Zil Sesleri için Her İphonede Bulunması Gereken Süper Bir Uygulama ::: UnlimTones:::

Sponsorlu Bağlantılar

emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
Zil Sesleri için Her İphonede Bulunması Gereken Süper Bir Uygulama ::: UnlimTones:::
NOT: Zil seslerini indirmek için internet gereklidir.

İphone'nin en can sıkıcı eksiklerinden biri istediğimiz mp3 veya sesleri zİl sesi olarak atayamamızdır, bunun için bir çok alternatif var fakat bu yöntemler sıkıcı olduğu için bir çok arkadaşımız bu yöntemleri kullanmak yerine İphone'nin orjinal zil seslerini kullanmayı tercih ediyor, fakat bu uygulama ile binlerce Zil seslerini saniyeler içinde telefonunuza indirip kullanabilirsiniz, kessinlikle her iphonede olması gereken bir uygulamadır , ben uzun süredir bu uygulamayı kullanıp herkese tavsiye ediyorum ,fakat forumda detaylı bir paylaşım olmadığı için sizlere yeniden paylaşmak istedim.


Programı Bulunduğu yer : Cydia

Programın Adı : unlimTones ,programı sadece Bigboss sourcesinden ücretsiz olarak indirin diğer sourcelerde indirdiğiniz sesleri görmeyebilirsiniz ,onun için orjinal Cydia sourcesinden indirin.


Programı Cydiadan kurduktan sonra search kısmına istediğiniz zil sesini yazıp ara deyin, resimdeki gibi karşınıza aradığınız zil sesleri gelecektir.


Uploaded with

Sesleri dinlemek için alttaki play tuşuna basiyor, indirmek için ise Add To My Ringtones kısmına basiyoruz ve internetten 10 saniye içersinde istediğiniz Zil sesi tonu telefonunuza yüklenmiş olacaktır.



Uploaded with

ve indirdiğiniz zil seslerine gitmek için Telefonunuzda Ayarlar / Sesler /Zil Sesi / ve indirdiğimiz zil sesini seçiyor ve olay bitiyor.



Uploaded with
(h)


alıntıdır
 
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
uygulama menüsünde Make Ringtone seçeneğinden İpod' daki kayıtlı mp3 lerinizi de zil sesi olarak atayabilirsiniz .
 


Üst Alt