• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

zil sesi isteği lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

donwish

Üye
    Konu Sahibi
zil sesi isteği lütfen yardım
slm arkadaşlar ben isteğimi bir örnekle belirteyim genelde dizi ve filmlerde çalan zil sesine ihtiyacım var dırrrrr dırrrr diye çalıyor örnek kurtlar vadisi pusuda 86.bölümde mematinin telinde çalan zil sesi orjinal olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim

donwish

Üye
    Konu Sahibi
Dostum genelde dizi ve filmlerde kullanılıyor benim dediğim zil sesi klasik telefon sesi gibi ama biraz farklı modern hali yani:) senden rica etsem eger izlersen kurtlar vadisinin 86.bölümünü aç ve bi mematinin telinde çalan zil sesini dinle aklıma gelen en canlı örnek bu var çünkü kardeş

donwish

Üye
    Konu Sahibi
sayın moderatorum kesin aradığım zil sesini biliyorsundur ve muhakkak mevcuttur sende diye düşünüyorum hani polat alemdarın zil sesi var ya onun başında çalan kısmı hariç sonraki çalan kısmını arıyorum ne zamandır bir cevap bekliyorum

42walkman42_96

42walkman42_96

Üye
Senin için o zil sesini movie makerden kırptım. Sonra da total video converterden mp3 e çevirdim ve upload ettim kardeş:

Bu arada Konya'nın neresindesin? Ben Selçuklu-Aydınlıkevler'deyim :)

donwish

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ettim hemşerim :) indiriyorum hemen ben meramdayım uzun harmanlarda oturuyorum arkadaşım :) emeğine sağlık tekrar

42walkman42_96

42walkman42_96

Üye
nasıl? güzel olmuş mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt