Zombie Neighborhood 1.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
Zombie Neighborhood 1.1

Özellikle James için de geçerli bir astronot olmak hiç kolay. o ne yazık ki, o yabancılar tarafından ısırıldı, gezegende indi kez O, bir uzay bakım misyonu var. o anda hayatta olmasına rağmen, vücudunun bazı garip değişiklikler vardı .--- aslında, James zombi gezegende yaşayan tek oldu.

# # # Oyun Özellikleri # # #

Bir aksiyon oyunu olarak, Zombi Mahalle savunma ve çekim unsurları birleştirir ve yeni bir hızlı tempolu biridir. Asla zombi komşuları inanıyorum, istedikleri tek şey, beyniniz yemek, hatta onlar size yardım etmeye çalışıyoruz "dedi. Ok! Eğer savaşmak için hazır mısınız? Pick up bütün bu farklı silah ve zombi öldürmek!

- 50 seviyeleri. 2 mod. ve zombiler Fight son kurtulan olmak.

- Zombi ve sadece çok yönlü çekim işlemleri 14 tür görülmemiş keyif getirebilir.

- Silah 7 farklı, 28 benzersiz silah yükseltin. otomatik av tüfeği ve vampir testere ile zombi dünyayı fethetme, gel. Bazı yükseltmeler kapsamı ve lazer görme gibi silahlar, görünümünü etkileyebilir.

- Dalgalar ve ekranda zombi dalgaları ve pürüzsüz animasyon harika bir oyun deneyimi sağlar

- İki kanallı stereo tasarım. Yüksek kaliteli ses efektleri elde etmek için stereo kulaklık kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: cptalperen

cptalperen

cptalperen

Üye
süper oyun :oke: teşekkürler

atarox

Üye
ipod daki zombi oyunlarına bayılıyorum <3 <3 :D hemen indiriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...