• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Zil Sesi Aramaya Son Gerçek Ses / Kısa Mp3 Süper Zil Sesleri Burda ! Bölüm 1

Sponsorlu Bağlantılar

biloslu

Üye
çok sağ olasın alperenbuğra

OnLyMe41

Üye
emeğine sağlık dostum ço kgüzel paylaşım. fakat hangisinin içinde ney olduğunuda sbelirtsen iyi olurdu. ama yinede tşk ederim.

obas

Üye
sağolasın ...

burakcan123123

Üye
Sadfadawd

alest

alest

Üye
eline koluna sağlık

murat714

Üye
teşekkürler

yasayanceset

Üye
ßirde Rar oLmaSa :s moßiL KuLLanıcıyım açamıyom

ilkerk_58

Üye
teşekkürler..

20usul20

Üye
PC in dert görmesin kardeş... ;)

TunaKarahan

TunaKarahan

Üye
Teşekkürler

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Emeğine sağlık bunların içerisinde gerçek telefon yada ona benzer sesler var mı?

çok sağ olasın alperenbuğra

emeğine sağlık dostum ço kgüzel paylaşım. fakat hangisinin içinde ney olduğunuda sbelirtsen iyi olurdu. ama yinede tşk ederim.

eline koluna sağlık

Yorumlarınız için ben de size teşekkür ederim arkadaşlar :cool

yamakaji

Üye
tşkler. güzelmiş

husal23

Üye
uığığığığığığığığığığığığığığığığığığığığığığığığığ

--------------- Ekleme ---------------

iemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemliemlieml

asdasd1621

Üye
berbatlan bunlar

assoslum

Üye
eline emeğine saglık saolasın

kazaza

kazaza

Üye
çok teşekürler

kafkaslım

kafkaslım

Üye
Sevgili ALpeRenBuGra, ellerine ve emeğine sağlık. Hepsi çok güzel.

turkerharun

turkerharun

Üye
Emeğine Ve yüreğine sağlık.

serkantanrioger

serkantanrioger

Üye
teşekkürler buğra kardeşim ellerine sağlık devamını bekliyoruz telefonuma ne müzik yapacam diye düşünüyordum valla bu zamana kadar sağ sola bakıyorum herkesin cebi aynı çalıyor bende olması diye yeniliklere bakıyorum senin bu notun gözüme takıldı sağol kadeşim bekliyorum bana mesaj at dahada isterim ha görüşmek üzere Allaha emanet ol.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
eline emeğine saglık saolasın

çok teşekürler

Sevgili ALpeRenBuGra, ellerine ve emeğine sağlık. Hepsi çok güzel.

Emeğine Ve yüreğine sağlık.

teşekkürler buğra kardeşim ellerine sağlık devamını bekliyoruz telefonuma ne müzik yapacam diye düşünüyordum valla bu zamana kadar sağ sola bakıyorum herkesin cebi aynı çalıyor bende olması diye yeniliklere bakıyorum senin bu notun gözüme takıldı sağol kadeşim bekliyorum bana mesaj at dahada isterim ha görüşmek üzere Allaha emanet ol.

tşkler. güzelmiş
Güzel yorumlarınız için sağolun arkadaşlar :good:
:maxicep:

Üst Alt