunu sormadım.kardeşim kusura bakma ama 5000 küsür mesaj yazmışşın ama gpu nun ne olduğunu soruyonneyse amerikada yaşıyor olsam ben bu zte yi alacağıma giderim at&t den 100$ a lumia 900 alırdım. zte markasını batırmış gibi görünüyor (edit: neyi vardıki batsın)
4S mi bu mu
Sultanım GPU nun kitabını konu olarak açmış yahukardeşim kusura bakma ama 5000 küsür mesaj yazmışşın ama gpu nun ne olduğunu soruyonneyse amerikada yaşıyor olsam ben bu zte yi alacağıma giderim at&t den 100$ a lumia 900 alırdım. zte markasını batırmış gibi görünüyor (edit: neyi vardıki batsın)
Hakan abi ve Serdar abiyi çağırıyorumGpu'nun ne olduğunu sormadım.Gpu'nun türünü sordum.Yani gene rezil Adreno 200 mü diye.. Allah iyiliğini versin.
------------------
Düzgün konuş.
- - - Eklendi - - -
Aslında tartışılır.
Sultanım GPU nun kitabını konu olarak açmış yahu
- - - Eklendi - - -
Hakan abi ve Serdar abiyi çağırıyorum
kardeşim kusura bakma ama 5000 küsür mesaj yazmışşın ama gpu nun ne olduğunu soruyonneyse amerikada yaşıyor olsam ben bu zte yi alacağıma giderim at&t den 100$ a lumia 900 alırdım. zte markasını batırmış gibi görünüyor (edit: neyi vardıki batsın)
kardeşim kusura bakmada foruma daha yeni üye olmuş gibisin gidiyon gpu rehberi konusu olan adama laf atıyon.
En iyisi Maxicep yahu bazı sitelere giriyorum telefon ile alakası olmayan sitelerde birbirlerine yanlış bilgi veriyorlarYanlış anlaşılma olabilir ya.
Bu arada Google'dan aratıyorum telefon hakkında 2-3 site var,biri maxicep.
Gpu'nun ne olduğunu sormadım.Gpu'nun türünü sordum.Yani gene rezil Adreno 200 mü diye.. Allah iyiliğini versin.
kardeşim kusura bakmada foruma daha yeni üye olmuş gibisin gidiyon gpu rehberi konusu olan adama laf atıyon.
. yahu öle bi mesaj yazmışsınki anlaşılmıyor zira bende bu kadar mesaj yazan biri nereden bilemez diye düünüyordum unutmadan adreno 200 bile buna fazla bunun gpu su bile yoktur
- - - Eklendi - - -
insan hızlı yazmaktan bazen tam yazamıyor veya hızlı okumaktan tam okuyamıyor ona denk geldik yoksa yeni üyelik olmasa bile telefonlarla ve donamımlarıyla daha yeni ilgilenmeye başladım, eskiden hep yazılımla ilgilenirdim.
- - - Eklendi - - -
bu arada amacım laf atmak deildi.
Tamam kasmana gerek yok kardeşim ufak bir yanlış anlaşılma.
Ama gpunun ne olduğunu daha açık nasıl sorabilirim diye düşünüyorum...
Ayrıca kesin bir şeyler vardır.Hiç olmazsa olmaz.
yok kasmadık da birden adminlerden uyarı gelecek die kortum. bu arada adreno 220 nasıldır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?