ZTC TV800 2. Sim Kart Çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alp23khr

Üye
    Konu Sahibi
ZTC TV800 2. Sim Kart Çalışmıyor
bende ZTC TV800 var hırsızlık şifresini bilmiyorum 2. sim açılmıyor bana lütfen yardım edin

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Çakma Moellerde Oyle Sorunlar Cıkıyo Burdan Yardım ALıp YApsan Ikı Gun Sonra Yİne Aynı oluyo ;)

bidibidi12

bidibidi12

Üye
arkadaşım çift sim kartlı telefonlarda 2 imei numarsı oluyor.Telekomünikasyon sitesinden iki imei ninde kayıtlı olup olmadığına bak belki imei lerden biri kayıt dışı olduğu için diğer sim kartı çalıştırmıyor olabilir...

iki imei de kayıtlı ise bir yerde sorun vardır teknik servise danış....

alp23khr

Üye
    Konu Sahibi
ya yok hırsızlık kodu diye bişey var onu kırmak lazım.
nası format atabilirim bana onu söyleyin

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım çift sim kartlı telefonlarda 2 imei numarsı oluyor.Telekomünikasyon sitesinden iki imei ninde kayıtlı olup olmadığına bak belki imei lerden biri kayıt dışı olduğu için diğer sim kartı çalıştırmıyor olabilir...

iki imei de kayıtlı ise bir yerde sorun vardır teknik servise danış....

imeilerden biri kayıtsız.onu nasıl kaydettirecem?

alusta

Üye
Başlığa bakınca Çok önemli bir konu sandım. Forumda benzer açıklamalar ve proramlar olabilir. Elinde kullanmadığın telefonun varsa onun imei nosunu kolayca yeni telefona atabilirsin. Dene bakalım.

alp23khr

Üye
    Konu Sahibi
Başlığa bakınca Çok önemli bir konu sandım. Forumda benzer açıklamalar ve proramlar olabilir. Elinde kullanmadığın telefonun varsa onun imei nosunu kolayca yeni telefona atabilirsin. Dene bakalım.

bi yardımcı olursan sevinirim arkadaşım nasıl yapacaz bu işi?

alp23khr

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır telefona imei attırdım şimdi çalışıyor
acaba patlak verir mi?

SBG_5020

SBG_5020

Üye
walla ben burda birsey yapamam.

Baris18XD

Üye
Slm arkadaşlar bende 2 hatlı tel var sim 2 geçersiz diyo ona nasıl ımeı gircem yardımcı olurmusunuz?? Bilen arkadaş bi zahmet yardımcı olsun elimde ımeı var sadece telefona atılcak onu bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt