ZTE'nin alt segment çözümü Kis, İngilterepazarına giriş yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
ZTE'nin alt segment çözümü Kis, İngilterepazarına giriş yaptı

Çin'in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden
ZTE'nin alt segment çözümü Kis, İngiltere
pazarına giriş yaptı. Virgin Mobile tarafından Pay-As-You-Go sistemiyle
(kontörlü) yaklaşık 77.5$'a satılan Kis, 800 MHz
saat hızında çalışan tek çekirdekli işlemciyi, 256
MB RAM'i ve Android 2.3 Gingerbread mobil
işletim sistemini bünyesinde barındırıyor. 3.5-inç boyutunda ve 480 x 320 piksel (HVGA)
çözünürlüğünde dokunmatik ekrana yer verilen
akıllı telefonun, 3.2 megapiksel çözünürlüğünde
kamera, microSD kart girişi (32 GB'a kadar destek
var), Wi-Fi 802.11 b/g/n ve A-GPS ile donatıldığını
belirtelim.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ne yazıkki tasarım bana göre rezalet.Bu arada gpu ne?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
abandonware

abandonware

Üye
Ne yazıkki tasarım bana göre rezalet.Bu arada gpu ne?

kardeşim kusura bakma ama 5000 küsür mesaj yazmışşın ama gpu nun ne olduğunu soruyon :D neyse amerikada yaşıyor olsam ben bu zte yi alacağıma giderim at&t den 100$ a lumia 900 alırdım. zte markasını batırmış gibi görünüyor (edit: neyi vardıki batsın)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
kardeşim kusura bakma ama 5000 küsür mesaj yazmışşın ama gpu nun ne olduğunu soruyon :D neyse amerikada yaşıyor olsam ben bu zte yi alacağıma giderim at&t den 100$ a lumia 900 alırdım. zte markasını batırmış gibi görünüyor (edit: neyi vardıki batsın)
Gpu'nun ne olduğunu sormadım.:kop:Gpu'nun türünü sordum.Yani gene rezil Adreno 200 mü diye..:kop2:Allah iyiliğini versin.

------------------
Düzgün konuş.

- - - Eklendi - - -

Aslında tartışılır.:ehe

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sultanım GPU nun kitabını konu olarak açmış yahu :d:

- - - Eklendi - - -

Gpu'nun ne olduğunu sormadım.:kop:Gpu'nun türünü sordum.Yani gene rezil Adreno 200 mü diye..:kop2:Allah iyiliğini versin.

------------------
Düzgün konuş.

- - - Eklendi - - -

Aslında tartışılır.:ehe
Hakan abi ve Serdar abiyi çağırıyorum :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

monibrasco12

Üye
bu adamda c6 mı öyle birşey var( galaxy miniden daha kötü) telefon beğenmiyor :-$

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

kardeşim kusura bakmada foruma daha yeni üye olmuş gibisin gidiyon gpu rehberi konusu olan adama laf atıyon.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

kardeşim kusura bakmada foruma daha yeni üye olmuş gibisin gidiyon gpu rehberi konusu olan adama laf atıyon.

Yanlış anlaşılma olabilir ya.:)
Bu arada Google'dan aratıyorum telefon hakkında 2-3 site var,biri maxicep.:d:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yanlış anlaşılma olabilir ya.:)
Bu arada Google'dan aratıyorum telefon hakkında 2-3 site var,biri maxicep.:d:
En iyisi Maxicep yahu bazı sitelere giriyorum telefon ile alakası olmayan sitelerde birbirlerine yanlış bilgi veriyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
abandonware

abandonware

Üye

:kop: . yahu öle bi mesaj yazmışsınki anlaşılmıyor :D zira bende bu kadar mesaj yazan biri nereden bilemez diye düünüyordum :) unutmadan adreno 200 bile buna fazla :) bunun gpu su bile yoktur :D

- - - Eklendi - - -

insan hızlı yazmaktan bazen tam yazamıyor veya hızlı okumaktan tam okuyamıyor ona denk geldik yoksa yeni üyelik olmasa bile telefonlarla ve donamımlarıyla daha yeni ilgilenmeye başladım, eskiden hep yazılımla ilgilenirdim.

- - - Eklendi - - -

bu arada amacım laf atmak deildi.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:kop: . yahu öle bi mesaj yazmışsınki anlaşılmıyor :D zira bende bu kadar mesaj yazan biri nereden bilemez diye düünüyordum :) unutmadan adreno 200 bile buna fazla :) bunun gpu su bile yoktur :D

- - - Eklendi - - -

insan hızlı yazmaktan bazen tam yazamıyor veya hızlı okumaktan tam okuyamıyor ona denk geldik yoksa yeni üyelik olmasa bile telefonlarla ve donamımlarıyla daha yeni ilgilenmeye başladım, eskiden hep yazılımla ilgilenirdim.

- - - Eklendi - - -

bu arada amacım laf atmak deildi.

Tamam kasmana gerek yok kardeşim ufak bir yanlış anlaşılma.:)
Ama gpunun ne olduğunu daha açık nasıl sorabilirim diye düşünüyorum...:kop:
Ayrıca kesin bir şeyler vardır.Hiç olmazsa olmaz.:D

abandonware

abandonware

Üye
Tamam kasmana gerek yok kardeşim ufak bir yanlış anlaşılma.:)
Ama gpunun ne olduğunu daha açık nasıl sorabilirim diye düşünüyorum...:kop:
Ayrıca kesin bir şeyler vardır.Hiç olmazsa olmaz.:D

yok kasmadık da birden adminlerden uyarı gelecek die kortum. bu arada adreno 220 nasıldır?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Iyidir

- - - Eklendi - - -

256mb ram nedir ya:kıskıs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt