zombi istilasında neler yapılmalı :)

Sponsorlu Bağlantılar

007wolverine

007wolverine

Üye
    Konu Sahibi
zombi istilasında neler yapılmalı :)
Öhöm. Eee, şey evet. Ben zombilere kafayı takmış bi insan olarak onları çooook fazla araştırırım :ehe:
Şimdi bu bulduğum yazıyı sizinle paylaşıyım. Aslında zombilerin bilimsel açıklaması var ve yaşana bi olay var

İzlemiştim bir keresinde : Bunu paylaşmadan edemedim.
Bu yazı bayaa uzun çünkü yaptığım araştırmalardan sonra bulduğum tüm yazıları buraya topladım :)

Evet şimdi yazıya geçelim.

Bir zombi istilasında 4 şey çok önemlidir:
1)Silah
En az 2 çeşit silah taşıyacaksınız yanınızda. Biri menzilli diğeri yakın dövüş olmalı. (ak 47 ve katana iyidir mesela) Menzilli için sürekli olarak mermi taşıyacaksınız, kurtuluşa giden rotanızda silah dükkanları mutlaka bulunsun.

2)Zırh.
Sizi ısırıklara karşı koruyacak bir zırh çok önemlidir. Eğer hastalık hava yoluyla bulaşıyorsa duruma uygun bir maske bulmanız zorunludur. Özel saldırı ekiplerinin zırhları çok iyidir mesela.

3)Yiyecek.
Aç olarak yaşayamazsınız değil mi? Zombiler de öyle. İnsanların çok olmasını beklediğiniz yerlerde zombilerin daha çok olmasını beklemelisiniz. Yiyeceği arayacağınız yer süper marketler olmamalı. Daha ufak dükkanlar, tercihen kasabalar ve köyler daha çok iş görür. Yiyeceğin virüs(varsa) içermemesine özen gösterini.

4)Ulaşım aracı.
Araba, otobüs, tank, 4x4 farketmez. Hareket edebilecek ve metalle kaplanmış olması yeter. Zaten ileride çeşitli korumalar takacaksınız nasıl olsa. Benzin depolamanız da gerekecek ama arabanın içinde yer ve ağırlık sıkıntısı yaşamayacaksınız nasıl olsa.

Bu 4üne sahipseniz bir zombi istilasından kurtulma ihtimaliniz %50. Neden %50 peki?
a)Diğer insanlar.
Diğer insanlar bu bolluğunuzu görüp size saldırabilirler. Unutmayın ki yaşama içgüdüsü çok etkili birşeydir, hemencecik mermi yağdırırlar valla. Şahsi önerim arabaya davet edip arabada size saldıranı öldürmenizdir. İlerde zombilere yem de yaparsınız hem.
b)Açlık.
Ne sandınız ya, yemekler hızla bozulan şeyler. Bir müddet sonra konserve gibi uzun süre dayanacak şeylere yöneleceksiniz ama onlarda (evvet) en fazla süper marketlerde. Ya yiyeceksiniz ya da yenileceksiniz. Gene de bu en düşük ihtimalli olasılık.
c)Kendiniz.
Bir müddet sonra intihar etmek isteyeceksiniz bütün bu vahşet, umutsuzluk,açlık gibi sebeplerden. Unutmayın, 5i onlar 1i kendiniz için.
d)Zombiler.
Açıklama ihtiyacı duymuyorum.

"Peki bu 4 ihtiyacı karşıladık, bir de haritamız var ne yapalım nereye gidelim" diyorsunuz duyuyorum sizi. Peder Gregory olmayın, şehirlerden hızla uzaklaşın yeterince yiyecek,mermi,yakıt bulduğunuzda. Gidilebilecek birkaç yer var, askeriyeler, adalar, dağ başları, radyodan duyduğunuz güvenli yerler,yerde bulduğunuz günlüklerin anlattığı güvenli yerler falan bunların hepsi gidilebilecek yerlerdir. Eğer erkekseniz askeriyeye gitmeniz çok faydalı olacaktır çünkü nerede düzen orada yaşama şansı. Ama buralara gitmeden önce yapmanız gereken şey (yukarıda da bahsetmiştik) düzgün bir rota. Yönetmenin, öhm, şansın çizdiği yollar genellikle(%99) güvensiz ve ölüm oranı yüksek yerler olur. Güvenli bir yerde yiyecek ve mermi bulabileceğiniz yerleri de dahil ederek haritanıza rota çizin AMA asla bir tane çizmeyin. Zombiler de hareket eden varlıklar unutmayın. Rotalarınız çatılardan gidişi kapsarsa çok daha rahat edersiniz. Hatta araç olarak helikopter bulun, bir iki denemeye çalıştırmasını öğrenirsiniz nasıl olsa. Eğer rotanızı dağa doğru çizmeyi planlıyorsanız şehirden uzaklaşırken yanınıza testere,çivi gibi hırdatavat aletleri almanız faydalı olacaktır.

Şimdi geldik en garip yere, yoldaşlarınıza. Sanmayın ki hepsi birer zoey, birer bill, birer louis olacak. Bir çoğu mızmız şımarık şeyler olacak. "Ay 3 dkdır koşuyorum çok yoruldum, ojem kırıldı,lanet olsun dostum kimseye güvenemiyorum sana hiç güvenemiyorum" tarzı şeyleri çok duyacaksınız. Bunları atın aracınızdan ölsünler. Ne gerek var, insanlığı daha düzgün insanlarla yeniden kurmanız daha faydalı olacaktır zaten. Ama böyle gizlilikten anlayan, teknik işlere yatkın birilerini bulursanız ayrılmayın. Malum arabanızı bu gibi kişiler güçlendirecek. Doktor bulursanız şanslı olduğunuzu unutmayın. Gene hatırlamanız gereken bir başka şey ise her gördüğünüzü arabanıza almamanız, zira a şıkkında açıklamıştım herkes potansiyel bir tehlike.

Zombi tehlike alanından başarıyla çıktınız, bir kaç hafta geçti ne olacak şimdi diye meraklanıyorsunuz değil mi? Meraklanmayın. Yakında biri bombalama işlemine başlayacaktır. İşte o bombalamadan uzak durmanız en hayati olaydır, çünkü bombayla savaşamazsınız bildiğiniz üzere. Bombalama işlemi bittikten 7 gün sonra şehirlere tekrar inin, şehirleri kurtarma operasyonlarına katkıda bulunun, her işi başkalarından beklemeyin değil mi ama?

Bir başka zombi felaketinden kurtulma rehberinin sonuna gelirken hepinize esenlikler dilerim efendim.

Bu da bulduğum diğer yazı;

Genel "zombi" filmlerine, ve genel bilgilere dayanılarak hazırlanmış bir yazıdır. Başka kaynaklardan alıntı değildir, fakat diğer genel bilgilere dayanılarak hazırlanan yazılarla benzerlikler olabilir.

"Zombi"(ler) hakkında genel bilgi:

Zombilerin "Yaşayan Ölü" olarak sınıflandırılmarının nedeni bilimsel olarak kişinin kesin ölü olmalarına rağmen işlevlerine devam edebildiklerindendir. Zombiler zaten ölü olduklarından, beyin ile kontrol edilemeyen organlarının onlar için fazla gerekli değildir. Beyinle kontrol edilen organları (kol, bacak vb.) durdurmak için zombileri kafasından vurmak gereklidir. Zombiler içgüdüleri ile hareket ederler, içgüdüleri yani amaçları avlarıdır. yemek olarak eti seçmelerinin nedeni ise taze etin kokusudur. Bu bakımdan, zombiler için hayvan, insan ayrımı bulunmamaktadır. Zombilerin birbirlerini yememe sebebi ise etlerinin kokusudur. Taze et ve çürük etin kokuları tek ayrımdır.

(Olası) zombi istilasında yapman(m)ız gerekenler (istilanın yeni başladığı zamanlar):

1) Sokaklarda onlarca insanın koşuşturduğu zamanlar en güvensiz zamanlardır, çünkü onlarca insanın yanında aynı zamanda kendisine mutlaka bir hedef seçen bir zombide olacaktır. Çok dikkatli olmalısınız, çünkü yerde cansız bir şekilde yatan bir insan her an kalkıp sizi kovalamaya başlayabilir. İlk zamanlarda yapmanız gereken en mantıklı şey -eğer insanların yoğun olduğu bir coğrafyada iseniz- hızlı ve dayanıklı, aynı zamanda benzini olan bir araç ile olağanca az nüfuslu ve güvenli bir yere gitmenizdir. Fakat -eğer zaten ıssız bir yerde iseniz- bulunduğunuz mekanı oldukça güvenli hale getirmelisiniz.

2) İlk zamanlarda aile ve yakınlarınızı kaybetmeniz muhtemeldir, unutmayın ki hayatta kalmanız için soğukkanlı olmalısınız. Arkanıza bakmak, sizi yavaşlatır. İlk zamanlarda -ki, istila olduğu müddetçe olacaktır- etrafınızdaki kişiler tehdit olacaksa duraksamaksızın kafalarına sıkmalısınız, bu işte hayatta kalmanın 10'da 9'u soğukkanlılık, 10'da 1'ide zekadır.

3) Yukarıdaki maddedeki herşey sizin içinde geçerli, ısırıldıysanız ya da ısırılacaksanız, bir şekilde kafanıza sıkmanız ya da beyninizi imha etmeniz en hayırlısıdır. Hem sizin, hemde insanlık için. Çünkü zombi olup karizmayı çizdireceğinize -zombi olacağınız bile kesin değildir, zombiler kafanızı yerse zombi olamazsınız, boşuna kafanıza sıkın demiyoruz herhalde- kafanıza sıkmanız, hem hayırlısı hemde karizmatikdir.

4) Ordudan asla medet ummayın, ilk zamanlar zombilerle çatışsalarda zamanla sayıca üstün zombiler korkusuz oldukları için orduya yüklenerek barikatları yıkacaktır. Ama endişeye mahal yok, ordu mensubu bazı kişiler kendilerini bir yere kilitleyeceklerdir.

5) Orduya gitmeyi denemeyin, orduya ulaşabilseniz bile sizin zombi olma ihtimaliniz olduğundan ve sizi extra gereksiz bir boğaz olarak göreceklerinden kafanıza sıkmak daha işlerine gelecektir.

6) "Tek çalışırım ben" havalarına gerek yok. Kıçınızı koruyacak bir gruba ihtiyacınız var. Arkanızdan önünüzden gelen zombiler olduğunda sırt sırta savaşıp ölecek biri iyidir. Hem, cesaretinizde artar.

7) Aralık ya da açık, veya kilitli bir kapıyı 'asla' açmayın. Zombilerin kapıyı kapama gibi bir huyu yoktur. Aynı zamanda birisi bir zombiyi kilitlemiş olabilir.
Kesici aletleride tercih edin. Uzaktan silahlar iyidir ama mermisi bitince pek bir etkisi kalmaz.

İstila yayıldığında:

9) Zombi sayısının az olduğunu düşünüp dalmayın, inanın, silah sesini duyan bir zombi sürüsü ananızı ağlatmak için size doğru koşacaktır.

10) Eğer artık sokakta insan göremiyorsanız işin zor kısmını atlatmışsınızdır. Çünkü zombiler artık yiyecek bulmak için daha boş alanlara gideceklerdir. Şehirde artık daha rahat dolanabilirsiniz.

11) Açıkçası, saçma olsada tüm vücudunuzu koruyan bir zırh en iyisidir. Yani bir şövalye zırhı, zombilere karşı en büyük savunmadır.

12) Kanunun olmadığını unutmayın, öldürmek, çalmak, yağmalamak sonucu devletin "Aman lan boşverin zombileri, şu hırsıza ceza keselim biz." diyeceği falan yok.

13) "Lanet olsun, öleceğiz, sağ çıkma şansımız var mı?" "Dostum bittik biz." ya da "Bu yaptığımız yasa dışı lan." gibi cümleler kuran ve grubun psikolojisini bozan bir gerizekalı varsa ya alnına "Afiyet olsun, helaldir." yazıp zombilere atın, ya da öbür dünyaya biletini siz kesin. Çünkü böyle adamlar sizi satabilir, olmaması, hem sizin, hem insanlığın, hemde zombilerin yararınadır. Zaten genellikle filmlerde ilk ölenler hep onlar olur

14) Askeri üsleri tercih edin. Daha güvenlidir.

15) Aslında ilk maddelere aykırıda olsa, sevdiğiniz kızın evine gitmeye çalışacağınız için, "Sevgilinize ya da sevdiğinize gitmeyi düşünmeyin. Mantıksızdır." demeyeceğim. Bende giderdim.

Son olarak: Unutmayın, zombilerin olması imkansız değildir. Bir virüs zombi salgını başlatabilir.

Birde bu haber var;
ABD'de bal arılarını zombiye dönüştüren bir parazit tespit edildi. Keşif, arıların topluca ortadan kaybolmalarını açıklayabilir

Amerikalı bilim insanları, bal arılarının kovanlarını terk etmelerine, yollarını şaşırmalarına ve sonunda ölmelerine yol açan bir sinek paraziti tespit etti. İlk kez San Francisco Eyalet Üniversitesi kampusunda gözlenen sorunu ortaya çıkaran Amerikalı araştırmacılar, bu parazitin, arıların topluca ortadan kaybolmaları veya bunun nedenlerini belirlemek konusunda yardımcı olabileceğinin altını çizdiler. ABD’de 2006’da ortaya çıkan bu gizemli olay sonucu, ürün hasadında döllenme için elzem olan bal arısı popülasyonunda önemli düşüş görülmüştü.

Özellikle meyve ve bazı sebzelerdeki bu üretim sahası, yılda 15 milyar dolarlık bir ekonomiyi ve insan beslenmesinin üçte birini temsil ediyor.

San Francisco Eyalet Üniversitesi Biyoloji Profesörü John Hafernik, "Apocephalus borealis" adı verilen bu sinek parazitinin şimdiye kadar yalnızca Calefornia ve Güney Dakota’daki bal arılarında tespit edildiğini belirtirken, bu parazit riskinin tüm Kuzey Amerika’yı tehdit ettiğinin altını çizdi.

Bir sineğin yumurtalarını bir arının karnına bırakmasıyla kovanın altüst olduğunu belirten araştırmacılar, parazitin bulaşmasıyla arıların, ışık kaynaklarının yakınında toplaşmak için kovanlarını terk ettiklerini kaydettiler.

Aynı üniversiteden bir başka araştırmacı Andrew Core da gözlemlerine göre, enfekte olan arıların yön duygusu olmaksızın yuvarlaklar çizmeye başladıklarını, bacakları üzerinde duramadıklarını ve bir zombiye döndüklerini ifade etti.

Araştırma, PLoS ONE dergisinde yayınlandı. (aa)

.Şuna bir bakın!

İngiltere'nin Reading kentinde boş bir alışveriş merkezi turistlere interaktif zombi deneyimi yaşatıyor.

İngiltere'nin Reading kentindeki boş bir alışveriş merkezinde turistlere interaktif zombi deneyimi yaşatılıyor.

Sercan Tezcanoğlu'nun CNNTürk'te yer ala haberi şöyle; : Zed events adıyla lanse edilen etkinlikte 189 dolar karşılığında 4 saat boyunca zombilerle başbaşa kalmanız mümkün.

Zombi deneyimi için her seansta 15 kişi alınıyor.

Airsoft silahlarıyla donatılan bu kişiler zombilerle yapacakları "savaş" için önce bir eğitimden geçiyorlar.
Daha sonra da zombilerin arasına salınıyorlar.

Savaş iki bölümden oluşuyor. İlk bölümde üzerinize doğru gelen zombilerden kaçarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

İkinci bölüm ise daha çok senaryolu bir video oyunu gibi. Size görev veriliyor ve siz zombilerle savaşarak görevinizi yerine getirmeye çalışıyorsunuz.

Organizasyonu düzenleyen ekip katılımcıların çelik gibi sinirlere sahip olması gerektiğinin altını çiziyor. Ayrıca hız ve beyin gücü de gerekiyor.

Zed Events için Dawn of the Dead filmi ve Resident Evil'in bilgisayar oyunundan esinlenilmiş.

Londra'nın 30 dakika uzağında oldukça büyük ve boş bir alışveriş merkezinde yapılacak zombi savaşları bu yaza kadar yapılacak. Daha sonra alışveriş merkezinin yıkılacağı belirtiliyor

Şöyle bir haber de buldum ama gerçekliği kesin değil;

Ana haber bülteni hergünkü seyride… Yine politikacıların birbiri hakkındaki atıp tutmalarıyla devam ediyor. Derken gergin ifadeli haber sunucusu programın dışıda gelişen bir olayla ilgili bir son dakika bilgisi aktarmaya başlıyor.

Sayın izleyiciler, az önce elimize ulaşan bir haberi aynen aktarıyorum;

Bu gün Almanya’nın Berlin kentindeki gizli bir yeraltı laboratuarında gayriresmi yürütülen bir araştırma sırasında bir kaza yaşandı. Araştırmaya konu olan izole bir virüs kaza sonucu dışarı çıkarak kentte salgın başlamasına sebep oldu. Alman hükumeti tüm imkanlarını seferber ederek derhal bölgeyi karantina altına aldı. Ancak tüm önlemlere rağmen virüs karantina bölgesinin dışına çıktı.

Önlem olarak ülkemizde de dışarı ve içeri yapılacak tüm kara, hava ve deniz seferleri yeni bir gelişme olana kadar karşılıklı olarak durdurulmuştur.

Yaşanan kazanın ardından yapılan açıklamanın devamı şöyledir.

Laboratuar çalışanları virüsü bu zamana kadar laboratuarda izole etmeyi başarmışsalar da kontrol altına alıp yenmesi için bağışıklık sisteminde savunma geliştiren bir aşı bulamamışlardır. Virüs çok tehlikelidir. Kan ve tükrük yoluyla kolayca bulaşabilmektedir. Temas ettiği kişilerde kısa bir kuluçka evresinin ardından çoğalarak harekete geçmektedir. Taşıycıyı kısa sürede tüm kontrolünü kaybedip aşırı saldırgan ve yıkıcı reaksyon göstermektedir. Çevresinde bu tip davranışlar gösteren kişilere rastlayanlar kişi yakınını dahi olsa derhal oradan uzaklaşmalı, enfeksyon ihtimaline karşı hastanın temas ettiği hiçbir şeye dokunmadan acilen yetkililere haber vermeli.

İstila Anı

Öncelikle bir zombi istilası olursa ki olabilir. İleride bulunabilecek bulaşıcı bir virüs bütün insanlara yayılabilir. Böyle bir şey olduğu durumda soğukkanlı olmamız gerekiyor. Evdeysiniz ve korkaklık yapıp kendinizi kilitleyecekseniz her zaman ön ve arkanızı kollayın. Evde dolaşırken dahi elinizde ayna taşıyın. Bir yandan önünüze bir yandan arkanıza aynayla bakın. Kapıları ve camlarınızı mutlaka kitleyin. Ama bir kaç saat sonra bu işe yaramayacak. Kaçmanız ve kendinize yeni bir rota belirlemeniz gerekecek. Çünkü apartmanınızda oturan bir çok insan, yanındaki bir çok zombi kankisiyle kapılarınızı ve camlarınızı kıracak. Bir şey olmaz demeyin sonuçta taze et kokunuz her yere yayılmış durumda ve yaşadığınız yerde bir sürü insan var.






Salgının başlangıcında bir çok aptal insan muhimmat toplamak için alışveriş merkezlerine hücum edecek. Tabi bu kadar kalabalık zombilerin dikkatini çekecek.
+ Unutmayın ne kadar çok kapı ve pencere o kadar çok zombiye eşittir.
Bu yüzden ihtiyaçlarınız için küçük, camsız ve en fazla 2 kapısı bulunan bakkalları tercih edin.

Virüs kandan ve tükürük yoluyla bulaşabilir. Bu yüzden mutlaka ellerinize eldiven takın. Eldivenler bileğe yapışan futbolcu eldivenleri olabilir. Ama silah kullanacağınız zaman sizi zayıflatır. Doktor eldivenini kullanmak bir çok açıdan daha iyidir ama dezavantajları da vardır. Kalın kazaklar giyin ve eldivenlerinizi çekerek bilekleriniz açıkta kalan kısımlarını kapayın. Aynı şeyleri bacaklarınız için çoraplarınızla yapın. Bunu hiçbir şeyiniz yoksa yapmalısınız. Bir zırh elde etmek en iyisidir. Her gün haberlerde izlediğimiz eylemlerdeki polislerin zırhları güzel bir koruyucu olabilir.... Hava yoluylada virüs bulaşabileceği için gaz maskesi takmanız gerekecek. Görüşünüzü azaltır ama yapacak bir şey yok.
Not...................... Üzgünüm ama büyük ihtimalle bunları bulamayacaksınız. Kendi zırhlarınızı kendiniz yapmanız gerekecek.





Not,............. Doktor eldiveni takacaksanız bir kaç kat takmanız gerekecek çünkü çok dayanıksız oldukları için hemen yırtılabilirler.



Büyük ihtimalle ailenizden birilerini kaybeceksiniz. Bu durumda dediğim gibi soğukkanlı olacaksınız. Vicdanınız el vermiyorsa kaçacaksınız, tabi doğru olan seçeneği biliyorsunuz. Tam kafasından... Artık o sizin bir yakınınız değil, pislik bir zombi. Buradan söylemek kolay biliyorum ama hayatta kalmak istiyorsanız tek şansınız bu.

Yapmanız Gereken Diğer Şeyler

1 - öncelikle ve öncelikle uzakta olan sevdiklerinizi unutun, onları bulmak için olağanüstü artistlikler peşinde koşmayın. eğer aklınızda sürekli olarak bu varsa, kendinizi en kötüsüne hazırlayın.
2 - yüksek binalar hem dostunuz hem de düşmanınızdır. zombilerin tırmanamayacağı, fakat sizin en ufak bir terslikte başka bir binaya atlayabileceğiniz orta yükseklikte bitişik binalar seçin.
3 - erzak toplamak için asla yalnız olmayın, eğer yalnızsanız, kaslı bir araba bulmaya çalışın. kaslı ve hantal olmamalı, kaslı ve seri olmalı.
4 - erzak toplamak için mecbur kalmadıkça süpermarketleri tercih etmeyin, kaçması kolay küçük marketleri tercih edin.
5 - taşıyamayacağınız kadar erzak almayın. bu hem sizi yavaşlatacak, hem de olası bir durumda erzak kaybına yol açacaktır.
6 - ateşli silahları zorunda olmadıkça tercih etmeyin. vücut yapınız atletikse, yakın dövüşler konusunda zamanla tecrübe kazanabilirsiniz, ama unutmayın, yakın temasa girmemek kurtulmanın anahtarlarından biridir.
7 - çantanızda sürekli yedek silah bulundurun. eğer bulunduğunuz yerde silah yoksa, paniklemeyin. bir kaç gün gözlem yaptıktan sonra, en uygun zamanı seçin ve bulunduğunuz bölgede olabilecek silah satıcılarını eğer yoksa, karakol ve askeri bölgeleri tercih edin, yalnız unutmayın, askeri bölgelerde bir salgın varsa, zombi olan eski askerlerden kaçışınız biraz zor olacaktır.
8 - gerekli eşyalarınızı topladıktan sonra, bildiğiniz açık yollardan sürekli seyahat etmeye çalışın. seyahate çıkmadan önce benzin durumunuzu sürekli gözden geçirin, yedek benzininiz bulunsun. aksi taktirde, arabanız yol ortasında bir yerde kaldı mı, boku yediniz.
9 - seyahatlerinizde kalabalık kentler yerine, küçük kasabaları tercih edin. konakladığınız yerlerde eğer yaşayan varsa, alışverişten öteye geçmemeye çalışın, unutmayın; nerede çokluk orada bokluk. not : eğer bir amacı olan güçlü bir grupla karşılaşırsanız aralarına karışmaya çalışın.
10 - sürekli erzağınızı ve silahlarınızı yenileyebilecek uzaklıktaki kentlere yakın yerlerde dolaşmaya çalışın. bunun bir yol macerası olmadığını aklınızdan çıkarmayın.
11 - fazla yemeyin, fazla içmeyin. fazla yemek sizi hantallaştıracaktır. fazla içerseniz de ani bir koşu yapmanız gerektiğinde tıkanırsınız. vücut su seviyenizi düzenli tutmaya çalışın.
12 - gerekmedikçe hastanelerden uzak durun. ilaç ihtiyaçlarınızı eczane gibi küçük işletmelerden sağlayın. yolculuklarınızda rastladığınız tüm eczanelere uğrayın.
13 - yeteri kadar tecrübe kazandığınızda, dünya artık size aittir. artık arkanızdan iş çeviren salak insanlardan uzak olduğunuzu unutmayın.
14 - keyfini çıkarın, gereksiz atraksiyonlardan çok küçük heyecanları tercih edin!

Ha ben hiç atraksiyonla uğraşamam, zombi olup giderim diyorsanız şunu yapın; Oldukça yüksek bi binaya çıkmadan önce sağda solda bulduğunuz bir bakkal yada büfeden tüm cipsleri toplayın ve o yüksek binanın tepesine çıkın. Sonra izleyin manzarayı. Oh mis.

Ha tabii, kurtulmanın başka yolları da var fakat imkansız gibiler.
yapmanız gerekenler değil de "olmanız gerekenler" tercih sırasına göre şöyledir:

1. özel gen taşıyan biri. örneğin ortada bir virüs söz konusuysa milyonda bir bağışıklığa sahip olacaksınız. veya evrim geçirmeye müsait bir potansiyeliniz olacak.

2. özel gen taşıyan birinin duygusal anlamda ilgi duyduğu kişi. güzel/yakışıklı, zeki, atletik, cesur, soğuk görünen ama aslında hassas yapıda biriyseniz şansınızı deneyebilirsiniz.

3. ailesini kaybetmiş bir çocuk, birisi ölen ikizlerden hayatta olanı, sakat biri, çok nitelikli olup da hep ezilmiş biri vs...bunlar 'karma'dan kurtarıyorlar.

4. başarılı bir zombi.

bunların dışındakiler ne yaparlarsa yapsınlar öleceklerdir; çok film izlemişlerse veya ukala, korkak, şişman, gözlüklü, sarışın ve pislik değillerse biraz daha uzun yaşayabilirler.

Ha ben dövüşmek istiyorum, öldürürüm onları derseniz buyrun. Etraf zombi kaynıyor.

Vallaha olmaz demeyin. Allah'ın hikmeti O ne derse o olur,
edit:alıntıdır...[/QUOTE]
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KinG CrazY ve müzayid_fb


aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
:alkis
 
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
assasin olduktan sonra hepsi gereksiz binaların tepesinden kaçarsın şehir dışına olay biter :D kimsenin yaşanadığı bir yerde (not:yanımda bir kız olacak ki insan soyu devam etsin :ehe )
burda çiftçilik ve balıkçılık yaparım yanıma bol bol tohum alıp tabi birkaç tane hayvan da alabilirsem iyi olur tavuk inek vb
 
  • Beğen
Tepkiler: CV-Aurora
SHS

SHS

Üye
bunları yapacak zaman bulacaksınızda ohooo :D
 
aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
assasin olduktan sonra hepsi gereksiz binaların tepesinden kaçarsın şehir dışına olay biter :D kimsenin yaşanadığı bir yerde (not:yanımda bir kız olacak ki insan soyu devam etsin :ehe )
burda çiftçilik ve balıkçılık yaparım yanıma bol bol tohum alıp tabi birkaç tane hayvan da alabilirsem iyi olur tavuk inek vb
dikkat et zombiler evrim geçirip yüzmeyi öğrenmesin
 
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
dikkat et zombiler evrim geçirip yüzmeyi öğrenmesin
kaç metre yüzebilecekler ki ztn derine inerlerse basınçtan parçalanırlar diyecem de sn şimdi evrim geçirip uçmayı öğrenirler dersin :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: GDDR5
007wolverine

007wolverine

Üye
    Konu Sahibi
assasin olduktan sonra hepsi gereksiz binaların tepesinden kaçarsın şehir dışına olay biter :D kimsenin yaşanadığı bir yerde (not:yanımda bir kız olacak ki insan soyu devam etsin :ehe )
burda çiftçilik ve balıkçılık yaparım yanıma bol bol tohum alıp tabi birkaç tane hayvan da alabilirsem iyi olur tavuk inek vb
ya olmazsa?
 
007wolverine

007wolverine

Üye
    Konu Sahibi
Kız
 
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bn ölünce insan soyu sona erer :D
 
007wolverine

007wolverine

Üye
    Konu Sahibi
Ben aya giderim :ehe:
 
007wolverine

007wolverine

Üye
    Konu Sahibi
İsterse beklesin
 
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Smileyler bile copy-paste :ah
 
  • Beğen
Tepkiler: aLoNeAnqe
007wolverine

007wolverine

Üye
    Konu Sahibi
Smiley düzenlendi
 


Üst Alt