Tavsiye zte grand x alınırmı

Sponsorlu Bağlantılar

beytufener12

Üye
    Konu Sahibi
zte grand x alınırmı
bu siteden ben bu telefonu alıcamalmalımıyın ilk basta samsung galaxy wonder alacaktım hangisi

fuko08

fuko08

Üye
Bütçeni gerçekten yükseltemiyorsan al. Ama yazılım desteği ve hizmet bekleme. 650 tl ye gm discovery alabilirsin. Imkanın varsa tabii ^^

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
amacın sadece telefon almaksa konuşmak ve mesaj yazmak ve ekrsta bir iki multimedya özelliği ise fiyatına göre güzel telefon ama oyun amacın varsa çok büyük performans alacağını zannetmiyorum o yüzden fiyatını yükseltirsen gm gibi bir cihaz daha uygun olacaktır hatta biraz daha sabredersen gm 2 en geç mart ayına kadar piyasaya giriş yapacağını söyleniyor onu bekleyip almak mantıklı olacaktır tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz son karar senindir.

beytufener12

Üye
    Konu Sahibi
ben oyun oymak için alıcam zaten tabi internette falan dolasccamörneğin oynayacağım oyunlar

asphalt 8
the amazing spiderman
ıron man 3
modern combat 4
nfs mostwanted
call of duty(zorunlu değil yüklemem belki)
nss
gta vice city yada sanandreas
counters strike benzeri bi oyun
birde google playden bir kaç oyun
tabi hepsini bi arada yüklemicem bir kaçını silcem diğerlerini yüklicem o şekil bildiğiniz 400 tl yi geçmeyecek bu oyunları oynayabilcek bi telefon warsa link atın lütfen

AhmetShCelik

Üye
GM Discovery Al O Zaman

beytufener12

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım 400 geçemiyor bütçe en fazla 500

fuko08

fuko08

Üye
Öyle bi telefon yok kardeş bulursan soyle bizde alalım.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

beytufener12

Üye
    Konu Sahibi
annemlere baskı yapcam o zmn gm discovery için :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
saydığın oyunları değil 400 tl 1400 tlllik telefon bile tam performansta oynatamazsın en az 1800 tl lazım 2000 tl bile çıkabilir

beytufener12

Üye
    Konu Sahibi
beyler gm discovery alıyorum ailem kabul etti şimdi bo oyunları onda oynarmıyım dediğim gibi hepsini aynı anda yüklemiycem yada yürklesemde kasma yaparmı

Üst Alt