Zirveye Timsah Yürüyüşü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
Zirveye Timsah Yürüyüşü
Son 4 maçtır kazanamayan Fenerbahçe, kupada uzatmada elediği Bursaspor'u 2-0'dan maç verdi, uzatmada yenildi.. Kazanama serisi 5 maça çıkan Fenerbahçe'de Alex ile Santos'un golleri yetmedi, Ozan İpek yeşil beyazlı ekibi zirveye yaklaştıran 2 golü atan isim oldu...


Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Turkcell Süper Lig'de
Bursaspor ile yaptıkları mücadelede, sakatlığı bulunan Lugano dışında, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lille maçının kadrosunda değişiklik yapmadı.

Daum, Lille maçının ilk dakikalarında sakatlandıktan sonra oyundan çıkan Lugano'nun yerine sahaya sürdüğü Deniz'i, Bursaspor maçında da Bilica ile birlikte savunmanın ortasında görevlendirdi.

Daum, Lille maçında girdiği pozisyonları
değerlendiremeyerek, ortaya koyduğu performansla eleştirileri üzerine çeken Güiza'ya, Bursaspor maçında yine 11'de yer verirken, Semih yedek kaldı. Takımın diğer forveti Gökhan Ünal da yedek kulübesinde oturdu.

Sarı-lacivertli ekipte, sakatlığı bulunan Lugano, Mehmet Topuz ve Deivid ile tedavileri süren Uğur ve Ali Bilgin kadroda yer almadılar. Bursaspor ise Fenerbahçe karşısına, sakatlığı bulunan önemli oyuncusu Sercan Yıldırım'dan yoksun çıktı.

-SAHA ZEMİNİ DAHA İYİ-
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın zemininde yaşanan sorunların, yapılan çalışmalar neticesinde önemli ölçüde giderildiği görüldü.

Fenerbahçe Kulübü'nün stattan sorumlu yöneticisi Ömer Temelli, maç öncesi stadın durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, günde 24 saat yapılan çalışmalarla, Hollanda'dan getirilen ışıkların çok faydası olduğunu belirterek, ''Çimin kökü uzadı. Çim çıkmayan yerlerde çim çıktı. Özel bir gübreleme ve ekim sistemi yaptık. Şu anda saha yüzde 60-70 performansına geldi. Antalyaspor maçında daha da iyi olacak. Havanın güzel gitmesi, yağışın olmaması bize çok yardımcı oldu'' şeklinde konuştu.

-TRİBÜNLERİN BÜYÜK BÖLÜMÜ DOLDU-
Bilet fiyatlarındaki
indirim, Bursaspor mücadelesinde tribünlere yansıdı.

Stadın büyük bölümü dolarken, sezonun diğer maçlarında genelde az bir kısmı dolan Migros kale arkası tribününün de tamamen doldu. Kale arkası tribünü için biletler 22 liradan satıldı.

Yaptığı son 4 maçta kazanamayan, iki mağlubiyet ve iki beraberlik alan sarı-lacivertli ekibe, Bursaspor maçında taraftarı, yaptığı tezahüratlarla büyük destek verdi. Sarı-lacivertliler ısınmak için sahaya çıktığında,
takımı toplu olarak tribüne çağıran taraftarlar, maç öncesi desteklerle futbolculara moral vermeye çalıştı.

Hafta içi olmasına rağmen Fenerbahçeli taraftarlar karşılaşmaya büyük ilgi göstererek, tribünlerdeki yerlerini aldı ve statta büyük bir coşku yarattı. Statta derbi maçlardaki gibi bir atmosfer oluştu.

Bursaspor taraftarı da takımlarını İstanbul'da yalnız bırakmadı. Yeşil-beyazlı ekibi, bini aşkın taraftarı destekledi. Bursasporlu taraftarlar, bulundukları tribünlere pankartlar asarken, bir pankartta ''Alnınızdan öpüyoruz'' yazısı yer aldı.

Maç öncesi, stat hoparlörlerinden, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın Teknosa Türkiye Kupası'nı kazandığı anonsu yapılırken, taraftarlar, basketbolcuların başarısını alkışladı.

İki takım futbolcuları da İstiklal Marşı'nın ardından kendi yarı alanlarında kenetlenerek galibiyet yemini etti.

FENERBAHÇE: 2 - BURSASPOR: 3

Stat
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler
Bülent Yıldırım, Cem Satman, Alper Ulusoy

Fenerbahçe
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Deniz, Bilica, Andre Santos, Özer (Dk. 34 Önder), Emre, Cristian, Vederson, Alex, Güiza

Bursaspor
Ivankov, Ali, Ömer Erdoğan, İbrahim, Yenal, Volkan, Hüseyin, Ivan, Ozan İpek, Batalla, Turgay

Goller
Dk. 5 Alex, Dk. 21 Andre Santos (Fenerbahçe), Dk. 26 Batalla, Dk.85 ve 90+1 Ozan İpek (Bursaspor)
 


kurt bey

kurt bey

Üye
:ehe:ehe:ehe:kop::kop::kop::d::d::d::bye2:
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mükemmel bir maçtı son dakikalarda öldüm gülmekten helal olsun Fener :ehe :ehe
Hepimiz timsahız :ehe
 
arslansem

arslansem

Üye
Kupanın İntikamı,Okçunun Gözyaşları :)
Son haftalarda yansıtılan futbol yine vardı Kadıköyde..Maçın başlarında baskılı futbolla gol atayım sonra yatayım hesabı yine yine yine tutmadı :)
70 ten sonra Fenerbahçe resmen yorgunluktan döküldü.2-1 i idare etmeye çalıştılar ikinci yarı.
Takım olarak dökülmenin yanısıra bireysel düşüşler de çok açık.Mesela Semih..Benim şahsen beğenmediğim Santos ve Christian..Yokları oynuyorlar ve kaç haftadır hiçbirşey yapmıyorlar.
Ve Güiza..Çıkarken gözyaşları döktü.Acıdım biraz ne yalan söyleyeyim :) iyi niyetli olduğu sanırım buradan belli oldu artık..
3 haftada alınan 2 puan bize kötü olduğumuz bu dönemde ilaç gibi geldi :) Teşekkürler Fenerbahçe :ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Dramatik son ..! Atamayana atarlar ...

İlkyarı yine inanılmaz bir takım vardı sahada . İstekli , basan , pozisyon üstüne pozisyon yakalayan bir takım hürriyetindeydik . Herkes Fenerbahçe rahat kazanacak diye düşünürken , her zaman ki gibi yine pozisyonları cömertce harcadık .. İlkyarı 5-6 olacak maç şaka gibi , 2-1 bitti.

İkinci yarı takım çok yorgun gözüktü .. Lille maçından çıkan takım döküldü resmen.. Türk takımlarının zaafiyeti devam etti yani.. Türk takımları 3 günde 2 maçı kaldıramıyor bu bir kez daha kanıtlandı .. Çok acı bir durum ..

Özer sakatlandıktan sonra oyuna Önder girdi . Skandal Denizin yanına bir skandal isim daha eklenince , inanın takımdan umudu kesmiştim ..! Deniz , Önder , Bilaca gibi güven vermeyen atom bombaları ile kurulu bir defansa nasıl güvenebilirsiniz ki ..!Yok böyle birşey ya ... Futboldan anlamayan insanların Fenerbahçe de tutan yönetime burdan çok güzel duygularımı iletiyorum ..!

Yenen gollere bakalım , İlk gol Gökhan gönül ün iş güzarlığı fantazi yapıyor ve kanatından gol yeniyor . 2 gol Bilicanın inanılmaz gereksiz girişi ve kaleye dahi gitmeyen top adama çarparak giren gol .. Son golü zaten anlatmaya gerek yok .. Şu yenen komik gollere bakın .. Sen büyük takımım diyorsan , bu kadar komik goller yemeye hakkın olamaz . Bursaspor zaten 3 kere geldi 3 de gol ..! . Yeter artık , kaç oldu bu..! Pozisyon vermeden kalende gol yiyorsun .. Bu kadar olmaz yahu..! Buna hakkınız olamaz artık ..

Şu takımda Emre den başka savaşan oyuncu gördünüz mü ? Her maç canını dişine takıyor . Aldığın para sonuna kadar helal olsun Emre ..

Lille maçında bakalım sonuç ne olacak ? Ufukta hüsran gözüküyor ..
 
Cynical

Cynical

Üye
Haftanın teknik direktörü Fenerbahçe taraftarları...
 
Mert

Mert

Üye
helal olsun bursaya.. şampiyonlukta iddaalı olduklarını bir kez daha kanıtladılar.ben artık BjK den çok Bursa nın şampiyon olmasını istiyprum.adamların kafa göz dağılmış kafada fileyle oynuyorlar.ama yinede oynuyorlar.kadıköyde sen 2 - 0 dan 3-2 maç alıyosun!! o kadar kolaymı. adamlar hormonlu timsah mübarek:ehe
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hafta içi Öngördüğüm şekilde bitti ya beraberlik Yada yenilgi alırız dedim niketim bugünde özer sakatlandı

ama biz Şampiyon olucaz


FENERİ ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN :)
 
arslansem

arslansem

Üye
Büyük takımlar devre arasında transfer yapmaz diyen Aziz Yıldırım a selamlarımı ve teşekkürlerimi gönderiyorum.:ehe Bilica,Deniz ve Önder i toplasan bi Lugano etmez :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Hafta içi Öngördüğüm şekilde bitti ya beraberlik Yada yenilgi alırız dedim niketim bugünde özer sakatlandı

ama biz Şampiyon olucaz


FENERİ ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN :)

Genelde bu laf başarılı olduktan sonra söylenir. :hmmm Yoksa Bursayı çekemeyenler mi demek istedin abi :ehe
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Senin Söylediğin genelden Kasıt içine feneri pekde katmıyorsunuz Hertürlü liderkende çekemiyenler vardı bursaya yenildiğimizdede ona istinaden söyledim


:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt