Zirveye Tarzan darbesi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
Zirveye Tarzan darbesi!
Ligde kalma savaşı veren Diyarbakırspor'la sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Manisaspor deplasmanında da takıldı.. Rakibi karşısında Baroni ile öne geçmesine rağmen; Isaac'in gollerini engelleyemen Kanarya, Gökhan Ünal'la beraberliği kurtardı; zirveyi Galatasaray'a kaptırdı: 2-2

Turkcell Süper Lig'de oynanan Manisaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında, konuk ekipte sakatlığı bulunan Lugano'nun yerine Deniz forma giydi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Fenerbahçe Teknik Direktör Cristoph Daum, geçen haftaki Diyarbakıspor müsabakasındaki kadrodan sakatlığı bulunan Lugano'nun yerine Deniz'e şans verdi.

Diyarbakırspor maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği 2 maçlık cezası Tahkim Kurulu tarafından 1 maça indirilen Mehmet Topuz ise ilk onbirde forma giydi.

-MANİSASPORLULAR İLGİ GÖSTERMEDİ-
Hava sıcaklığı stattaki termometre tarafından 14 derece olarak ölçülen müsabakaya Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, Manisaspor tribünlerinde boşluklar gözlendi. Diğer lig maçlarında rakip takıma 1200 bilet veren Manisaspor yönetimi, bu sezon Beşiktaş maçında olduğu Fenerbahçe kulübüne de 3200 bilet verdi.

Müsabakayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı ile protokol tribününde yan yana takip etti. Her iki takım da sahaya ayrı ayrı taşıdıkları ''Türk Hava Kurumu'nun 85. yılını kutluyoruz'' yazılı pankartla çıktı.

Maç başlamadan önce İstiklal Marşı'nın okunması sırasında ses kaydı kesildiği için marşı taraftarlar tamamladı.

arslansem

arslansem

Üye
Fenerbahçe yine hakemin maça damga vurduğu bir maçta 90+7 de 1 puanı kurtardı.
Maçın ikinci yarısında oyun kaç dakika durdu acaba?Taçları kornerleri kaleci sakatlanmasını değişiklikleri şöyle saniye saniye sayarsak 7 dakika olur mu acaba?
Maçı evde izliyorum her takımdan da arkadaşlarım var.Kaç dakika uzatır diye sorduk birbirimize.3 ya da 4 dedik.Hadi bi dakikada büyük 'takım payı' 5 olsun.
Merak ediyorum acaba Fenerbahçe 2-1 önde olsaydı 7 dakika verilir miydi?
Yazık günah Manisanın emeklerine..
Futbola gelirsek..Fenerbahçe yine klasik deplasman oyununu oynadı.İlk dakikalarda seri ve hızlı oyunla 1 gol atayım sonra geri çekileyim taktiği.Yine tuttu.Manisa cezalandıracaktı 1 puanla yetindi.
Merak ediyorum Fenerbahçeliler ligde en son ne zaman şöyle rahat rahat maç izlediler :)
Maç oynamadığımız haftada,kötü ve eksik olduğumuz dönemde,dün Beşiktaş,bugün Kayseri ve Fenerbahçe zirveyi bize emanet ettiler.Teşekkür ederiz :ehe

haltie

haltie

Üye
aziz yıldırıma selamla hakemleri beğenmiyorum diye acıklamaları kesildi nedense:hmmm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hakem +7 verdi,atın dedi fenere:hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu maçın sonucu gerçekten 2-2 mi ? Şaka değil ama öyle bitti ..

İnanılır gibi değil , 90 dakika boyunca biz oynadık onlar izledi .. 5-6 Tane net pozisyon var , ama değerlendiremiyorsun. Olacak iş değil .!

Atılan golleri bir değerlendirelim , dakika 45 içeriye orta geliyor , stoper olacağı yerde cristian topa ayağını uzatıyor . Komedi resmen yahu . Var mı böyle bir şablon . Lugano yoksa , defans da mı yok olacak her seferinde aynı tablo , aynı sorun . YETER ARTIK ..! Olacak iş değil . Stoper nerede o orta açılırken . Fenerbahçe takımının bu kadar komik gol yemeye hakkı olamaz ... Diğer gole bakalım , oda komedi . Yahu içeriye pas atılıyor , adam topu durduruyor , çekiyor , diğer ayağına alıyor ve halen stoper yok orada , bakıyorlar .Bu kadar boş bırakılır mı , rahat ettirilir mi bu kadar basit gol yenir mi ? Elin adamı çıkar 50 tane vurur anca gol atar belki oda . İşte bu da bunlar biriydi .. Denk gelir , apışır kalırsın orada .. Sonra da çıkar çıkarabilirsen ...

Adamlar 2 kere geldi hasper kader 2 si de gol .. Üstelik pozisyon dahi değil goller ..! Ben saha da Manisa diye bir takım görmedim..Yaptıkları tek şey zaman geçirmekti .! Ve bunun bedeli ilahi adalet işte , ödediler .. 2-1 bitseydi , gerçekten inanılmaz yazık olacak bize .

Fenerbahçe takımının bu kadar komik goller yemeye hakkı olamaz . Bu kadar fazla pozisyon kaçırmaya da hakkı olamaz . Üstelik poziyon vermemişsin takıma , ama yenen 2 golle baktığımız da tam bir skandal , komedi .. Yakışmadı bu goller .

Bazen araç beklenmedik anda tekler .. Bu da onlardan biriydi .. Tamamiyle şansızlık .. Geçen hafta ve bu hafta takım üzerinde inanılmaz bir şansızlık var , bunları önümüzdeki haftalarda telafi edecek kapasiteye fazla sahip bir takımız ..

Sorun değil , telafi edilir , edilecektir ..Emanet verdiğimiz liderliği , önümüzdeki hafta alırız tekrar ..
Liderlik , hak edende kalır her zaman ..

Lacrymosa

Üye
Pozisyonları Fenerbahçe buldu golü yine rakip attı.

haltie

haltie

Üye
Alicim böyle bir şey işte futbol tek kale oynarsın olmaz manisa 90+da öne geçiyor bir de bu maçı berabere bitirmek fenerbahçe için çok büyük bir şans olay sadece 1 puan da değil hezimet çok kötü olurdu.

kurt bey

kurt bey

Üye
çekirge zıplayamadı bu kez :ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Maç yapmadan lider olduk be işe bak :ehe
Atamayana atarlar Adem. bu işin raconu boyle...

Mert

Mert

Üye
vay bee
bu haftanın en şanslısı G.Saray galiba:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Gs ye bu hafta emanet verdik deplasmanda kaybedicegimiz bir maçı 90+7 de attıgımız golle 1 puanı kurtardık bu eyyam işlerini bıraksınlar 90+7 de manisa bir tane daha bize atsa kimse bu Şekilde konuşmazdı söylediginiz şeylere inanmak yerine inandıgınız şeyleri söyleyin

haltie

haltie

Üye
Gs ye bu hafta emanet verdik deplasmanda kaybedicegimiz bir maçı 90+7 de attıgımız golle 1 puanı kurtardık bu eyyam işlerini bıraksınlar 90+7 de manisa bir tane daha bize atsa kimse bu Şekilde konuşmazdı söylediginiz şeylere inanmak yerine inandıgınız şeyleri söyleyin

inandığım tek şey fener 1 puanı son anda kaptı son haftalarda olduğu gibi bir de hakemlerin biraz da olsa fenerbahçenin yenilmesini istemediğini.maçta baskılı oynabilirsiniz ama önemli olan bulduğun pozisyonları atmak.örneğin dün gaziantepin 2 direği olmasa tarihi fark atabilirlerdi ama bunun yanında nobre o vuruşları gol yapsa 3 puan beşiktaşın olabilirdi.bence fb 1 puana sevinmeli oda olmayabilirdi

birde şu durum manisa her anadolu takımı gibi oynadı manisadan ne beklersiniz fbye karşı nasıl bir oyun taktiği olabilir kontraatak tabiki onlarda bunu yaptı ama isaac o golü attıda o nasıl bir defans adam göstere göstere dedi resmen bak vurucam o golü çok basit yedi fenerbahçe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
İyi oynadık kaybedebilirdik şimdi manisa 92 dakka gol atıyor buna şansmı denir şans nedir biliyormusun 92 dakkada bile pes etmemektir fener 97 de attı ben yenildik dedim bir baktım gol oldu bu şansmı Bazen olmayınca olmuyor top yüzdesi fb 65 manisa 35 fener yenilebilirdide yenebilirdide Manisa çok çekingen oynadı kendi sahasında kabul etti oyunu eğer biraz daha ofansa dönük oynamış olsalardı belki sonuç farklı olabilirdi ama ben fenerden memnumum böyle oynasın maç kaybetsin

arslansem

arslansem

Üye
Biz de memnunuz böyle devam :d:
Elini vicdanına koy abi Allah aşkına o maça 7 dakika verilir mi?Bırak Manisayı ben Galatasaray maçı olsa bile bu maça 7 dakika verilmez derdim :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
elimizi vicdanımızdan Kaldırmıyoruzki semih :)

Maçı izleyemedim Tam neden 7 dakka uzadı bilmiyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adamlar futbol oynamadı ki , paso kendilerini yere bırakıyorlar .. Hele o isaac .. Sayamadım kaç kere oyunu durdurdu . Spiker i duymadınız mı , çok fazla oyun durdu dedi oda .. Kalecileri zaten bir yattı , pir yattı ..
Net 6 dakika olmalı dedim uzatmalar .

7 dakika sonuna kadar haklı .. Futbol oynamazsanız , oyunu durdurursanız , futbolun çirkinliklerini bu şekilde yansıtırsanız olacağı bu .. İlahi adalet +7 de golü kalenizde görürsünüz .. :oke:

Vestel Manisa golü kaçıncı dakika da buldu . Onu hiç söylemiyorsunuz ? :) He onlar gol atıp maç bitecekti demi ? :) Son dakika golü bulmamız , bizim ne kadar arzulu ve istekli takım olduğumuzun göstergesidir .. :oke:

arslansem

arslansem

Üye
7 dakika doğru diyorsan hiçbirşey diyemiyorum Ali :)
Bugün Bundesliga da artık maç sonuna 2 dakikadan fazla verilmiyor.3 dakika çok nadir görüyorum artık.İşin şeyini çıkarmıyorlar.Onlarda da 6 oyuncu değiştiriliyor,onlarda da oyuncu sakatlanıyor,top taca auta kornere çıkıyor.:)
Artık bir maçın sonunda ilk konuşulan şey hakemler olmasın artık ya!

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Onlar Türk sporcusu gibi değil hacı .. Futbol oynama derdindeler .. Bizimkiler gibi 0, hunzurluk , hakemle , seyirciyle uğraşan zihniyet değil ..
Fark da o ya zaten .. :oke:

İsaac in yattığı süreleri , yiğit in kendini yere atması yatması , kaleci ilkerin tedavisinin kaç dakika sürdüğüne bakın bakalım bir ..!

Hep zaman geçirme taktikleri bunlar .. İlahi adelet er ya da geç kendini belli eder :) + 7 de vurulurlar .
Onlar puan kazanmadı , biz kaybettik ..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt