ZTE nubia Z11 akıllı telefon stoklar tükendi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ZTE nubia Z11 akıllı telefon stoklar tükendi
Çinli teknoloji devi ZTE, Nubia markası altında oldukça ilgi gören modeller sunarken, bir süre önce Nubia Z11 Max ve Nubia Z11 Mini adındaki akıllı telefon modellerini sunmuştu. Bu iki cihazın arasında yer alan model ise ZTE Nubia Z11 adı ile kısa bir süre önce gün yüzüne çıktı.



Bu yeni akıllı telefon etkileyici tasarım yanı sıra dikkat çekici teknik özelliklere sahip ve geçtiğimiz gün de Flash Sale olarak sınırlı stok ile satışa sunuldu. Sarış öncesinde akıllı telefon ayrıca kayıta da sunulurken, 1 milyondan fazla kayıt geldiği ifade edilmişti.

Firma, yeni akıllı telefonunun satışlarının çok iyi gittiğini ve ilk Flash Sale sonrasında da stoklarının tamamen tükendiğini açıkladı. Ancak firmadan kaç adet ZTE Nubia Z11 satıldığına dair bir bilgi ise bulunmamakta.

ZTE'nin kurucularından olan Ni Fei tarafından bu bilgi verilirken, ayrıca Fei 13 Temmuz tarihinde yeterli stok miktarı ile Nubia Z11'in tekrar satışa sunulacağı haberini de verdi.

ZTE Nubia Z11 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik IPS LCD ekran içeriyor. Qualcomm'un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden güç alan cihaz ayrıca 4GB / 6GB sistem belleği ve 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi içeriyor.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz 16MP arka kamera içerirken, akıllı telefonun ön kamerası da 8MP olarak geliyor. Ayrıca batarya da 3.000mAh olmakta.
ZTE nubia Z11 akıllı telefon stoklar tükendi
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Telefonların Özellikleride Güzel Mübarek
 


Üst Alt