Zızıc basına tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
    Konu Sahibi
Zızıc basına tanıtıldı

Beko Basketbol Ligi'nin iddialı takımlarından Galatasaray Cafe Crown, yeni transferi Hırvat oyuncu Andrija Zizic'i basına tanıttı.

Mecidiyeköy'deki Cafe Crown Cafe'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır, genel menajer Ali Türsan ile teknik menajer Levent Topsakal katıldı.

Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Dedehayır, basketbolda (A) takım seviyesinde ilk ses getirecek transferi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ''Bu sezon (A) takım seviyesinde çok iddialı olmayı hedefliyoruz. Üç flaş yabancı oyuncu transferi yapacağız'' dedi.

Basketbol şubesi için kendisine verdikleri destekten dolayı kulüp başkanı Adnan Polat ile başkan yardımcısı Yiğit Şardan'a teşekkür eden Dedehayır, ''Hedeflerimiz için ilk transfer Zizic oldu. Daha önce Cibona Zagreb, Barcelona, Olympiakos, Panathinaikos gibi Avrupa'nın üst düzey takımlarında oynamış çok büyük bir yıldızdır kendisi'' diye konuştu.

Dedehayır, geçen yılki kadrolarından sadece Fatih Solak ile yollarını ayırdıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

''Cenk Akyol da kiralıktı, geri döndü. Fatih Solak ayrıldıktan sonra uzun rotasyonumuzu güçlendirmek için Zizic'in yanı sıra Polat Kocaoğlu'nu kadromuza kattık. Sözleşmesi devam eden Hüseyin Beşok, Tufan Ersöz, Murat Kaya ve Cemal Nalga dışında yine geçen sezonki oyuncularımızdan Erdem Türetken ve Cüneyt Erden ile sözleşme yeniledik. Bunun dışında oyun kurucu ve skorer oyun kurucu pozisyonlarında iki yabancı oyuncuyla anlaşmak üzereyiz. Aynı zamanda en az Zizic kadar ses getirecek uzun oyuncuyla anlaşmak üzereyiz. Yani üç flaş yabancı transferi yapacağız.''

Ahmet Dedehayır, idari ve teknik kadrolarında da bazı değişiklikler yaptıkları vurgulayarak, geçen sezonki takım menajeri Mert Uyguç'un yanı sıra, Ali Türsan'ı genel menajerliğe, Levent Topsakal'ı da teknik menajerliğe getirdiklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı taraftarlardan takımlarına destek olmasını isteyen Dedehayır, ''Taraftarlarımız sonuna kadar takımlarına sahip çıksın. Geçen sezonki gibi hiçbir maçı boş tribün önünde oynamak istemiyoruz. Taraftarlarımız tüm maçlarda salonu doldursun. Çünkü onları memnun etmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Antrenörümüz Murat Özyer yönetiminde takımımızın, camiamız ve taraftarımızı güldüreceğine olan inancımız sonsuz. Tüm Galatasaray camiasını takımımızı desteklemeye çağırıyorum'' dedi.

Şube sorumlusu Dedehayır, son olarak henüz tam netleşmemesine rağmen bu sezon maçlarını büyük olasılıkla Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacaklarını sözlerine ekledi.
 


Üst Alt