Zeynep Dizdar - Kimdir Hayatı Biyografisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Zeynep Dizdar - Kimdir Hayatı Biyografisi
Zeynep Dizdar Biyografisi

14 Temmuz 1976 İstanbul doğumlu olan Zeynep Dizdar ilk albümü "Yolun Açık Ola" ile 1998 yılında profesyonel müzik yaşamına adım attı.

Albümdeki "Vazgeç Gönül" adlı şarkısı ile o yıllarda radyo ve müzik listelerinde ilk sıralara yerleşen Zeynep Dizdar,
bu şarkı ve albümle birlikte müzik otoritelerinden de tam not aldı.


Müzisyen ve yorumcu kimliğini "Yolun Açık Ola" ile birlikte ispatlayan Zeynep Dizdar,bu muhteşem çıkışın ardından müzik dünyasında yaşanan olumsuzluklar nedeniyle 8 yıl gibi uzun bir süre ara vermek zorunda kalan sanatçı ,bu yıllar içerisinde piyasaya küsmedi ve birikimini arttırarak birbirinden güzel söz ve bestelere imza attı.

Nihayetinde, Ozan Çolakoğlu`nun prodüktörlüğünü gerçekleştirdiği "İlle de Sen" adını alacak albümün çalışmalarına başladı. Sarı Ev ve Sony BMG ortak yapımı olan bu albüm ile Zeynep Dizdar muhteşem bir çıkış yaptı ve albümde yer alan bir çok şarkı uzun süreler listelerde bir numarada yer aldı.

Uzun yıllar ara vermeme rağmen beklememe değdi``diyen Zeynep Dizdar 10 şarkılık albümde klipleri de yayınlanan Yok Yok ve Zehir Gibi hitlerin söz ve müzikleri ise kendisine ait.

2007 yılı Temmuz ayında ön çalışmaları başlayan son albümü "Sana Güvenmiyorum" ise 01.07.2008 tarihinde müzik marketlerde yerini almıştır. Birbirinden güzel 11 şarkının yer aldığı bu albümün prodüktörlüğünü Ozan Çolakoğlu ve Barış Büyük üstlenmiştir.

Sarı Ev ve Erol Köse ortak çalışması olan albümün aranjelerinin büyük bir kısmı Serkan Dinçer ve Ozan Göktekin imzası taşımaktadır.

2009 yılı Kasım ayında ``Aşkın Büyüsü`` adlı single çalışmasını çıkaran Zeynep Dizdar yine geçtiğimiz dönemde müzik listelerinde zirvelerde oynamıştır.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Erol Köse etiketiyle 4.albümü ``Hayat Benim Elimde" ile sevenleriyle buluştu. Zeynep Dizdar bu albümünde ilk kez bir şarkı coverladı. Bu albümün bir diğer özelliği ise prodüktörü Erol Köse`nin ilk kez bir sanatçı için logo tasarlaması oldu. Şimdiden radyolarda en çok istenen şarkı ``Beni Dinlemeye Hazırmısın` `olmuştur.

Albümün ilk klibini "Beni Dinlemeye Hazırmısın" a çeken Zeynep Dizdar, ikinci klibi de çok yakında Sezen Aksu`nun "Bir Çocuk Sevdim" şarkısının Akustik Versiyonuna çekti.

"Benim hedefim popüler yüz olmak yerine asıl işim olan müzikte kalıcı olmak bunun içinde dünya standartlarındaki yıldızların müziklerini takip ediyorum" diyen yorumcu dünya starlarını kendisine örnek aldığını da belirtmektedir.

ZEYNEP DİZDAR`DAN TÜM HAYRANLARINA MESAJ:

2010 yılında yeni bir albümle yine sizlerle beraberim. Hayat Benim Elimde adlı şarkımda hayata dair bir çok mesaj vermeye çalıştım. Bunları sizlerle paylaşmak çok güzel bir duygu. Önce Allah`ıma sonra sizlere çok teşekkür ediyorum.
Bana bu aşkı yaşatan ve benimle tek yürek olan herkesi çok seviyorum. Can gibi canımdasınız.

Hayat Bizim Elimizde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt