Haber ZTE Nubia N1, 5.000mAh batarya ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
ZTE Nubia N1, 5.000mAh batarya ile geliyor
ZTE'nin Nubia ailesi yepyeni modellerle büyümeye devam ediyor...



Çin'in önemli teknoloji devlerinden olan ZTE, son dönemde özellikle de Nubia adındaki alt markası üzerinden sunduğu cihazlarla adından söz ettirirken, bu sene de bir çok model sundu. Daha önce Nubia Z11 Max ve Nubia Z11 Mini adındaki modeller duyurulurken, geçtiğimiz günlerde de Nubia Z11 modeli gün yüzüne çıktı.



Henüz son modelin üzerinden çok fazla zaman geçmemişken, şimdi de yeni bir akıllı telefon daha göründü. Bu yeni cihaz Nubia N1 olarak adlandırılırken, bir sunumdan sızdırılan bazı görseller üzerinden cihaz görülebiliyor.

Akıllı telefon pazarında bir zamanlar 3.000mAh bataryaya sahip Motorola Droid Razr Maxx, büyük bir heyecan uyandırırken, daha sonra 10.000mAh bataryalı Oukitel K1000 gibi modeller de pazara sunuldu.

Çinli firmalar yüksek kapasiteye sahip modeller sunmaya özen gösterirken, ZTE'nin Nubia N1 modeli de bataryası ile dikkat çekiyor. Cihaz 5.000mAh batarya içeriyor.

Cihazın diğer özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Helio P10 yonga setinden güç alıyor.

3GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile gelen ZTE Nubia N1, 13MP arka kamera içerirken, ayrıca parmak izi tarayıcısı da içermekte. Akıllı telefonun yaklaşık 255$ fiyat etiketi ile satışa sunulacağını belirtelim.

ZTE Nubia N1, 5.000mAh batarya ile geliyor
 


Üst Alt