ZTE Nubia Prague S akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
ZTE Nubia Prague S akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
ZTE’den yeni bir Nubia akıllı telefon duyurusu daha geldi…

ZTE, bugün merakla beklenen yeni bir etkinliğini gerçekleştirirken, Nubia markası altında yeni bir akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkardı. Her ne kadar akıllı telefon meraklıları Nubia Z11 olarak yeni üst seviye modeli beklese de firma ZTE Nubia Prague S adındaki yeni bir modelini gün yüzüne çıkardı.

Geçtiğimiz günlerde firma tarafından sunulan bir teaser görsel ZTE Nubia Prague S cihazının gün yüzüne çıkacağını gösteriyordu. Yeni cihaz Ağustos 2015’de sunulan ZTE Nubia My Prague modelinin tasarımına da oldukça benzer bir tasarım le geliyor.

Yeni ZTE Nubia Prague S akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.2″ büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon 2.5D kavisli cam tasarımı da içeriyor. Yonga seti ise bu yeni modelde sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdraogn 615 olarak belirlenmiş.

ZTE Nubia Prague S’in sistem belleği 3GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak gelirken, veri kapasitesi microSD kart ile de arttırılabiliyor. Daha önceki model olan My Prague ise 2GB / 16GB ve 3GB / 32GB olarak pazara sunulmuştu.

Cihazın arka yüzünde LED flaş destekli 13MP kamera yer alıyor ve ön kamera da Selfie çekimler için 8MP olarak geliyor. Cihazın ölçüleri 148.2 mm x 72.5 mm x 6.8 mm olurken, 2.200mAh batarya taşıyan akıllı telefon ZTE Nubia Prague S ayrıca 135gr ağırlığında.

Google Android işletim sistemi üzerinde çalışan ve gümüş ve roze altın renkler ile gelen cihazın fiyatı ise 4G LTE desteğine göre CNY 2,399 ($365) ve CNY 3,499 ($380) olurken, 23 Ocak tarihinde satışa sunulacak.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...i-telefon-resmi-olarak-duyuruldu-h215508.html

karayel90

karayel90

Üye
Türkiyeye gelmedikten sonra sadece haberde kalıyor herşey anlamıyorum bu xiaomi zte oppo gibi firmalar türkiyeye neden gelmiyor.Aynı özelliklerde LG-Samsung-HTC vs. ürünlerini fahiş fiyatlardan satılırken aynı özellikler bu cihazlardada var ve daha ucuz türkiye pazarında başarılı olabilecekler anlamıyorum yani

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyeye gelmedikten sonra sadece haberde kalıyor herşey anlamıyorum bu xiaomi zte oppo gibi firmalar türkiyeye neden gelmiyor.Aynı özelliklerde LG-Samsung-HTC vs. ürünlerini fahiş fiyatlardan satılırken aynı özellikler bu cihazlardada var ve daha ucuz türkiye pazarında başarılı olabilecekler anlamıyorum yani
Bence satıcılar risk almak istemiyor. Bilindik markaların egemenliği buna izin vermiyor maalesef.

Üst Alt