Zeytinyağlı Pirinçli Yer Elması


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

    Konu Sahibi
MALZEMELER

1/2 kg yerelması
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
1 adet havuç
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı pirinç
1/2 limonun suyu
Tuz

Bir kasede limonlu suyu hazırlayın ve yerelmalarını soyarak bu suya atın,bu yerelmalarının kararmasını önleyecektir Soğanı ve sarımsakları ince ince doğrayın, havucu dilimleyin, hepsini zeytinyağında bir süre kavurun Limonlu suda bekleyen yerelmalarını yıkadıktan sonra iri iri doğrayın Pirinçle aynı anda tencereye ekleyin Limon suyunu da ekledikten sonra kapağını kapatın ve kısık ateşte pişmeye bırakın Soğuk olatak servis yapın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

SpyChef
Cevap
1
Görüntüleme
539
Marco Laren
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
2K
Murat Alper
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
1K
x-scarface
Hıqh_VoLTaqe27
Cevap
2
Görüntüleme
612
Hıqh_VoLTaqe27




MaxiCep.com internet sitesi 5651 Sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında BTK kurumu tarafından onaylı Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermektedir. İçerikler, ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır.

MaxiCep.com; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir.

MaxiCep.com’un yer sağladığı içeriğin 5651 Sayılı Kanun’un 8 ila 9. maddelerine aykırı şekilde; kişilik haklarınızı ihlal ettiğini ya da hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsanız Buradan yada [email protected] mail adresine e-mail göndererek iletişime geçerek bildirebilirsiniz.

Bildirimleriniz dikkatle ve özenle incelenmekte olup kişilik haklarınızın ihlali ya da hukuka aykırılığın tespiti halinde mevzuat kapsamında en kısa sürede işlem yaparak bilgi vereceğiz.
Üst Alt